Okej let's go!

Okej vad ska man säga?

Jag mår bra. Har mycket snor i näsan. Massa snö.Fått ett par coola googles av jobbet. Har vart ute varje helg utom denna. Jobbat en massa. Börjat på "fat diet" vilket betyder att jag äter hela tiden för att deffa upp kroppen lite. Har börjat träna lite också, afrodans. Bilen är på verkstan efter att inte velat starta trots många försök med gårdens alla karlar inblandade. Har vart på en sjukt go tur på fjället med Martin som var uppe i två dagar och hälsade på. Har druckit gott på Fjällgårn med sambon. Natt afterskiat. Snurrat en tejprulle runt Peters huvud. Åkt telemark. Åker till Norge på tisdag med min sötunge Jossi, vi ska bo i hennes stuga och gå på marknaden i Röros.

Kort och gott. Nu kanske man kan börja från början med den här bloggen lite igen. Nu när hjärtat fått lätta lite och min kropp är stark och grym!

Alla hjärtans dag imorgon, för Sara fattas ett hjärta! Jag ringer dig imorn, har vart alldeles för dålig på det.

                                                             Mycket snö i terrängen!


3 Februari

Längesedan sist. Skrivlusten har inte vart på topp. Har hänt massvis med saker. Jag har bland annat vart hemma i Norrtälje en vecka. Här uppe fortsätter det att vara rätt kallt, häromdagen var det - 37 vilket kan klassas som jävulskt kallt!

Jag ska försöka få igång blogglusten igen men jag lovar inget just nu. Det kommer när det kommer. Just nu är jag tokförkyld och orkar knappt snacka för man blir ju andfådd när man inte kan andas genom näsan.

Kos på er så länge!

RSS 2.0