Dynga.



Jag kan bara inte med den. Hur sämst får en låt vara?

22:22

Ni vet vad det betyder right? Jag önskar mig en massa bra grejer.

Har som sagt jobbat idag. Gick la super det ju. Sålde ett par RCS och var lite nöjd. Ett par längdskidor för 4000:- det. Vi jobbade över lite på grund av att Göteborgs Idrottshögskola skulle hämta grejer hos oss. Men det styrde sig rätt bra. Kom hem och dog lite på sängen innan jag drog över till 12:an och glodde på TV, Whipeout måste ju seriöst vara bland det stördaste på länge. Sen kurrade magen bra mycket så jag drog hem och fräste på ett paket nudlar och knäcke mackor. Nudlar suger verkligen pung. Ska ju bli skönt med lön så man kan steka upp frysen med en massa godsaker. Har lite dålig fantasi när det gäller vardagsmat här uppe. Varvar mellan typ 3 rätter, kycklingwok, fiskpinnar, våfflor och ris med oystersåswokade grönsaker. Snabb och god mat som man ska göra när man är helt väck i pallet är inte lätt.

Ligger i sängen nu och lyssnar på Refused. Tar det jävligt chill och funderar över hur jag ska lägga upp ledigheten som börjar på tisdag och sträcker sig till torsdag eftermiddag. Inte för att jag egentligen gillar att planera så mycket men nån gång ska väl vara den första antar jag.

Nu ska jag leka i PhotoShop. Tja!

Jobb.

Jossi står och berättar snusk och byter handtag på ett par stavar. Jag står och funderar över sannorlikheten att fastna med piercingen i en magnet.

Sa jag att vi har roligt på jobbet?

Sitter på din mugg, spottar örttugg, välter kiosk!

Nån annan än jag som tycker Basutbudet äger? Hehe.

Jag och Emo har setat på msn och drömt om brädor, norgejobb, pengar, långresor och mer brädor. Kolla in den här saken som jag bara vill ha! NU!


Kärleksbarn

Jag ska surfa på Bergens gator med den där mellan mina jobb, hemmet och nöjet. Hoppas du står ut med mig Johanna? Kostan enbart 2400:- prisa gud här kommer skatteåterbäringen! Var fan har deklarationen tagit vägen?

Jag spottar ur mig blogginlägg nu jag. Sitter hemma och orkar inte socialisera mig en lördag som denna. Har endå inga pengar så det är väl likabra. Laddar hårt inför löneveckan jag. Jävlar vad det ska stekas!

När jag var ung var jag snyggast!

Är jag i och försig fortfarande men det lät bättre så.


Jag och Lola äger på The Rock i Kalmar. Goa tider med goaste tjejen!


Jag kan konsten att se snygg ut t.o.m på en toastol i Luleå.


Den går inte av för hackor den inte.


Bästa tiden i mitt liv. Jag var rik, snygg och hade sjukt kul! I Nybro och klättrar i träd.

Hittade dessa bilder på Helgon.net, en sida jag inte besöker så ofta längre. Alltid kul med gamla minnen.

Lite lagom less.

Varför står man inte för vad man gör eller för den man är? Ytlighet och övermachoness är bara bra som dörrmattor.

Är glad att du befinner dig mååånga mil härifrån.

Det var väl det jag kunde få ur mig nu. Kommer säkert ett långt utlägg om detta senare när jag fått det ur skallen lite.

Kickstarta mig!

Har vart hemma från jobbet i två timmar och inte gjort ett dyft! Blir så besviken på mig själv. Visserligen är det inget jättekul väder men jag vill egentligen åka skidor fast jag har ju ingen bil och backarna stänger om 45 min så det är ju en rätt onödig grej. Då fick jag den briljanta idén att åka längd men har kommit så långt som till att inta kolhydrater och ta på mig understället. Sen hamnade jag i sängen igen. Fan att den ska stå här mitt i rummet och se så go ut.

