Underbar och älskad av alla!

Har just ätit en kulinarisk middag bestående av kycklingwok med nudlar. Sjukt gott, som vanligt. Senaste dagarna har vart ett smärre kaos på jobbet, inget internet har funkat och då kan vi inte använda 360 och därmed inte kunna lägga in hyror eller ta emot kort heller för den delen. Vilket lett till en jäkla röra med papper och nödlösningar. Men nu är internet tillbaka, dock har vi nu en del att lägga in i datorn och en jäkla kassa att räkna. Orkade faktiskt inte göra den själv idag så vi får göra den imorn. Skönare att vara två när man ska reda upp allt det där.

Igår var det Club Pelikan och hård rocks-tema, så jag styrde upp mig själv och gjorde glamrocken till min skapelse. Snygg som fan var jag. Tog dock inga bilder på skapelsen. Ska berätta om hela min lediga dag jag hade igår innan jag fortsätter min förra mening. Sov till 10:00 och låg kvar i sängen och surfade runt på Junkyards rea, vilket slutade i en smärre shoppinghets. Två nya skor, två tishor, ett skärp och en hudkräm (!). Slutade på 1200:- men det var det nog värt.

 


Efter det betalde jag räkningar och tankade ned en massa musik. Har fått Spotify vilket är sjukt kul! Massa musik, gratis och lätt! Tack Annika för inbjudan. Efter nästan en hel dag i sängen gick jag till ICA och handlade mat. Så nu är kylen och frysen fylld igen. Så jävla underbart. Hann inte vara hemma länge innan Hampus och Fredrik knackade på min dörr och frågade ifall jag skulle med till Funäs på en shoppingrunda. Det kunde man ju inte tacka nej till. In på Bolaget, där köpte jag två vita viner, en äppelvin, två cider och en flaska whiskey. Jo jag vet hur man bränner pengar i alla fall. Sen blev det ett par trosor inne på Hillside, ett par svarta spets hotpants, oh oh! Vi avslutade det hela med att köpa hem pizza från Tunnbrödsstugan. Lätt Härjedalens godaste pizzor. På kvällen var det meningen att Emma och Mona skulle plocka upp mig när de hämtat Annikas lillasyster men de glömde mig och skulle vända i Ramis men körde in i en snödriva och fastnade där så jag, Maja och Hanna blev lite strandade här hemma med Minttuushottar, cider och vin tills Mona till slut kom och hämtade oss. Så vi kom till 720 rätt sent men det vart succé endå. Hade askul och det var en del roliga människor där. Sen blev det raggarbil hem med Nils "mat och nöjes" och Hedlunds polare. En gammal Volvo med DVD-skärm med dansande brudar på med dunka-dunka musik. Det var som att vara sjutton år igen. Efter en väldigt sladdad biltur hem så däckade jag i min säng. Upp och hoppa på morgonen för att jobba. Var lite seg men inte utom all räddning. Som tur var. Jag stängde butiken och Mats skjutsade hem mig. Jag gick in i allrummet och där hade jag fått post! Ett jätte paket från Jezzlan. Så jävla glad jag blev!!


Bästa Jezzlan!


På fettisdagen hade vi nattfika hemma hos Emma och Mona med sjukt goda hemmagjorda semlor!


Vi har haft Tacokväll på Personalen. Tokigt gott!


Har fått hela min Rip Curldress nu så nu är man snyggast i backen också.


Min älskade sambo har en viss likhet med en struts. Världens sötaste!


Cam skrev ihop det finaste meddelandet och satt ovanför våra sängar. Är detta vänskap or what?

Nu har ni fått lite godbitar från den senaste tiden. Kommer komma en videoblogg snart också skulle jag tro. Var ju ett tag sen sist.

Finns det liv finns det hopp.

