Östersund.

Idag bar det av till Östersund med Cam, Emma, Annika och Mona. Vilken jävla resa det blev! Klockan var ställd på 05:30 och då hade vi somnat sent så alla de ord som kom ut ur min munn på morgonen var sådana ord som man normalt skulle fått prygel för av magistern. Om man levt för 100 år sedan vill säga. Vi kom iväg till slut om än lite sent och efter en massa tankningsproblem som vi fick lösa i Hede istället. Dumma tankomater!

Vi var framme 10min innan våran piercingtid på Man's Ruin. Sen var det då dags för att slutföra vårt projekt. Mona fick börja och det gick bra. Sen var det min tur, jag hade inte ätit någon frukost och hade inte den bästa blodsockernivån i kroppen så efter själva sticket och införandet av ringen så ville han kolla min puls när jag satte mig upp, det gick åt skogen och jag svimmade. Pierca er aldrig på fastande mage om ni vet att ni har kaosblodtryck! Och stackars Camilla som var näst på tur och satt breve fick bevittna när jag föll in i avtuppningslandet och börkade rycka och spärra upp ögonen.Sen kallsvettades jag men jag fick sitta kvar i studion för han ville ha koll på mig en stund till. Slutade med att jag nästan svimmade igen. Trots det så är jag nöjd nu. Ibland ska det vara hårt att leva. Och han var utbildad undersköterska så jag kände mig trygg för han hade koll. Kunde ha vart så mycket värre. Camilla var med all rätt lite nervigare efter mig än hon var innan men hon klarade sig fint och det gjorde även Annika som hade vart mest nervös innan. Efter det drog vi och käkade på en Chinakrog för vi behövde alla få i oss energi efter den morgonen. Fick inte i mig mycket men alltid nått. Sen gick vi fyra tjejer med nypiercade muttor på shoppingtur. Lite bredbentare än vanligt. Vilken syn! Haha. Emma var bara med som moraliskt stöd så hon gick normalt. Lyckades hitta lite roliga grejer att ta med hem, bland annat en Adidas-zipperREA för 349:-, röd och vit, skitsnygg, en blå tischa med roligt tryck på, en ljusgrå kofta och lite smink och deo och sådant tråkigt. Dessutom kära bloggläsare har jag köpt garner och virknål så nu ska här börjas tillverka mössor åt höger och vänster. Jag vill så gärna ha andra hobbys förutom datorn och virka var det jag föll för när vi knallade runt inne på Panduro så nu ska här testas. Har inte virkat sen högstadiet men även en blind apa kan virka har jag läst. Hann även med att fika en semla, min andra för i år. GOTT! Sen fick Emma agera chaffis hela vägen hem. Vi andra satt och ojade oss i varje gupp och sov. Sista biten satt vi och gal till Disneylåtar. Älskar Disney!

Aspen kom förbi en stund och mös lite med oss och vi delade med oss av allt möjligt saftigt snack. Familjesammanträden kan vara bland det bästa som finns. Händer allt för sällan dock men inget som inte går att åtgärdas. Just nu sitter han och får håret flätat i cornrolls av Emma. Aspen goes Snoop Dogg! Sexigt! Själv har jag börjat få dreads i håret så jag lär ju få en redig skidåkarfrilla efter den här säsongen. Våga vägra klippa håret! Mitt är långt, risigt och tovigt vad man än gör. Jag använder hårinpackning och balsam, har dessutom färgat håret i hopp om att det ska bli lite styrigare men icke så nu får det bli som det blir. Men jag bryr mig inte.

Nu ska jag kika klart på min andra Star Wars-film och sova gott!


Emma fångar mitt totala barnkalas till uppenbarelse på bild.

Ledighetskomitén!

Ligger och gosar i sängen. Skönt att sova ut. Idag har jag inte många planer. Ska tvätta en massa kläder tänkte jag. Har ett par trosor i lådan. Så kan man ju bara inte ha det.