En kul grej som Jossi bertättade idag är att jag är ledig under hela After Ski 1000, vilket kommer betyda fest, fest och mer fest! Får se hur det blir med det. Jag tycker ju att Jossi också ska få vara lite ledig då. Blir ju orättvist annars menar jag.

Nej nu ska jag se om jag lyckas med mitt träningspass.

Lördag

Jobbar halvdag idag. Har gått loss med dammsugaren än så länge. Ska sen plocka i ordning förbok. Fick kliva upp med Camilla idag. Jäkligt skönt att kliva upp samtidigt. Sen fick man ju dessutom skjuts upp till jobbet. Rätt skönt det med eftersom att jag snoozade lite länge. Man blir inte så inspirerad att göra nått skoj sen när man slutar efter lunch i det här vädret. Plusgrader och disigt. Möjligheternas väder, right?

Pet Shop Boys på radio just nu. Yran 05 det. Höhö. Det var en resa man sent ska glömma även fast man försöker. Vi hade ju kul många gånger men vissa saker kunde man ju hoppat över att få uppleva. DELETE!

Jag har inte mycket på hjärnan idag känner jag. Snackade i luren med Jezzlan igår. Hon är i Stöten och hälsar på och saknade mig och Cam. Vilket man blir glad av. Snart blir det reunion. Fick även snacka med Staffan och det var jävligt skoj det med. Saknar alla dårar där nere. Vi hade bra jäkla kul!

Valla av lite skidor. Effektiv idag jag. Verkligen. Är redan sugen på min matlåda. Men jag ska nog vänta lite till. Ska käka brunch när jag kommer hem tror jag.

Nej men fy fan nu orkar vi inte sprutlakera bloggen med en massa skitsnack längre.

Höres!

Trumvirvel!

Förlåt för taskig uppdatering. Har efter lite tjat bestämt mig för att orka blogga. Har inte kännt mig så inspirerad till att skriva. Men nu så.

Redogörelse sen sist.

Onsdag (förra veckan).

Jag och Cam sov rätt länge och sen drog vi till Hamra för att spana boys och åka bräda. Gick väl sisådär. Jag använde skallen som landningsbana och blev rätt pajko i huvudet (hade hjälm på mig men det räddadde nog bara skallen från värre saker), blev hursom yr som ett asplöv. Noll balans och bräda var ingen succé. Mådde mest illa så vi drog hem och däckade framför TV.n en timme eller så. Sen bar det av till Brännet för födelsedagskalas. Vi blev placerade på övervåningen tillsammans med tjejgänget som hade personal/tjejmiddag. Behöver jag säga att allt urartade i en ända stor P-fest? Jakob fick en födelsedag han sent ska glömma. Dessutom fick han den största groggen. Allsång och sånglekar vart temat. Sen var det Hip Hop-temaPelikan som slutade i nattklubb. Galet kul kväll!

Jakob med groggen


Torsdag

Minns inte alls vad jag gjorde förrutom att jobba.

Fredag

Jobb igen såklart. Efter jobb drog jag hem till Mona där vi klädde ut oss till Clowner för att gå på Brännets nattklubb. Succé! Jag blev ett fyllo och ville inte ha mina kläder på mig efter en halvtimme så jag drog hem och bytte om. Det var slagsmål på parkeringen. Niklas näsa blev mosad. Det var en lustig kväll men rätt skoj endå,

