Denna dagen, ett liv.

Idag har jag myst med mamma och moster G. Vi vinterbonade lite gravar och åkte sedan till Täby Centrum där damerna shoppade loss rejält medans jag höll ett fast grepp om portmonän, nån måste ju vara den förståndiga! Väl hemma i Norrtälje igen öppnade jag en flaska malbecvin och mös i mig ett glas medans vi åt lite skräpmat och tvättade som besatta medans vi kikade på Idol och Sunes Sommar. Sune har enorma fötter som unge, innan han började växa på längden.

Annars har livet sin gilla gång, myser runt och bara trivs. Ska bo hemma hos mina föräldrar nu innan jag sticker till Kanada, då ska jag läsa ut Meave Binchys bok Tänd ett litet ljus för fjärde gången. Ibland glömmer jag bort hur bra det är att bara vara och läsa böcker! Älskar att ha bokro.

Vi hörs!

Sänghäng

Just nu ligger jag uppe på mitt loft i pyjamasen. Är ledig idag. Har jobbar rätt mycket de senaste veckorna, full rulle skulle man kunna säga. I morn är det dags att kliva på't igen så jag har inte dåligt samvete för att jag ska bo i sängen idag.

I helgen har vi haft eldhelg ute på Arholma, det var ljus, eldkorgar och marschaller överallt! Plus en brasa och fyverkerier, supermysigt! 60 pers på middag, vilket är mycket för Nords lilla kök men vi är ju så orfaniserade att allt gick som en dans! Vi trodde dock att det skulle bli kaos redan i fredags då strömmen gick och var borta i flera timmar, det var kallt ute och ha gäster sovandes utan någon värme eller rinnande vatten (kul att dela toa med en korridor folk och inte kunna spola) är inte så kul! Men när båten med de första gästerna kom så kom också strömmen. Så vi slapp frysa ihjäl den natten.

Ikväll ska jag ha Skype-intervju med ett café i Whistler, jag är sjukt peppad och lite nervös såklart. Nervös ska man vara annars gör man inte sitt bästa. Cafét heter Ingrid's Village Café och har massa mackor och hemmagjorda burgare bland annat.


Så önska mig lycka till i kväll!


15 par strumpor för 100:-

Det bästa med marknad är att få nya strumpor. Samt att köpa munkar och marknadsgodis. I övrigt tycker jag det här med marknad är bra överskattat. Bara en massa folk, fjortisar som är nedkladdade med nått som de köpt i en sprayburk, saker man inte behöver och folk som gastar om korvar. Efter strumpköpet blev det italiensk mat på en ny krog i våran by, smakade mums!

Dagen har jag spenderat med mamma på Café Landkrabban, skagenbaguette. Underbart! Vi handlade även lite vantar och sjalar. Lagom dag då jag bråkat med mensvärk i tid och otid. I morgon drar jag ut till Arholma igen. Det är Pubkväll på lördag för den som känner för att ramla ut, eller ja, ta båten.

Nu ska jag redigera bilder!

Nya fynd

Jag har suttit som besatt på Tradera de senaste månaderna, plåtburkar, plåtskyltar, jacka m.m jag kan inte få nog av burkar och askar. Jag blir kåt av förvaring! Har försökt att hitta ett par kängor men har inte lyckats kamma hem några jag velat ha så jag började kika på olika nätbutiker och hittade drömpjucksen på Nelly, deras egna märke dessutom! 299:- kostade dom och det var det ju lätt värt! Hittade även en mysig stickad tröja i en av mammas gamla lådor så den fick åka med hem. Drömmen.



Den senaste veckan har bestått av svampplockning, muffinsbak, middagsbjudning, lite dans på Mobergs, biljard som jag vann, bowling och lite småstrunt. I morgon är det marknad och dags att köpa strumpor och munkar. Ska även äta ute med familjen Arremyr, kommer bli dunders!


En vacker kväll i Gribby för några veckor sedan.


RSS 2.0