De senaste dagarna har vart lugna. I lördags så skulle vi ut på krogen. Sebbe skjutsade oss till Eriksgården men det var rätt tråkigt där. Dansgolvet var inte öppet och folk stod mest och snackade i takt med partymusiken. Vi bad Sebbe köra oss till Brännet istället. Så dit kom vi strax efter ett och då var det bara att ösa i en timme. Sen blev det lite efterdyningar hemma hos Emma och Mona med matlagning innan Anna kom och körde hem oss vid halv fyra. Trevlig kväll. Söndagen spenderades i backen med Cam. Vi härjade runt i skogsparken och jag vågade mig på ett rätt stort hopp utan problem. Framsreg redan i januari minsan. Men kan ju också bero på att det var så mycket lössnö så hade man ramlat hade det inte kännts, förutom om man råkar landa med blygdbenet på bakre delen av bindningen som jag sedan råkade göra. Det är inte bra att vara för vig! Jävlar vilken smärta. Då åkte vi ner och satte oss inne hos Torbjörn (TeBe) i liftstugan och snackade skit i en timme. Cam drog hem till Avesta på eftermiddagen så då blev man ensam i 6:an. Mycket sorgligt. Måndag och tisdag har inneburit jobb. Måndagen käkade jag och Mats middag nere i Funäs, han bjöd. Haha! Det var han skyldig mig den lilla smutsungen, hehe. Vi kollade på IRobot och sen blev det sängen. Igår lagade jag lyxmat till mig själv som jag strax ska äta resterna av. Kollade på Star Wars episoden av Family Guy och sen på riktiga Star Wars. Somnade dock efter mindre än halva filmen.

That's all from now!

Påväg uppåt igen.

Efter ett par dagar av total dödhet från min sida så börjar energin komma åter. Det ska firas med utgång och dans med min älskling.

De senaste dagarna har vart lugna men lönen har kommit och det har spenderats lite. Räkningarna är betalda, jackan köpt, byxor till jackan beställd, bilen tankad och kyl och frys är fulla med mat igen. Glädje bara det. Hade även en liten "nära-döden-upplevelse" igår. Efter lite After SkiRudolf så drog jag hem och blev sedan upphämtad av Aspen, Micke och Brorsan för gemensam tur ner till Funäs, handla lite på Hillside och äta på Veras var tanken. Dock blev servicen på Veras helt åt helvete. Det började med att Brorsan inte fick beställa från barmenyn bara för att vi satt i resturangdelen och trots att vi andra tre beställde från á la cart-menyn så då blev han bitter och ville inte ha nån mat alls. Tråkigt att man inte kan rucka på lite regler när alla andra andra äter från menyn. Sen ville Micke ha vin till maten så han fick provsmaka ett rött vin och sedan försvann servitrisen och kom aldrig mer igen. Efter 40min hade Aspen och Micke fortfarande inte fått förrätten så då började vi fråga vad som hände men det var inte nån service-minded personal där så det slutade tyvärr med att vi lämnade Veras och drog och åt pizza istället. Åter till nära döden-upplevelsen. På väg hem från Funäs så körde Aspen och bilen släppte i 80km/h och vi började snurra utav bara fan och studsa mot snövallarna på kanterna, två varv och tre personer som sitter på helspänn och inte säger ett dyft, bara väntar på smällen. Men tack och lov kom den aldrig. Inte ett pip gav vi ifrån oss förrens efteråt då alla började asgarva av ren lättnad. Man börjar få en jävla respekt för halkan nu men trots det så lyckades jag själv hamna i en snödriva när jag skulle hämta grabbarna i Flon, hade för mycket fart i svängen när jag skulle ut på vägen och dunsa rätt in i vallen på andra sidan vägen. Bilen klarade sig prima men jag måste börja skärpa till mig lite. Jag skyller på att grabbarna ger mig dålig förarkarma för jag suger som bilförare så fort jag kör gossarna. Men men. Det kan väl bara bli bättre?

Imorn är sista lediga dagen för den här veckan samt att Cam åker hem till Avesta ett par dagar, hon kommer hem på onsdag och då är det grillfest på kvällen och torsdag åker vi till Östersund för att hamna under nålen lite. Vad ska mamma säga? Men det är ingenting som kommer synas och det är ingen tatuering denna gång. Vi är fyra tjejer som ska göra samma sak. Man måste få göra lite "dumma" grejer ibland för att känna att man lever.

Nej nu ska jag sluta skriva. Blir så mycket skit annars. Vi ses och hörs! Skänk mig lite bloggarglädje genom att trycka på "Kommentera" och skriv en rad eller en hel uppsats om ni vill det. Kramar på er alla!

Skidåkning och monoski.

