Film.

Åkte inte med mamma till jobbet idag. Blev lite lat efter att suttit uppe i natt och pillat med bilder och dator. Dagen har istället spenderats inomhus, jo jag vet det är straffbart när det är så fint väder ute. Men min hals och min bröstkorg är fortfarande rätt dåliga efter över en veckas konstant kräkhosta. Jag kräks ju inte när jag hostar men det känns nästan som att lungorna ska flyga ur mig. Jag låter som en 70-årig rökare, känner mig också för den delen. Bröstkorgen säckar ihop. Nog om det. Mamma grillade heta hundar till middag, gott! Sen drog jag ned till storebror och lånade film, Death at a funeral. Så sjukt jävla rolig film! Jag garvade så jag blev blå i ansiktet, och av garvandet börjar man hosta så jag fick pausa ibland. Vilka problem jag innehar.. men se den gott folk! Den innehåller allt som är roligt, nakna män på tak, döda människor som ramlar ur kistor, rullstolsbunden gubbe som råkar bajsa på bacillrädd killes händer och ansikte, dvärg som utövar utpressning och så vidare.


Lökdalen

Ja jag är lite tjatig med mina naturbilder. Men jag tycker det är mysigt.






Såhär ser det ut runt där jag bor klockan 04:00 på morgonen i Juni.

Tystnad



Jag tog mig en promenad ikväll. Fastnade på "ön" som är en liten bergsknall på en äng som jag lekte mycket på som liten. Blev cirka 100 bilder på solnedgång och grässtrån. Leker loss med min nya kamera. Gillar den starkt! Dagen har vart lugn, suttit ute och ätit frukost och njutit av att inte ha ett dugg planerat. Mitt hjärta och hjärna klappade ihop av allt flängande. På landet hör jag hemma. Tänkte åka ut till Marholmen imorgon och kela i solen och förhoppningsvis träffa lite kul folk. På onsdag tänkte jag börja röja på tomten. Trädgårdsmästaren Hasse ska fixa så till och med Ernst skiter på sig.



Barcelona bildmix!

Arc the triomf som ligger i anslutning till Parc de Ciutadella, Barcas skönaste park!

Lek vid strandpromenaden.

Promenad uppe vid OS-byn med skön vy över hela Barca centrum.

Gapflabb med helium i Parc de Ciutadella.

I Port Vell kan man sitta i timmar och titta på folk och slurpa på en kall.

130.000 (!!!) personer samlades på Plaza Catalunya för att fira Champions Leaguevinsten!

I Parc Guell kan man stöta på läskiga levande statyer.

Den magiska fontänen Monjuic.

Cam framför fontänen.

Forum Extrem event med alla extremsporter du kan tänka dig!

Vinresa till Jean Leon.

Cava på lagring.

Brunbränd och i shoppingtagen vid Maremagnum.

Gatumusik vid Port Vell.

Hemma i Svealandet.

Kom hem i fredagskväll, snabbt in i duschen och byta om, till ljusgul sommarklänning!

Tog en paus i skrivandet där för att ta lite foton med klänningen på. Detta måste ju bara visas! Har aldrig fått så mycket komplimanger samtidigt som i fredags. Jag och Cam gjorde en oförglömlig entré. Sen var det korka skumpa och dans, snack med norrmänn, ex som strippade av sig naken på matbordet, kramar med folk och en del pussar av Stor-Hasse. Hur mysigt som helst var det. Kanske det bästa sättet att återvända från Barca. Vi höll nog på att dö under hela dagen, vi räknade sekunderna tills vi var hemma. Hemlängtan har aldrig kännts så galen! Inte för att Barca var tråkigt på något vis men resan emellan Barca och hem kändes oändlig!


Midsommarklänningen!


Midsommardagen innebar Lidö, såklart! Vi tog en passbåt över vid 17-tiden. Precis innan regnade det men sen sprack det upp och blev kanonsoligt när vi satt i båthamnen på våra filtar och mös. Ålderdomliga som vi är så var hela rasket hemma vid 12-tiden på natten igen där vi "kollade" på Rocky IV. De flesta somnade dock...

