förlåt!

Dålig uppdatering här. Kan ni tänka er, jag har ett liv!

Mycket har hänt.

* Skidåkningen: Har haft en del soliga åkdagar med skidor. Har åkt mina första skidtag med Mats "The Dirt" Nilsson, bättre sent än aldrig. Vi hängde runt i hela Ramis och kladdade in oss i "svart på en kvart". Vart på Offpisttur med Totte och Curry i grytan. Gjort framsteg i parken. Ni ser mig numera i Dreamparken med de stora hoppen. Mina stackars benhinnor tycker därimot inte lika mycket om det nöjet.

Mat & Nöje: Och nu snackar jag inte om Nisse som har fått det vackra namnet "Mat & Nöje" i min mobil utan om mat & nöje. Mycket fest har det vart. Man orkar ju inte vara en banger. Badat lite utomhusbubbel med Cam, Jalle, Totte och Curry. Ätit lite på Skoogs, Völleriet ett par gånger. Har haft nyårsfest i utebaren med skumpa, raketer och best of Pistvakt. Shoppat lite kläder. Vart på Pelikan och druckit shots. Lekt med Rimbo-boysen Erik och Carl. Aprilskämtat. Sprungit med ficklampor inne på Tänninge Hotell mitt i natten med Camilla. Firat Totte och Tebe. Nattafterski. Startat moshpit på dansgolvet på Eriksgården med Linnea och Emma. Vart fyllechaufför. Blivit full på mellanöl. Blivit utburen från Veras av Lisa. Och en massa mer som jag redan glömt eller förträngt.

Jobb: Ja mest hela tiden och Völlan äger fortfarande.

Nu är det fredag och idag fyller Mona år! Grattis till henne. Det ska vi väl fira? Vad helgen bär av med för äventyr vet jag inte. Jag och Jossi ska jobba över imorn inför Påskveckan så vi ska äta middag på Völleriet imornkväll. Blir mys det.

En annan rolig grej är ju deklarationen som kommit. Innan alla avdrag är gjorda så ska jag få tillbaka 9400:- så man sitter ju inte i båten till sommaren så att säga. Köpa bil! Woho! Det är bra att ha  många jobb samtidigt för då skattar man för mycket.

Stöten Grand Finale närmar sig med stormsteg och vi är taggade som fan. Vi fick världens idé och skulle ta med Jokko, Klara och Hannah också men sen kommer Klara på att hennes storasyster skulle komma då. Typiskt. Roadtrip är ju aldrig fel men det ska nog bli kalas endå.

Har fått snabbt internet igen också så nu kan man lägga in lite bilder igen. Ska bara hitta orken och tiden till det. Måste röja lite hemma i knarkarkvarten också. "Det luktar ju räv därinne, man måste ju ha ben som en stork för att komma in där" Gissa från vilken TV-serie den kommer ifrån. Du vinner en sönderspelad bränd skiva från mitt liv som tonåring.

Vi hörs!

RSS 2.0