Clowner

Lördag

Måttligt sliten men jag jobbade bara eftermiddag så då var det till att styra upp inför Göteborgs Idrottshögskola som skulle hyra prylar på söndagen. Bra bakisgöra. Efter jobbet drog jag till Ramis och hängde med Aspen en stund innan han, jag, Lisa (födelsedagsbarn), Fia, Lisas två polare och Brorsan drog till Völleriet för pizzabuffé. Sjukt jävla gott! Vi satt mest och snackade skit och hade det gött innan vi drog hem. Cam ville till Eriksgårn och jag orkade inte banga. Så vi drog dit, Hanna körde dit oss. Schlagerkväll. Mitt hjärta hoppade inte dubbelhopp. Men vi stötte på en gammal jobbapolare från Stöten som var bra på arslet i och med att han senare strippade på scen. Men det var ju bara skoj. Lyckades sno en mössa av Micke i garderobskön och tur var väl det eftersom att vi lyckades med konststycet att inte kunna ta oss hem. Vi hoppade in i en taxi med 3 snubbar som skulle till Flon, eller två av dom skulle. Den tredje kände dom inte visade det sig dock sen. Men han var så däckad så det var ju inte det lättaste att få fram vart han skulle. Blev en väldigt billig resa hem i alla fall och det är ju inte fel. Fynd från kvällen förrutom mössan är ett lösskögg. Bra att ha tyckte jag.

Söndag

Åter igen sliten som ett djur och upp och jobba. Men det gick galant. Lång dag hade vi framför oss så vi tog långlunch. Cam höll mig sällskap och vi käkade uppe på Völleriet och satt ute i solen på terrassen. Sjukt härligt. GIH (Göteborgs Idrottshögskola) anlände efter stängning och jag och Jossi sprang som hönor. Kom hem, åt två mackor och däckade.

Måndag

Jobbade med Jan för Jossi skulle vara ledig. Slapp dag blev det. Sen hem och på nästa fest. Måndagsklubben. Vi gick All in. Jag, Sebbe, Smuts och Viktor satt i allrummet och spelade ölspel och bussen. Mycket vin och öl för min del. Mycket Smuts on the beach för grabbarnas del. Folk strömmade till och jag drog fram ett ess ur armen, whiskey. Mycket smart idé, inte! Sen gick lilla jag och bumsade i säng. Och där låg jag och snurrade. Blev lite fyllesjuk och blev grinig på allt spring i dörren så jag tog hand om mitt fylleri jag åstadkommit, borstade tänderna, bäddade om (ja jag skäms inte, gjort är gjort, hehe) och däckade på nytt. Sen bultade det på dörren från en liten stackars Nils som ville ha nånstans att sova. Och det kunde jag ju bjuda på eftersom att Camilla ändå var i Ljusdal.

Fylla?

Tisdag

Vaknade klockan åtta av att en vaktmästare öppnar dörren med en nyckel och ska byta bänkskiva i köket. "Sov ni det här kommer inte märkas", DUNK; DUNK, DUNK. Nej märktes ju inte ett dugg va. Det kräksnöade ute och bakfyllan gjorde sig påmind. När man har för dålig karaktär för att åka får man titta på folk som pallar, 3 skidfilmer blev det den dagen. Jag degade ihop i sängen mest hela dagen. Tvättade lakan och duschade var det jag gjorde. Cam kom hem på kvällen.

Onsdag

Cam och jag sov. Sen hoppade vi ut från fönstret bakom huset och skottade snö som fan. Vi skulle bygga en snöveranda. Jävla kämpigt men det börjar ta sig. Kommer bli gött att ligga däri och gotta sig i solen.Vi satt på framsidan och fikade och solade mest hela eftermiddagen. Sen när Cam dragit till jobbet softade jag i underställ hemma när Hanna knacka på. Hon var partysugen så vi lagade ihop en middag och drack vin. Hälsade på hos lite grannar och drog sen till Stora Personalen och satt hos Lisa och hängde lite. Sen blev det 720 där Sebbe och Viktor visade finskjortorna. För att Sebban skulle undvika att spy så var jag tvungen att snacka om pizza med han. Det hjälpte och Sebban slapp spy över bordet. Viktor bjöd laget runt på bärs och vill nog inte kolla på sitt kontoutdrag. Cam körde hem.



Torsdag

Jobbade och sov.

Fredag

Jobbade och skrev arga lappar som jag satt upp på ICA om skidtjyvar som ska ge fan i andras saker. Lagade kycklingwok och gjorde en massa matlådor. Kollade på Let´s Dance och Hundtricket inne på 12:an och nu ligger jag här.