För alla er som tror att nu var det klippt så ska jag då meddela att saker och ting känns lite bättre. Behövde nog mest bara få ur mig allt det där som jag skrev i förra inlägget. + lite till som kom ut utanför bloggen. Visst känns vissa saker fortfarande krystat och pissigt men en annan värld har öppnat upp sig lite mer för mig så jag känner mig nöjd och skjuter upp allt som har med hemlängtan ett tag.

De senaste dagarna har jag i princip bara jobbat. Jossi och jag tog ut vår ilska och på en stackars kniv så det slutade med att Jossi fick åka till Hede och sy tre stygn i armen. Vi låtsades vara emo och skära oss i armen. Hoppla Kerstin! Igår så drog en liten del av Johannes-gården till hallen och spelade innebandy och ping pong. Var sjukt längesen vi gjorde nått sånt och det var skönt att vi gjorde det. I tisdags var det bara jag och Cam som orkade med att träna så då körde vi nån slags roliga timmen med redskapsgympa, kast med stora bollar och lite sån skit. Sjukt kul!

Är nyss hemkommen från Ramis där vi har haft tacokväll på personalen. Sjukt jävla mysigt och lätt nått vi måste göra fler gånger. Härliga människor! Fick även med mig en massa mat hem så i matlåda imorn blir det tacotallrik minsan. Woho!

Joppe drog den skönaste kommentaren: "Jag hinner alltid äta upp allt under förspelet" Appropå äta under Bio. Förspelet Joppe, exakt vad gör du under reklamen på Bio? Hehe.

Imorgon är det jobb och tisdag ska jag äntligen få vara ledig! Ska bli så skönt. Jag ska ha sovmorgon och inte planera ett skit. Sen är det nattfika hemma hos Mona på kvällen. Ska bara hitta ett sätt att ta mig dit. Får försöka få med mig nån Johannesbo på en liten runda i Ramis personalboende. De skulle dom nog behöva. =)

Nu ska jag sussa. Puss!

Cam får en egen spalt:


Hon hade scrappat ihop värsta gulliga meddelandet och satt på väggen ovanför sängen. Dock har jag nog vart den blindaste någonsin för jag märkte först ikväll att den satt där. Blev så jävla rörd! Ska lägga upp en bild på den sen. På tisdag ska jag nog faktiskt blogga och lägga upp en massa bilder åt er.

En dag, inte som alla andra dagar.

Idag är en dag då jag inte fattar mig på den här skiten. En dag jag bara skulle vilja höra hemma någonstans. En dag då ens riktiga och nära vänner fanns, vänner som ser och förstår. Tycker verkligen inte illa om folket här uppe men tyvärr är de flesta man känner här på det ytliga planet mer eller mindre. Camilla och jag går om varann och jag sover när hon kommer hem. På kvällarna känner jag mig så fruktansvärt jävla ensam ibland. Jag vill bara ha en go vän i sängen, ligga och snacka om allt och bara vara. Jag brukar inte vara en människa som gömmer mig bakom ett skal men jag börjar känna mig rätt obekväm med att vara mig själv här uppe mer och mer. Hatar det. Varför blir det så? Jag är en person med mycket störda grejer för mig men jag får för mig att folk tycker jag är jobbig hela tiden. Har dom fått nog av mig?

Jag hatar att ha ångest! Hatar att det är så långt till dom jag vill vara med just NU!

Vad ska jag göra nu? Var hör jag hemma?



Min dator är som en katt som känner när man är nere och kommer och stryker sig mot en. Min Winamp tar alltid på en massa låtar som man kan deppa till när jag är nere. Vet inte om det är bra eller dåligt?

Kommer säkert bli halshuggen av grannarna för att jag spelar hög musik men det är så jävla skönt med hög musik.