Alla kanske inte riktigt har förstått vad det är jag tjatar om så jag ska visa er en bild på monstré jag åkt på idag.



Ser ut som en smalare snowboard med skidbindningar monterade så man står som på skidor.

Historien bakom detta är rätt rolig. Sitter och kollar på lite gammal skidfilm och blir sjukt sugen på monoski så jag surfar upp på Freeride. Glider runt lite i forumet och drar iväg en tråd. Får napp ganska fort från en kille vid namn Linus. Han ska upp till Funäs eftersom att han känner Maja som jag jobbar med och kan ta med sig en mono till mig med om jag fixar så monosen kommer upp från Göteborg till Linköping. Det behövde vi inte leta länge efter, en snäll monointresserad kille erbjuder sig att köra upp dom bara för att han tycker det är kul att fler vill pröva på. I lördags kom Linus och monoski:sen upp. Idag var dagen då jag tog mitt första monoskiåk. Och jag måste säga att jag nog kommer fastna, det är sjukt kul när man börjar behärska balansen och kännslan av att bara ha ett ben. Ramlade inte i liften! Ramlade därimot en hel del i backen men så släppte det ibland och gick som tåget och då skrek jag av glädje och bara njöt! Fler borde pröva.


Monoguden Haze


Videoblogg från skidåkningen den 21 Januari


Har även uppdaterat bildmapparna på Facebook så glid in och tjika eller använd er av länken till höger (Bilder från Funäs 5).

Innebandyturnering.

Igår var dagen då det hände.

Det var dags för den årliga innebandyturneringen, ledningsgruppen möter fotfolket. Topsport hade två lag, Ramis samt Funäs/Bruks där jag var med. Vi förlorade men tur nog kan man lita på mina älsklingar i Ramis som tog hem hela skiten. Många matchhjältar och glädje, priset? Gymnastikskor! Lagets kapten Sebbe höll ett fylletal åt folket och vi satt alla med tårarna i ögonen. Ja ungefär så gick det till. Det vart middag och fest på 720 där Viktor "skjortan" Persson visade i vilken mage spritskåpet ska stå. Som vanligt. Men man kan inte annat än gilla den lilla dåren. För mig blev det en tidig hemgång på grund av att skidåkning på förmiddagen, jobb och innebandy sugit musten ur mig. Så i nyktert tillstånd tog jag bilen och styrde kosan hem till Johannes-gården åter igen.

Jag bjuder härmed på ett videoklipp från förfesten i allrummet då Team Topsport Ramis sjöng segersången. Se och njut!


Kan man annat än bli glad?


Sebbe satsar på mål/Sebbe gör mål/Curry torkar svett


Jag tycker synd om er..

..för ni är inte här och kan inte förstå hur jävla glad jag är just nu! SJUUUUUUKT jävla tokgalet härligt i backen och i skogen idag! Jag och Cam gav oss fan på att vi skulle kliva upp imorse för det snöade igår och det är enbart -1.3 här vid mitt fönster. Och vi kom upp och iväg! Jag ångrar inte en sekund. Vi har åkt puder och vi har lekt i skogsparken och skogen som barn. Så jävla kul, det enda trista är att jag börjar jobba klockan 13:00 så nu är jag hemma igen för att slippa stressa. Jag drog på en liten vurpa efter ett hopp då jag stompade landningen och tappade en skida så jag ramlade in i ett träd, vi kan kalla trädet för Roland. I alla fall av ren frustration över att försöka sätta på sig en skida i 20 cm pudersnö så tog jag fram kameran och filmade en liten videoblogg som jag ska lägga upp så fort jag har lite mer tid.Nu ska jag bara chilla ner mig själv i en halvtimme för att sedan styra upp mig själv och dra till jobbet.

CIAO!

Norigenheterna.

Nytt avsnitt uppe Youtube! Norrtäljes egna stoltheter har fixat ett tre delar långt avsnitt denna gång. Sjukt kul! Lite hemlängtan får man allt.

Enjoy!


Del 1

Del 2

Del 3

Söndag

"Camilla, du inser att det är du som är mannen i vårt förhållande va?"

Jag appropå att Camilla oftast är den som kör bilen och att Camilla är den som sitter och vrålar framför handbollen medans jag lagade mat och diskade.

