Det är min..

..tur nu! Vinden har vänt.

Jag är jävligt nöjd med livet just nu. Skulle jag vetat i vilken låda min Oscar-statyett ligger i nu så hade jag hållt ett tacktal till mig själv och alla människor som är inblandade till att allting går som en dans. Jag har fått jobb i Kanadickland, jag har nu troligen också ett grymt boende tack vare att en vänlig själ i Whistler kom ihåg mitt lilla mejl, jag har fixat allt med banken, skaffat mig en resväska som nördigt nog är i samma mönster som min ryggsäck, jag har börjat få packningen klar (i skallen iaf).

Nu återstår det en del småsaker men det hoppas jag att jag ska hinna fixa.

Budgeten för vintern är väl halvt om halvt klar, matkontot blev det magraste jag sett så tips på billig mat välkomnas, men det ska nog förhoppningsvis gå vägen det här, eller jag vet att det kommer göra det. Oron och nervositeten släpper mer och mer hela tiden och endå har jag kontroll över allt. Kollade in mina fonder idag föresten, jävlar vad dom stiger, nästan så jag blir nervös!

Mycket osammanhängande det här, min hjärna är en liten härdsmälta just nu. Mitt uggleblock ligger breve här så jag ska skriva ned allt där så jag slipper tänka på det sen. Alla borde ha ett gäng anteckningsblock, fy fan vad skönt det är att alltid kunna kränga ned sina tankar, man kommer på så smarta grejer ibland. Mitt block innehåller allt från matrecept, inredningstips, barnnamn (ja vafan jag ska ju bli faster snart och mamma nån gång i livet), julklappstips och allt möjligt bråte!

Bla bla bla, det har kräksnöat och stormat hela dagen men nu regnar det och töar, tog en nattpromenad för ett tag sedan och jag blev dyngsur! Dessutom har jag fortfarande sommardäck på bilen, behöver handla lite imorgon men det får nog bli en annan dag. Jag har inte tid med att hamna i diken.

Nej hörrni, nu orkar min hjärna inte längre. God natt på er!


En bild på Arholmas kanon i solnedgång.


RSS 2.0