Har fan uppdaterat hur många gånger som helst snart tror jag. Kom att tänka på gemenskapen i Stöten och minns fan inte att jag kände såhär den säsongen. Saknar faktiskt Stöten mer än jag kan förstå. Jag och Cam ska åka dit V.16 på Grande Finale och det ska bli sjukt jävla kul! Vara gäst och slippa jobba dygnet runt som en slav som jag gjorde sista helgen. Vi ska bland annat gå in till Elias i Repan och bjucka på muffins just like old times. Han blev glad när jag berättade det. Höhö. Vi ska hänga på Tipi och dricka Jonas och "Boomfucks" drinkar, äta käk på Brasset som Sleman,Fia, Bommen och alla andra som är kvar på Brasset serverar, käka pizza på Lyan, dricka Lu Mumba på Ladan, åka sexgungan upp till toppen och flyga ner för Paralellen, offpiståkning runt "Mormors Störtlopp", spela Black Jack hos Valle, utomhus After Ski vid "Grishuset", äta tacotallrik på Vattufjäll och fånga fula nallar i spelhallen, gå fyllegång på transportsträckan hem till Ranchen. Listan kan fan bli lång! Längtar.

Men jag känner även att jag säkerligen kommer tänka likadant om Ramis efter att allt är slut. Kan nog bara inte inse det just nu. Har träffat en massa goa människor här också men alla har sina partners eller sina små "gäng" och jag är inte riktigt med i nånting. Hänger på lite här och där men ibland bara orkar man inte vara den som klänger sig på. Är så det känns i alla fall. Hoppas verkligen att jag finner min plats här uppe. Annars kommer resten av säsongen bli jävligt tung. Och det vill jag verkligen inte att den ska. Tror nog jag lämnat ut mig själv tillräckligt för ikväll här. Dags att dra täcket över huvudet och längta hem..


Bruce bästa låt nånsin, enligt mig. Väldigt mycket vintern 03/04. Då fanns den med på en del blandskivor vill jag lova!


Denna låt är väldigt mycket Tipi på söndagar. Jonas stod i baren och jag bara hängde när jobbet var öde. Älskar Uffe!


Play on!

Först ska jag fnissa lite åt Hannie som tyckte (till en början, innan hon visste bättre) att jag borde visa en bild på piercingen. Nej tack men följ med mig in på toan ska jag visa, haha.