Dagen blev inte en monoskidag tyvärr, min migränskalle tyckte hon skulle bestämma lite över mitt liv. Sängen bestämde den. Och så blev det tråkigt nog. Värdelöst men det kommer fler chanser, är ledig torsdag-söndag nästa vecka igen. Börjar nästan få jobbpanik här. Men det löser sig och jämnar ut sig, det är jag säker på. På fredag kommer lönen också, inte en dag för tidigt. Min och Camillas ekonomi står på minussidan men vi har fortfarande förrådet fullt av pantflaskor och burkar så om det skulle krisa kan vi ju alltid ta den. Alternativt panta allt i slutet på säsongen och sen kanske ha råd att köpa en förrätt nånstans. Igår låg jag och Cam och kollade på varenda meny vi hittade över resturanger i Funäs, Hamra Wärdshus här kommer vi! Jag älskar att Cam har samma matintresse som mig och att hon lär mig så mycket om viner till maten. Jag ska bli en Steffo Törnqvist, ska bara odla lite mer kagge. Har redan syndat lite på min lön, har beställt en jacka på Junkyards rea. Kunde inte riktigt låta bli. Sen att jag säkerligen kommer skaffa mig ett par blåa skidbrallor och nya googles för att matcha bättre ska vi hålla tyst om. En sak i taget brukar min mamma säga, jag förstår inte vad hon menar. Mamma ska skicka upp mina räkningar och lite brev jag fått, dessutom skickar hon med ett gäng kondomer. Mamma kan man lita på! Vad jag nu ska med dessa kådisar till vette tusan. Här blåser ökenstorm.

Törnqvist
Steffo/Rip Curl

Tog en tur i poolen i Ramis idag istället för skidåkning, var inte alls dumt för kroppen och Cam passade på att ta med en påse maränger så ikväll blir det marängshwisch och film, National Treasure. Blir kanon det. Jag gillar att vara soffpotatis när man är fattig.



"Brandövning"

Igår var jag ledig och gjorde inte många kilometer/timme, följde med Cam till Ramis där hon skulle på kaffekurs, därifrån fick jag låna bilen så jag drog ju såklart till jobbet och hängde men de hade rätt mycket att göra så jag drog iväg och hälsade på uppe på Osthang/Flänshänget. Mats knegade verkligen häcken av sig för att uttrycka det milt, han arbetade på att få träarsle för där hände inte mycket. Efter några timmar där så drog jag hem och kokade korv med bröd, nya favoritmaten. Sov lite och sprang över till Jesper och degade lite där också. Sebbe och Viktor kom in en stund, skulle ned till ICA och handla så jag hängde på, Viktor köpte en toaborste, engångshandskar, stålull och WC-anka, Sebbe var imponerad!

Vid 18-tiden hade jag möte nere i Funäs så jag tog Racer-Nissan och drog ned dit, drack lite läsk och åt chips. När det var klart drog jag hem i full kareta för att plocka upp Jesper som skulle med mig till Ramis och äta. In på Brännet men där var det fullt så Cam vart skitglad när vi åt på Agatons istället, det var vi med. Jesper och jag kom fram till att vi hade brandövning inför mina kommande dejter och han för sin kommande myskväll med Elan, planerat in i minsta detalj! På menyn stod som en starter tjurtestikel och en broccoliespresso, varmrätt blev entrecote med kolrotsterrine och rökt tomatsky, supergott. Med världens bästa servetris kan fan bajs smaka gott! Tack Cam för att du gjorde det så bra för två hungriga själar. Efter maten spårade vi ur lite nere i lekrummet och Jesper började jucka upp en jättestor grön larv och jag gjorde kullerbyttor i kuddrummet.

Dagen till ära har jag jobbat nere i Funäs med Nilsen och Janen, var en lugn och sansad dag men det gick rätt bra, känner mig inte lika hemma i den butiken som i min egen såklart men inget som inte gick att lösa. Åt våfflor till middag och har "kollat" på film, blundade och lyssnade mest medans Cam masserade i mitt hår, kan vara det bästa jag vet! Nu ligger hon brevid mig och målar i sitt block sötnöten. Imorgon blir det kanske monoski för min del och det ska bli sjukt spännande! Så god natt på er!

Live a little!