Söndagen slappade vi och låg på gräsmattan och solade. Tog även en prommis till ICA och köpte glass och pommes. Hem och prova gamla kläder med Cam och mamma. Vi gick igenom kläder från 1940-talet, och fram till år idag. Alla årtionden var representerade, så går det när man inte slänger saker. Vilket jag tycker är skitkul. Askul att garva så med mamma. Inte ofta man gör nått tillsammans.

Måndag skjutsade jag Cam till båten, menysmakning på Lidö. Sen däckade jag lite smått i sängen. Förkylning. Yey! Klippte till lite t-shirtar som ska med till P&L och kollade på film. Upp idag och in till banken och styra ny bankdosa och papper. Köpte en ny kamera, Nikon D40, åt lunch med Lolan på Trädgårn och åt jordgubbar i parken. En skön helg i riktig svensk sommaranda.



Imorn drar jag till Borlänge. Vi har fått tag på en tom lägenhet typ 300m från området där vi ska sova. Jäkligt skönt att slippa tälta faktiskt. Man kan ju endå hänga på campingen hur mycket man vill.

Hittade ju pappas blixt så min kamera är ju kittad och klar. Nån som behöver fina bilder från fest, dop, brölopp eller annat så är det bara höra av er. Är ju inte direkt fullbokad med jobb i sommar så nått skoj måste man ju hitta på för att få ihop till sitt dagliga bröd.

Kommer ett inlägg med bilder från Barca lite senare ikväll skulle jag tro. Och Cam har lagt upp en mapp på FB också. Vilket jag med såklart ska göra. Ska bara välja ut ett gäng. Vägrar fler än en mapp.

Snedbränd och utfattig!

Idag var det dags att behandla brännan lite på stranden. Var svinvarmt men ändå lite molning så vi låg utan parasoll ett tag. Oinsmord dessutom. jag har kört på solfaktor 10 ett tag och det har gått bra men så la jag mig i fosterställning (god knows why?!) och somnade. Sen blev man ju som man blev. Rödbrun på halva kroppen. Snyggt! Hoppas det lägger sig innan jag åker hem. Vill vara snyggt brun på midsommar. Risken finns att jag får ta och somna i fosterställning imorn med så den andra sidan också får sig en tur av rödbrunhet.

Ikväll drog vi och shoppade lite till.. nu har jag cirka 17 euro kvar. Så nu blir det inget mer shoppande. Men det ska säkert gå bra. Ska köpa lite vin på flygplatsen med kortet sen är det IT!

God natt på er!

Hej igen.

Jag och Cam drog pa en enkel tre-ratters till middag. Gott gott! En massa ost, spansk skinka och rosebubbel till det. Kvallen har spenderats i soffan tillsammans med Luletjejen Ellen, en massa babbel om allt och ingenting. Mysigt mysigt! Gillar dessa lugna och goa kvallar i Barca, noll stress och inga krav. Hur ska man orka med livshetsen hemma?

Glomde ju att beratta om Extrem Festivalen vi var pa forra helgen. En festival vi Parc de Forum i Barca dar det samlas extremsportare av alla sorter och visar upp sina kunskaper, prylar och umgas. Sjukt javla duktiga manniskor det finns. Och att sta och kolla in Barcaakare pa snobrada i 30 graders varme ar sjukt absurt! I och forsig akte dom ju pa plast men enda. Mer extrem festival at folket. Skonare manniskor finns ju inte! Harlig atmosfar, Barca ar ju kannt for att vara skatemecka och drar man in i Ravallkvarteren sa mots man av skatare, skatebutiker och streetytor overallt. Det gillar jag skarpt!

Nu ska jag nog hoppa i bingen och halla tummarna for sol imorgon sa brannan kan fortsattas skapas. Spannande sa berattade Marty som jobbar i repan har att vi ska fa tva Canadensare som roomies i natt. vi har bott sjalva i forrummet i ett tolvbaddsrum dar forrummet har 4 baddar och som ar som en passage till det stora rummet. I alla fall. Nu ska vi da fa nya ansikten och jag hoppas det ar tva vettiga typer. Man har delat rum med sa mycket underligt folk sa man ar ju van men det blir ju sa mycket roligare.. jaja.