Ja vad ska man säga. Har jobbat en del den senaste tiden. Rätt mycket tillsammans med Jossi och det har vart kul. Vi funkar bra ihop och garvar mycket. Och det är fan gött! Tisdag och onsdag var jag ledig, tisdagen var det backen som gällde och parken, gick över till blåa hopp och har fått till en bra balans så snart ska det börjas snurras. Kommer bli gud på detta tror jag! Efter åkandet och mysandet i toppstugan hängde jag med AnnikaRudolf och spanade på olika familjer som packade sina bilar. Folk har verkligen egna sätt. En familj hade en pedantfjantsfarsa som borstade varenda skrymsle på skidorna med två olika borstar, frugan såg man inte till och ungarna såg han inte för han var så upptagen med att borsta skidor och lägga dom i ordning i takboxen. Ungarna övade strypgrepp på varann och lekte över halva parkeringen. Frugan kom lagom tills det var dags att dra, och då var det hon som körde. För dom att bli klara tog säkert en 20 min. Sen kommer familj nummer två som var likvärdig den men med en farsa som var lite bryskare, han härjade som fan och bara slängde runt på skidor och stavar, fort skulle det gå, in med alla ungar och rivstart därifrån. Ja herregud! Annika och jag hade mycket roligt åt detta samtidigt som vi snackade en massa dynga om karlar (låter så tantigt), trosor, piercingar och annat lull lull. Sen drog jag på skoterkurs, hade haft teorikursen på måndagkvällen och denna dag var det dags för praktiken i Lill Ramis. Först fick man köra en bana ensam och sedan med en som satt bakom. Jag och Nils körde tillsammans och då råkade jag visst köra över en röd kon (eller som Mats trodde igår, en ko. Kossor är ju en rätt vanlig syn i Lill Ramis?!), konen blev i alla fall platt men jag klarade det endå. Sen fick man testa att göra lite inbromsningar innan uppskrivningen. Alla klarade sig så nu kan jag ut och köra skoter på fjället också. Efter skotern drog jag ner till spat (efter att ha hängt hos AspenBrännet en stund och snackat skit), vaxade lite och drog sen med Cam till sporthallen och körde lite träning, gymnastik och dans. Jävligt kul. Onsdagen därimot var jag inte så pigg i kroppen så jag började städa lite, tråkigt nog fick jag göra det själv men jag ville verkligen inte bo i all den lort som jag nu tagit bort och tänkte att jag kommer inte ha ork eller tid förrens i mars när jag är ledig nästa gång att städa. När jag rensade avloppet i badrummet så höll jag på att kräkas, det var så jävla vidrigt, jag skämtar inte när jag drog upp säkert ett kilo hår som hade täppt till hela avloppskorgen. Jag grävde och det tog liksom aldrig slut. Helt makalöst. Dammsög upp ett ton dammtussar och skurade golven så nu är det inte lika mycket matfläckar och smulor överallt i alla fall. Jag kommer i alla fall tycka att det är skönt att vara hemma när man slipper vanka runt i all skit. Har lite småsaker att fixa med som jag inte orkade göra igår. Ska väl göra det på kvällarna om jag orkar. Skulle tvätta lite lakan också så man kunde krypa ned i en ren säng men jag hann inte det heller så jag körde en jättevädring av alla sängkläder istället. Fick duga sålänge. Jaja hann i alla fall med att umgås med lite folk också. Curry gav mig massage inne hos sig medans Totte satt på vår toa och läste vår dassbok. Fick nästan hålla en presskonferens efteråt för stackarn. Haha. Elan och Jeppe bjöd på middag inne hos sig. Lasange och fruktsmoothie till efterrätt. Sjukt gott! Allrummet intogs av 3:an, halva sexan och 2:an för lite sällskapsspel, Skandal och jag bjöd på äppelkaka med vaniljsås. Efter Skandalomgången blev det poker när Mats och Sebbe hade återvänt från Flon. Jag spelade ut både Sebbe och Mats så jag var nöjd, hehe. Men sen åkte jag själv ut så då blev det sängen och sms-terror, hehe. Nu sitter jag på jobbet och ska förbereda 49 förbokningar till helgen. Börjar bli en del att göra nu.

Nu har jag fått tömma skallen lite, jävligt tråkig läsning blev det men det var skönt att skriva lite i alla fall.

Mamma och Gunilla skickade ett MMS igår från sin balkong på Gran Canaria, soligt och jävligt. Kan väl inte vara kul heller?

Snabbis..

Längesen nu och bakläxa tror jag. Är hos grabbarna med stugan på Osthang. Sicket ostigt hänge vi drog på. Allt var stängt men vi ville ha grogg. Så det ordnade vi. Jo men se det blir fint.

Piercingen funkar bra, tackar som frågar.

Jag jobbar imorn, tackar som frågar.

Jag har vart ledig torsdag och fredag, var ute och åkte båda dagarna och hej vad det gick. Sjuka jävla skills jag har i backen jag då. Var lite i parken och shreddade runt. Stolt över mig själv jag.

Har vart i Hamra med Cam och hennes bror plus sällskap och ätit middag och druckit massa vin.

Lekt med grabbarna i Ostahang.

Ska ta skoterkörkort på måndag.

Sara och Viktor har gift sig! Jag började grina när jag fick höra det så en kund var tvungen att fråga hur det stod till med mig. Haha.

Jag skrev detta under alkoholhot av flaskan. Tackar som frågar. Faktiskt, inte, inte-

Statsministern har ett späckat schema, inte, inte.

Dom har sköna täcken i Osthang.

Är pank jag.

Har lovat Micke att stå och kränga deg i baren på Gården vid löning. Jag kommer bli kungen.

Jag har en läsare på den här datorn. Han är en han. Han heter Mats. Haha. Det såg jag.