DONE! Fy fan vilket liv jag lever! Cam har fått 1000:- i dricks och är bäst i hela världen.

God natt!

Listdags.

1. När gick du upp idag? 07:45 pep klockan första gången.

2. Diamanter eller pärlor? Inget av de hellst. Smycken ska vara av silver och enkla.

3. Senaste filmen du såg på bio? Ja vafan hette den då? Var i alla fall nere i Funäs, så kallad personalbio. Jag sov genom hela rullen i princip. Var lite trött och filmen sög ju.
4. Favorit tv-program? Family Guy äger allt annat.

5. Vad åt du till frukost? Jordgubbsmjölk och Wasa knäckemacka.

6. Vad är ditt / dina andranamn? Frida Christina.

7. Din favoritmat? Mat är gott! Gillar mammas mat och jag gillar min egen mat. Äsch vafan jag gillar allt i princip.

8. Vilken mat gillar du inte? Jag gillar inte bruna bönor.

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? CD-skivor är väl ute? Vafan jag har ingen direkt favoritmusik just nu. Har vart mycket 80-talsrock de senaste månaderna.

10. Vilken bil kör du? Letar efter en bil att köpa till sommaren till alla små äventyr man ska ut på.

11.  Vilken är din Favoritmacka? En fet jävla baguette med skagenröra på Landkrabban är ju aldrig fel!

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Hysteriska och dryga människor. Hatar människor som är stressade jämt. Allt ska gå skitfort och man blir ju rädd att de ska falla ihop i ett nervsammanbrott närsomhelst!

13. Vilka är dina favoritkläder? Baggy-jeans/byxor, sjyssta tishor, hoods (favoriten är adidas), mössor/kepsar, koftor, svarta tighta jeans, snygga sneakers/converse. Skate/street/rock-stil är grejen hela kvällen. 

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Just nu vill jag bli så pass rik att jag har råd att åka till Bali och hänga runt och lära mig surfa. Inte arbeta eller anstränga mig på en månad. Dricka öl får vi inte glömma.

15. Favoritklädmärke? Adidas, Nikita, Cheap Monday, DC och massa annat skoj.

16. Var vill du dra dig tillbaka? Ja jag ska väl göra som resten av släkten och bosätta mig i Norrtälje Kommun och då ute på Rådmansö såklart. Bygga ett hus på nån tomt som mamma och pappa ger mig. En gång lantlolla alltid lantlolla.

17. Favorittid på dagen? Morgonpigg är väl inte förnamnet. Kvällar och nätter trivs jag bäst och har bäst kreativ förmåga.

18. Var är du född? Kläcktes på Danderyds BB.

19. Vilken är din favoritsport att se på? Extremsporter.

20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks? Jag tänker inte utmana någon eller mejla vidare det.

21. Vem tror du skickar tillbaks först? Blir ju samma svar där då.

22. Coca Cola eller Pepsi? Lätt svar. Coca Cola.

23. Fotboll eller ishockey? Hockey är ju lite manligare och mer action i så japp det blir svaret.

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Lätt nattuggla.

25. Pedikyr eller manikyr? Hatar när man rör mina fötter så manikyr får det bli.

26. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jagar skidtjyvar.

27. Vad ville du bli när du var liten? Polis, snickare och kock var väl yrkena som florerade mest bland "vill bli!"

28. Bästa barndomsminnet? Alla semestrar med släkt och vänner ute på sjön. Älskar skärgårn och mina släktingar är fan underbara. Mycket skoj har vi gjort och många härliga upptäcktsvandringar runt öar. Stormar och minkjakter. Flundrafiske och fiskrökning. Mycket dragspel också.

29. Varit i Afrika? Jajamensan. Saharaöknen och jag är bästisar.

30. Nånsin rullat in någon i toapapper? Faktiskt så har jag det. Det var förra säsongen när Johan var lite full efter en sommarfest på HC. Vi virade in han i en del toapepper och körde runt han i en stol genom korridorerna. Mycket skojigt.