Ännu en dag på fjället är avklarad. Igår var det Club Pelikan 720 och det hela började såklart med förfest på Johannes-gården, modell lite softare och lugnare än måndagen. På 720 var det ett jäkla drag och roliga människor, träffade bland annat min "look-a-like" Amanda och garvade loss rätt hårt åt allas reaktioner, vi är egentligen inte så lika men profilen och vårat sätt var likt.

Blev en liten Jesper-paus här. Återkommer om ett tag.

45 min senare.

I övrigt var det en ganska lugn kväll, Cam körde hem alla och Totte gjorde en så kallad All In på krogen som sen blev allt ut i Taxin, fast han sa till så Cam hann stanna i alla fall, det ska han ha en eloge för. Sen råkade vi väcka halva grannskapet med musik och det var inte så populärt men sånt som händer ibland. Vi hade galet fina ambitioner att äta frulle på Fjällgårn imorse men vi försov oss såklart. Men vi kompenserade med att dra en längdtur i Tigers spår i -25, lite kallt då! Lite fika på Rudolf gjorde susen efter den strapatsen. Vi var även hurtiga nog att gymma och simma lite. Efter det var vi helt jävla tokhungriga så vi drog hem i full kareta, bytte om och drog ned till Funäs för att svulla hamburgertallrik och pizza. Helt stört gott! Fikade även en stund inne på Veras och snackade skit med personalen där. Avslutade denna dag med personal-bio, dock somnade jag i Cam's knä ganska fort men vad gjorde det, filmen var ju inte direkt den bästa, Body of Lies. Men men trevligt var det, fick ju träffa lite folk i alla fall. Jag är ledig hela helgen men eventuellt ska jag ta ett extrapass på lördag men det bara om jag kan hitta en bil att ta mig till Funäs med. Blir så bökigt annars.

Nej gott folk, man kanske skulle slänga på en film och somna igen.

Mina skönsjungande grannar.



Efter en kvälls ölspelande med många bussturer för Mats, Sing Star med mycket inlevelse av Viktor, obscent taffsande av mig och Cam, för mycket vin för Camilla två och Sebbe han var som han brukar, glad och ordvitsig så blev klockan till slut mitt i natten och enbart fyra personer bestod. Det är då det sentimentala vrålandet till Atomic Kitten's The Tide Is High kommer fram. Se och njut, njut lite extra åt Mats som går från glädje till spyarap utan spya på mindre än en sekund i slutet. Jag garvar varje gång. Otroligt sött! Haha.

Jobbar.

Sitter på jobbet just nu. Har inte haft en enda kund än. Lågsäsong! Lite dålig uppdatering har det vart den sista tiden och det får jag ursäkta mig för, livet utanför datorn har börjat ta över. Jag och Camilla har haft en otroligt rolig vecka! Jag, Cam och Sebbe har haft en mysnatt med nostalgimusik och öl, åkt skidor i regn och plusgrader likamed dyblöt efter ett åk, vart på after ski och vrålat till Jens, vart och ätit mat och druckit vin på Völleriet för 920:- med Cam och sen kom grabbarna grus och ölade med oss vilket i sin tur ledde till en skumpa-fest hemma på Johannesgården, jobbat lite efter det, haft måndagskalas i allrummet med ölspel och Sing Star och nu är det tisdag och man känner sig aningens trött och hungrig. En riktig kaosvecka men precis vad man behöver. Är nu ledig torsdag-söndag så då blir det ännu mer av den goda biten i livet. Bara det kan ta och snöa lite så skulle livet vara perfekt!

Har kommit upp en ny mapp med bilder och vid det här laget så vet alla ni utan Facebook var man hittar länken hoppas jag.

Idag kommer mitt körkort! Som jag har längtat, fick låna Cam's bil idag upp till jobbet så nu har jag kört bil helt själv också. Så jävla skönt och så jäkla mycket enklare allt känns då. Känns som om man kört bil sen födseln plötsligt. Jag vill ha en bil! NU, NU, NU! Hojta till om ni har en. Har spanat in en Lada Niva -87 för 10 000:-Blocket som jag vill ha. Ge mig den!

Plusgrader och ledig.