Vi vill se Mats vinka!

Och alla ska heja på Paby, som ska vara med i Let's Dance 2010.

Nu ska jag sluta skriva för detta kommer enbart bli pinsamt!

Saknar er alla där hemma, i norge och överallt där ni är! Ska lägga upp lite bilder sen i veckan. Kanske redan imorn. Puss

Skidtur till Kariknallen.

Detta är en rapport från en mycket trött och sliten tjej. Det är med gott samvete jag ligger i min säng och slöglor på 2½ men. Vi börjar från gårdagen. Camilla var med all rätt förbannad och behövde kaos! Så vi styrde kaos. Meningen var från början att vi skulle äta på Völleriet men de hade stängt så då fick det bli kokt korv och en massa vin i allrummet över en massa skitsnack och flummande. Sånt man behöver för att få ur sig all skit man samlar på sig. Jag skulle vilja kalla det för en kroppslig rensning men jag tror inte det skulle godkännas ur hälsosynpunkt. Men i min värld... Två flaskor vin och en liten skumpaflaska fick vi i oss innan vi till slut hade skrattat oss fördärvade över våra fuldanser och stolsslängande. Då gick vi och lade oss. Upp idag och åt en frukost bestående av rostade mackor och bananyogurt, som alltid. Drog och hämtade turskidor på jobbet och började vår färd upp mot Bruksvallarnas toppstuga Knallen





Där väntade våfflor med sylt och grädde. Vi anade nog dock inte att det skulle bli en sådan strapats som det blev. 6 km kändes väl inte så jobbigt tyckte vi innan. Sista kilometern var man bra svettig vill jag lova och det bara fortsatte att vara uppförsbacke. Jag fick rätt ont i min vänstra fot av att staka mig upp med skidorna i V-form så jag gick med skidorna i handen sista kilometern för att få ha foten rakt. Gjorde illa foten för ett par år sedan och det känns av ibland. Men jag var inte bitter! Fram kom vi i alla fall. In för att handla våfflor men då kom vi på att de inte tog kort men det gick att lösa. Vi fick betala nere på Skoteruthyrningen istället. Det var en sjukt god våffla och vi började ojja oss över nedfärden. Utförsåkning med turskidor kan ju bara sluta illa, eller? Det gick som ett spjut nerför och det vara bara att hålla balansen och ploga lite om det gick ibland så man inte skulle störta ut i skog och mark när det svängde. Gick kanonbra, ramlade två gånger. Den ena gången skulle vi ut i spåret efter lite offpiståkning och då sladdade man till en rätt skön vurpa. Ner kom vi och med stora flin i fejset.






Summan av kardemumman är en helt jävla tokigt underbar dag!

Vlogg från toppen.


Påväg nerför



 

Jag har inte dött.

Jag har bara inte gjort nått av värde att notera. Jag har jobbat varje dag och det har vart sjukt fint väder! Strålande sol och pendlat mellan -28 på morgonen till nån enstaka plusgrad. Jag har stått utanför jobbet och solat när det vart lite lugnt på gästfronten. Sjukt värt. Chefen tycker jag ska skaffa en solstol att ha uppe på jobbet. Det är fan personalvård det! Imorn jobbar jag sen är jag ledig två dagar. Jag håller tummarna för att det blir kalasväder! Vill ut och göra roliga saker i solen med en massa picknick i ryggan! Kanske vandra med snöskor. JAAAAAA!

Ikväll kom 12:an hem men Mats har deras ena nyckel och den andra ligger inne i 12:an så det blev lite körigt men det har nog löst sig nu. Det ska vara hårt att leva. Kul att dom är hemma igen i alla fall. Nu ska jag nog ta och diska lite igen så man slipper diska imorn efter jobbet då man bara vill att maten ska vara klar. Orkade inte diska när jag kom hem idag så middagen blev klar för typ 40min sedan. Bättre sent än aldrig.

RSS 2.0