31. Varit med om en bilolycka? Inget allvarligare än att göra ett par 360:s med bilen eller kraschat i snövallar. Kört på lite djur också.

32. Favoritdag i veckan? Lediga dagar.

33. Favoritblomma? Jag är inte så mycket för blommor och romantik. Men blåa rosor är ju rätt fint endå.

34. Favoritsnabbmatsrestaurant? Jadu det blir MAX det.

35.  Har du någon cykel? Står säkert en del cyklar i garaget hemma hos mammsen och pappsen.

36. Vem fick du senaste mailet från? Bokningsbekräftelse från Stöten.

37. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Kredit suger ju. Cash is king! Orka får krediträkningar.

38. Läggdags? När man är trött.

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dem du skickar brevet till? Gör ni det här testet så säg till då.

40. Senaste personen du delade en middag med? Jag och Hanna gjorde middag ihop i onsdags och drack vin. Fin fint!

41. Vad sysslar du med just nu? Jag vallar skidor och jobbar samt slösurfar lite när det är lugnt här.

42. Favoritfärg? För tillfället är det mycket blått/turkost/lila.

43.  Hur många tatueringar?  Har en påbörjad som ska fixas klart i maj. Mitt goda/onda samvete på ryggen.

44. Hur många sänder du det här mailet till? Ingen.


Tungan krullar sig!

En dag tillsammans med Camilla kan ju bara sluta bra! Vi sov i evigheter. Inte så bra planerat för brädåkningen men men. Vi drog i alla fall till Hamra och fikade lite. In på Systemet och köpte en vinare och tre skumpaflaskor. Hem och lagade i ordning världens brakmiddag, sweetchillimarinerade kycklingfileér tillsammans med en varm potatissallad bestånde av grillade grönsaker och potais och kryddor. En sallad med rostade pinjenötter och balsamicofrästa morötter och champinjoner i ruccolasallad. Till det dricks det vin och äts ölkorv och ost. Efterrätten blir en klassisk marängswiss. Sa jag att vi är kungar i köket?

Nu har vi öppnat skumpan också. Saker och ting börjar röra på sig. Imorn ska vi dra till Hamra och åka bräda sen blir det kalas i Ramis. Hej hopp gummisnopp!

Playlist

I brist på annat nöje. Mat är avklarat så nu behövs nöje. Shuffle på all musik. Det är nöjet för kvällen.

Jumper - När Hela Världen Står Utanför (Minnen från barndommen)
The Bird and the Bee - Again & Again (Superskön låt som är med i skidfilmen 44 days)
Kristian Antilla - Smutser (En låt som spelades flitigt på Lundmansg. 1B hela sommaren)
AFI - God Called in Sick Today (En jävligt bra låt med ett bra band)
Prodigy - Smack My Bitch Up (Min bror uppfostrade mig väl med Prodigy dygnet runt med 10 st högtalare)
Kansas - Carry On Wayward Son (Vi älskar alla Guitar Hero)
Mustasch - Into the Arena (Rockgubbar från Götet, dödssköna live)
Billy Talent - Voices of Violence fick bli en livevariant. (Jävligt bra liveband med ursköna låtar)
Coheed & Cambria - The Suffering (Väcker många minnen från våren 2005)
Sublime - Santeria (Sublime visade vägen mot bra musik)
Leftöver Crack/Choking Victim - 500 Channels (Finns det någon skönare låt? Parkhängartiden sommaren 2006)
Rage Against the Machine - Bullet in the Head (Kvalar in som det bästa bandet jag sett live, bara bäst!)
John Farnham - You´re the Voice (Älskade den här låten när jag var knodd, den är fortfarande jävligt bra)
Turbonegro - Drenched In Blood (Live från Hultan 2003, jag såg dom på Hultan 2007, regn och ös!)
Europe - Rock the Night (Ord är fan överflödiga)
Nine - Watching the Train Go By (Liveupptagning, enormt skön låt)

Nu får det nog vara nog med låtar för denna gång. Snart kommer nog min älskade Camilla hem och vi är lediga tisdag och onsdag tillsammans. Vilken jävla fest! Har spenderat kvällen med Spotify och matlagning. Har lagat i ordning tre matlådor som står i frysen nu. Hela helgen är räddad. Bra för plånboken dessutom.