Vi syns!

Hola!

Long time, no seen!

Ber om ursakt for dalig uppdatering. Har vart sa mycket har i Barca att man far sa mycket intryck att man inte vet vart man ska borja sa fort man skriver. Kan borja med att beratta att operan vi var pa var sjukt mysigt! Vilket jakla bygge vi var i! Sa javla stort och haftigt. Vi satt hogst upp och det var 5 vaningar ner till golvet dar. Svindel, javisst! Dagarna spenderas oftast pa stranden med en massa sol och ratt kalla salta bad. Kvallarna innebar ata natt gott och oftast ar det nan av vara cravings som kommer fram, som till exempel nar vi gick till KFC (Kentycky Fried Chicken) och kopte en bucket med mat for fyra personer + en tva liters Pepsi som vi sedan intog i en park vid hamnen. Vi at dessutom upp det mesta av det. Bra matt vart man ju forstass! Vi hanger en del pa Hostlet pa kvallarna och snackar med en massa roligt folk och dricker vin, man maste ju tanka pa ekonomin, vilket jag i och forsig inte ar sa bra pa.. och det leder oss till ett av vara andra nojen vi har har nere. Shopping! Har handlat sa mycker kladar att jag kommer fa kopa ett hus att lagga allt i, nastan i alla fall. Finns sa jakla mycket skona butiker med skor och kladar. Idag ramlade vi pa en riktig parla, massa roliga accesoarer. Dit ska vi dra sen igen. Ska infora kopstopp pa mig sjalv resten av sommaren. Skattepengarna har nog kommit nu sa det gallar ju att halla igen lite. Ska ge mamma lite av pengarna som tack for lan av pengar hon gjort for mig.

Igar var vi pa vinresa ut pa landet. Vi besokte Jean Leon och Freixanetgardarna. Blev en hel del dricka dar och vi blev bra luriga av allt bubbel som Freixanet gav oss. Sen nar vi gick ut fran deras kallare mottes vi av en varmevagg! 38 grader varmt. Vi rann bort till bussen och sen hem och dar somnade dessa lulliga damer vill jag lova.

Har aven taffsat pa en kille som var utkladd till ko med en tygsnopp pa? Forfoljt tva Hummerlimmosar i jakt pa galenskap, dock lyckades vi inte med den bedriften och det suger ju! Hehe. + en massa mer skoj!

Pa fredagkvall kommer vi hem igen. Kanns lite underligt men ocksa harligt att forhoppningsvis motas av den svenska sommaren. Jag har ju enda inforskaffat den finaste midsommarklanningen jag nagansin haft, och enda!

Hej hopp sa lange!

Mask i magen¿

Jag ater hela tiden jag. Hungrig som ett djur i varmen. Trodde det brukade vara tvartom.. men det ar ju bra att man ater. Mycket donuts blir det. Craving!

Igar gjorde vi inte manga kilometer. Det var ratt trakigt vader och vi var trotta, som vanligt! Sova ar natt vi kan bra pa detta stalle. Kliva upp tidigt ar for darar. Men vi tog oss i alla fall en promenad senare pa kvallen. Gick at det enda hall vi annu inte gatt at. Gissa vad vi hittade¿ Ett stort javla shoppingcenter med en massa roliga butiker. Vi som trodde vi bodde i en forort likt typ Racksta i Sthlm. Mitt i ingenstans sa dok detta lilla palats upp. Vi gick och fonstershoppade da bara resturangerna var oppna. Himlen passa aven pa att ñppna sig medans vi var dar innte. Sporegn! Mysigt! Da tog vi oss en fika pa McD.

Kvallen spenderades med matlada och lasa bok medans ett stort sallskap som bott har under danstavlingarna som vart i huset breve under helgen borjade med ett storbrak! De kom typ fran natt ostland, Slevenien, Estland eller natt med finsk/ryssk-sprak. Jaklar vilket liv det blev! Och dar satt jag och Cam mitt i allt och fattade ingenting men nyfikna var vi. Tararna sprutade pa dom, vi bara laste bok vi. Jag passade aven pa att uppfinna en ny patiens. Spannade liv vi har va? Hehe

RSS 2.0