Typiskt. Utanför regnar snön bort och jag är ledig. Verkligen hur deprimerande som helst! Tanken var att vi ska ut och åka längd imorn på morgonen och sen åka alpint. Får se hur det blir med det. Längdskidorna är inte vallade för +grader så de lär sugas fast i slasket. Kanske blir simning och gymmet istället. Träna lite är ju aldrig fel.
.
Slapp äta Billy´s pannpizza häromdagen, världens bästa sambo ramlade upp på Völlan med ris och kycklinggryta i kokosmjölk. Då ville jag fria till Camilla! Ska bara köpa lite ringar så ska nog det bli gjort också. Jag lärde även Cam att valla längdskidor och det gillade hon, är lite som terapi att valla skidor. På kvällen var det Club Pelikan (nattskidåkning och natt-After Ski) på Rudolf. Jag och Vrånkan hoppade över skidåkningen och drog till tjejerna på Flon för lite förfest. Mycket trevligt sen blev vi skjutsade till Ramis där vi kalasade loss rätt rejält till trubadur och DJ Aspen. Han spelade alla mina önskelåtar, he loves me! Cam ramlade över efter jobbet och var inte långsam med att festa upp sig. Sjukt kul kväll. Ägnade natten åt lite "terapi" och en massa sömn. Cam ramlade hem lite halvsliten efter en natt i Ramis hos Emma vid 12-taget och då drog vi ned till Byn för att äta pizza. Cam lät mig köra bilen och det gick som smort det, lite dålig på parkera kanske men det löööser sig. När Cam drog till jobbet så hängde jag med och hängde på jobbet i Ramis. Resten av kvällen har jag bara poppat musik, kollat på Lords of Dogtown och tvättat kläder. Nu kom precis Cam hem så nu ska här umgås utav bara fan!

Hasse på taket.

Idag har vart en så jäkla lugn dag på jobbet. Har mest vallat skidor och donat med småsaker. Har mått lite halvdant idag, svettats, haft magknip och huvudvärk. Migrän var anledningen, som vanligt! Fy fan vad jag har det ofta nuförtiden. Blir så trött på skiten. Efter jobbet så gick jag och Vrånkan ut i snön och härjade lite, vi skulle göra en snösoffa av en av högarna men det slutade med att vi klättrade upp på taket till Johannes-gården och satt där. Asmysigt! Sen gjorde jag lite volter och lallade runt som ett barn i alla högar. Jag gillar vintern jag. Efter den lekstunden så däckade jag i sängen med för mycket huvudvärk. Pallade inte laga någon mat och därmed ingen matlåda tills imorn. Får bli en Billys till lunch och det suger ju. Är inte så gott direkt.

Här kommer i alla fall ett litet klipp från när jag är på taket. Måtte jag inte låta sådär när jag pratar, hoppas jag bara förställer rösten. Låter ju för jävligt!


Trött!

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Har vart en lagom lugn dag idag på jobbet. Har pysslat med lite det ena än det andra. Kom på att den första "kritiska" månaden har ju faktiskt passerat. Den månad som det mesta känns antingen bu eller bä och man hellst vill åka hem till mammas trygga famn. Den månad som det tar att vänja sig och känna sig som hemma. Och det finns hopp, nu kommer spiralen nog faktiskt mestadels gå uppåt. Jag börjar förstå mig på mitt jobb, jag börjar förstå mig på människorna runt mig och jag börjar nog också snart säga "hem" och faktiskt mena att detta är mitt hem.  

Idag gav sig jag och Jossi på projektet att kapa stavar åt en kund. Det slutade i asgarv och sönderslitna handtag. Vi skulle värma handtagen så vi kunde dra av dem från staven och därmed kapa staven, det fanns dock ett ganska stort men där. Handtagen satt som berget och vi slet så vi blev röda i ansiktet utan att skiten gled av. Till slut så sprack korken på handtaget. Så vi ringde runt och skaffade en ny stav åt kunden i rätt längd så vi slipper kapa den. Skitstavar! Yes we hate stavs! 

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och undrar vad jag ska göra härnäst. Äta eller sova en stund. Har huvudvärk, så jag orkar inte göra nån mat. Har klämt i mig en limpmacka men det behövs mer i min mage. Hm klurigt. Men först ska jag gå på toa och skriva lite i vår Dassbok som jag och Cam har på toa, det är som en loggbok med hälsningar till varann eftersom att vi ofta går om varann. Skitkul att läsa och skriva i. 

Hej på en stund!

Videoblogg.