Okej en till då.


Serj Tankian (från System of a Down) - Empty Walls
Sjukt bra låt det med. Såg han i sommras på Hultan. Excentrisk kille på scen. Jävligt kul att se!


Jag hatar måndagar.

Thåström hatar söndagar men jag tror fan jag hatar måndagar mer.

Sitter på jobbet. Helt dött! Dessutom har vi praktikanter men vad ska man låta dom stackarna göra när man inte ens har att göra själv? Vi hade en del hyra i morse men sen när det är klart finns det inte mycket att göra. Allt blev lite galet idag på grund av en pulka som vi nu försöker styra upp. Men personen i fråga har inte hört av sig än så vi får se hur det går med det. Jossi är förkyld så hon åkte hem för en timme sedan. Innan hann hon i alla fall styra upp lite av den röra som har blivit med pulkan.. hoppas hon får vila och bli frisk nu.

Det här kan vara det tråkigaste inlägget på mycket länge. Har inte så mycket att säga direkt. Igår när jag kom hem från jobbet åt jag och sen somnade jag. Vaknade vid 22-tiden och kunde inte sova längre. Inte så konstigt kanske. Så då satt jag uppe ett tag och tankade lite musik. Det ger ro åt själen. Vad skulle man ta sig till utan musiken? Tänkte att jag skulle vänta tills Camilla kom hem med att sova för jag ville veta hur det hade gått för henne på jobbet men vid 00:30 hade hon fortfarande inte kommit hem så jag la mig för att sova. Ja det var väl det. Drömde en del flummiga grejer och vaknade rätt tidigt men låg kvar endå. Jävligt skönt att ligga och dra sig. Gå till jobbet var sjukt jobbigt idag, Motvind och massa drivsnö. Var helt slut när jag kom till jobbet.

Nu ringde Jossigummsan och berättade att pulkaproblemet är löst! Nu ska vi bara få hit den.

Just ja vi fick beställa skor idag, vi fick ju aldrig några arbetsskor så vi får beställa ett par till lite rabattpris, så nu har jag beställt ett par running/trail-skor. Nu ska här ut och rännas i skog och mark. Var ju jäkligt hurtig ett tag i sommras och cyklade och sprang i trappor på jobbet och hem och vila en stund för att sen ta ett kvällspass med löparskorna. Sen dog visst det ut lite till hösten. Man kan ju inte vara hurtig jämt eller?

Tänka sig att sopgubben som kör här alltid ska visa hela stjärtskåran.

Lasse

Låt mig dedikera detta inlägg till Lasse.

Lasse är från Stockholm, han gillar att komma till fjällen men han kan inte förstå varför vi tjejer inte vill kramas med Lasse. Men Lasse han deppar inte, Lasse han dansar istället. Detta berättar han för oss en fredagkväll på Eriksgården där största andelen av klientelen är medelålders män. Lasse önskar en låt, han berättar att när den kommer då ska Lasse bli galen. Vi gör tummen upp och tror på vår Lasse som entrar dansgolvet med ett barns glädje. Just nu spelas inte Lasses låt så Lasse får inte bli galen riktigt än men han visar upp sina moves och sjunger glatt med. Vi filmar. Men Lasses låt verkar aldrig vilja komma. Ska Lasse bli ledsen nu undrar vi? Ska Lasse kanske ta en svängom med medelålders kvinna som hoppar fram över dansgolvet med en stol mellan benen? Nej det ska inte Lasse för hon är upptagen med att bugga med annan medelålders man under en "fjortis dunk dunk-låt". Sista låten kommer och vi glömmer bort våran Lasse för en stund för att själva bli galna på dansgolvet. Lamporna tänds och Lasse är borta. Har han vandrat vidare till sitt hotellrum för en fortsatt galen natt måntro? Kommer vi någonsin få träffa våran Lasse igen?

Otursveckan 10?

Ingen superduper otur kanske men inte heller jättetursam.

Började med i måndags, Camilla var äntligen ledig efter 98 (schemalagda!?) arbetstimmar på en vecka. Vilket betydde att vi skulle få umgås då jag också var ledig. Haleluhja! Vi tog sovmorgon, degade i sängen och kände noll press, sen drog vi ned till Funäs och Hillside där vi mötte upp Mona. Där gick vi loss med plastkorten, jag köpte ett par jeans. Drog till Villan och lunchade och snackade skit. Vid två-tiden bestämde vi oss för att fortsätta bort till Tänndalen för lite brädåkning och spaning i sportbutikerna där. I liften i Hamra fick jag och Cam upp ett span på en liftvakt (fest i Hamra nåfon?), åkningen gick väl sådär, väldigt mycket snövallar och jag är ingen superbrädåkare men ska man så ska man. Jag är i alla fall inte så feg av mig. Så det gick ju frammåt. Gjorde en drummelvurpa när jag klivit av liften och satte mig på min hand så tummen vek sig. Jävligt smärtsamt! Den blev sedemera lite svullen och blå samt orörlig. Vi drog hem från Hamra och lyckades där emellan handla på oss halva ICA. Här skulle firas ledighet så vi passade även på att köpa med oss en skumpa och en flaska Xanté. Vi knäckte en vinare och lagade thaigryta. Sen kom fröken DJ One Hit Wonder fram och det blev fest i allrummet. Alla som är något var där, det vill säga jag och Camilla. Men inte att förglömma att Hanna joinade oss på kvällningen. Vi drack vår skumpa och drack Hot Apples. Dock upptäckte vi att vi glömt vår dessert så den intog vi i all hast innan vi däckade lite lätt. Jag var även ledig tisdagen så jag sov medans Camilla drog till Ösjöstugan för jobb. Men eftersom att det var storm (?) på fjället så behövde hon inte jobba så hon kom hem. Utanför lös solen och det var i princip vindstilla. Snacka om lokalt. Vi spenderade väl mestadels dagen i sängen med film innan Camilla drog till jobb nummer två. Jag hade ont i tummen så jag tog det lugnt hemma. Jobbade onsdag och det var mycket lugnt. På kvällen var det pulkaåkning och korvgrillning i Lill Ramis med lite Topsportare. Som tur var fick jag skjuts av familjen 8:a eftersom att skjutsen jag hade innan drog. Jävligt snällt. Det var jävligt kul att åka pulka och mys med korv men jag var inte riktigt med. Till slut mådde jag så illa att jag vart tvungen att gå för jag trodde jag skulle börja raketspy så jag gick upp till Fjällgårn och ner till Annika vid poolen och satt där och mådde prutt tills jag ringde Cleas och frågade om han kunde köra hem mig. Då mådde jag så jävla pissigt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Gick till bilen men var tvungen att lägga mig ned för jag hade så jävla ont i magen. Fick jordens kramp och kunde inte andas. Hem kom vi i alla fall och Vrånkan var en söt tjej och satt med mig medans jag låg på hallgolvet och lugnade ner mig och höll mig om magen. När oron var borta gick magvärken lättare att hantera så då kunde jag snacka och skratta lite. Vrånkan gick hem till sig och Hanna dök upp istället. Hon var nog mäkta förvånad över att se mig ligga på hallgolvet i underställ men hon höll mig sällskap på golvet ett bra tag. Gulliga människor finns det! Jag kravlade mig till sängen och var helt slut så jag däckade ganska fort men vaknade rätt många gånger av kramperna. Men de avtog till slut de med. Idag har jag legat i sängen och mest kännt mig helt väck och död. Ont överallt. Magvärken är i princip borta så jag ska jobba imorn tänkte jag. Vad magvärken beror på är troligen att jag inte riktigt kunnat smälta maten ordentligt och då fått kramp. Äter ju till exempel inte rött kött särskilt ofta och igår så åt jag både lunch och middag bestående av rött kött så hej och hå vad det kan gå. Kvällen har spenderats med tvätt, hårfärgning, bäddning, film, thé och brakmiddag.