Tänkte att ni kanske ville se/höra lite allmänt skitsnack från när jag är rastlös och väntar på att potatisen ska koka klart. Jag tog kameran med på en rundtur här hemma. Hoppas ni gillar videobloggen för det kommer nog bli fler sådana små klipp från lite allt möjligt. Idag i övrigt har jag och Jossi tagit över Völlanbutiken och det kommer nog gå galant. VI är goa töser som fixar allt! Sen har jag hängt lite inne hos Elan medans resten av Team Topsport jobbade häcken av sig inför anländande Danskar som ska åka skidor. Dem kom hem för en halvtimme sedan och började jobba vid 8:00 i morse. Mördarpass! Jaja, god natt på er!



In the year 2oo9.

Var det inte igår som man firade in Milleniumskiftet? Kommer ihåg den kvällen bättre än saker som hände under detta år.

Saker som hände under 2oo8:

* Jag flyttade 4 gånger detta år. Men jag anser mig fortfarande skriven hemma hos mor och far.
* Jag mötte en vän för livet i min älskade Camilla. Det tackar jag Magnus Larsson för, Food & Beverage maneger i Stöten.
* Jag förlorade en morfar och därmed min sista mor/far-förälder.
* Hade 46 års fest tillsammans med Angelica "Skrot" Hagfelt. Starta tradition på det?
* Jag fick äntligen mitt körkort! Nu är jag fulländad.
* Jag fick jobb på Island men backade ur för att jag fick lägenhet och jobb i Norrtälje. Stort misstag!
* Såg Rage Against the MachineHultsfred. Sjukt bra!
* Fightats mycket med ångest och insett att det är inte värt att göra nått man inte trivs med.
* Hängt på Trädgårn i tid och otid mest hela sommaren.
* Fick jobb i Funäsdalen och ett jobb som jag alltid velat testa. Jag är BRA!
* Haft mycket skratt, skrik, tårar och kärlek med mamma. Min hjälte!

Och mycket mycket mer små och större saker!

Nyåret firades på detta sätt:

Förfest i 12:an, jag öppnar en bärs och efter halva inser vi att vi inte har någon skjuts jag slutar dricka och ställer upp. Nervöst. har inte kört i vinterväglag och aldrig en massa fyllon. Vi hoppar in en ca 8 personer i en liten skåpbil och beger oss. Efter halva backen upp mot vägen kommer vi ingen vart. Tilläggas bör att jag knappt nådde fram till tramporna i bilen för stolen gick inte att skjuta fram längre. Packet får gå upp för backen för bilen är för baktung. Upp kom vi och så var det bara sladda vidare. Baktungt och vingligt, 200 upp och ned-växlingar i varje liten backe kom vi äntligen fram. Usch för att köra fyllon. Knallade in på Brännet och hämtade en liten Asp som jobbat långpanna. Hem till Slakthuset och där fick han fixa till Nyårs-looken. 23:55 beger vi oss upp mot nattklubben Rudolf. Två minuter innan 12-slaget står vi ute och räknar ned, kramas, kollar på raketer och myser. Tajmat och klart in i minsta detalj. In på Rudolf, behövde aldrig visa min biljett så den var ju ett onödigt köp. Sprang runt och tjoade och tjimmade med en massa folk. Träffade lite kunder och en ny bekantskap på tjejtoan. Fast det visade sig att hon ville vara lite mer intim med mig än jag trodde från början. Så det blev ett nej där. Rudolf stängde klockan 02:00 och då gick jag och Aspen hem till Slakten. Asgarvade och spårade inne på hans rum tillsammans med Hampus och Emma till småtimmarna, Aspen fyrade av lite smällare i fönstret så gnistorna slog hål i hans uppblåsbara säng. Det innebar att vi vaknade på golvet i morse som två korvar i ett korvbröd. Vrånkan kom och hämtade mig när hon skulle hämta sin bättre?/sämre? hälf och hans bror vid backen. Sen var det kissnödiga jag som satt i bilen och såg sliten ut medans de tankade och handlade på ICA. Sprang in på toa så fort jag kom hem, resten av dagen har spenderats i sängen. Man tål inte lika mycket som när man var yngre är helt klart!

Vi spelade in en liten Nyårshälsning inatt och la upp på Youtube också. Kännsliga tittare varnas då språket och ljudnivån är av modell "tonåring-full-för-första-gången". Enjoy!


RSS 2.0