Då var vi framme i nuläge. Ligger i sängen och Cam har just kommit hem från jobbet och har ätit äggmackor och dricker juice direkt ur förpackningen som en riktig kvinna gör. Där kom en rap också. Sa jag att hon är kvinnan i mitt liv? Underbar människa, känner henne mycket väl!

I helgen ska vi ut och ragga på krogen och dansa limbo. Vilket säkerligen kommer bli en succé. Som ni ska få höra om sen. Nu säger jag god natt!

Hej då Vecka 9..

..ses om ett år.

Den gångna veckan har vart bra jävla slitig. Många jobbtimmar och fest. I fredags invigdes Isbaren Johannesgården, Curry och Totte har byggt en bar av snö utanför deras lägenhet och när jag kom från jobbet så var det fri bar. Jag hoppade på whiskeyn direkt. Efter en tung dag på jobbet var det bland det godaste på länge. Jag ville ha fest, och fest blev det efter att jag lyckats övertala Mats om att vi inte kan sitta hemma och mögla bara för att alla andra var upptagna med annat. Så vi hade förfest och fick Stora Hasse att hämta oss och köra oss till Brännet, där var det nattklubb. Aspen var DJ, såklart. Cosmopolitans var kvällens grej. Gärna båda händerna upptagna av drinkar. Jag var bästis med alla och hade en svinkul kväll. Johannesgårdarna drog hem och jag tänkte att äsch orka leta skjuts hem så jag sov på Slakten. Det var inte så dumt det heller. Jag skulle ju endå inte börja jobba förrens klockan 13:00 dagen efter. Vi satte väckarklockan på 10:00 men snoozade till 10:45 där emmellan hann jag fäktas lite med en träpåk och citera tecknade filmer. Sen vart det brått för somliga skulle till jobbet. Själv hade jag sms:at med Aspen på natten och fått lov att låna hans bil för att kunna ta mig till jobbet, kände dock att jag inte bör köra bil då jag säkerligen fortfarande var i alkoholets våld. Så jag knallade in på hyran och Christian var en guldprins och körde hem mig. En annan polare blev faktiskt tagen för rattfylla samma dag. Jag är glad att jag var vuxen nog att inse att man inte ska sitta bakom ratten i mitt tillstånd. Vill faktiskt inte köra ihjäl någon. Jobba var motigt men det gick bra tills kassan skulle räknas och inget stämde. Allt på grund av att Funäsdatorn hade loggats in på vårt nätverk så det var ju inte så underligt att det saknades ett antal tusen i vår kassa. Men det löste sig. Hem och powernappa för sen var det mer utebarJohannesgårn. För vidare transport upp till Völleriet och trubadurafton med Hedlund. Hedlund jobbar även han på Topsport. Sjukt mysigt och vi blev bjudna på asgoda pizzaslices av personalen där. Blev dock en rätt tidig och lugn kväll efter en hård fredag. Vaknade idag med jordens värk i rygg och nacke. Trodde inte att det var sant. Trodde heller aldrig att jag skulle kunna resa mig upp. Men det gick om än lite sent. Fick i mig lite piller så dagen skulle kunna bli genomförbar. Som tur var jobbade Jossi också så jag behövde inte vara på hugget hela tiden. Var bra disträ och slut hela dagen. Men den tog ju slut till slut den med. Tog lite fler piller när jag kom hem och däckade på sängen. Sov två timmar och lagade i ordning lite snabb middag och glodde på Beck. Är ledig måndag och tisdag och då blir det nog fan rehab för mig. Det vill säga sängen. Känner mig nästan lite sjuk eller påväg att bli. Sömn och vatten är bra. Så så får det bli.

God natt!

RSS 2.0