Ehn vaunlhig lhoerdhag.

Ihkvheal haur vhe vhaurt nherhe i Fhunheas pau Vhilhan ouhk khollhat pau Jhens ihjhen. Dhok vhaur vhie jhetthetroettha sau vhie dhroug heewm thidight. Smauphojkharnau khom ouhver ouhk chillhade eun sthund meun PheeWhiee vhar jhetthesliuthen sau hawn drewg heewm thill Sheubbhe soum sphyr ihgen. Shtaukhars hawn, hawn haur vhaurt shuk sheun ih thisdawgs. Jhaug hawr prauhtawt sauwherha hewla kwheallhen. Shwenskha fhoeur newberghare ear lhiwte uthaw khwellhens theamha.

Nhu pawllar jhaug ihnte awtt skhrivhe leahngrhe.

Just nu i en annan del av Bukisvallen.



Jag och Cam ligger i sängeno och pluggar svenska.

Skidåkning/Chicago

Idag gick vi upp vid 08:00 för att dra till Hamra och åka skidor. Sagt och gjort. Vi kommer dit och åker några åk sen drar vi och fikar i en väldans massa timmar. Såklart fanns det ju en kortlek så jag, Vråken och Cam tog upp vårt Chicagolirande. Sen satt vi där vi satt. Rätt mysigt. Kom hem för en timme sen ungefär. Har vart inne hos våra småpojkar och kollat på Tv-spel, nu ska vi sussa en stund för ikväll ska vi glo på trubadur-Jens igen nere på Villan. Vi försöker övertala småpojkarna att följa med också.

Lägger upp lite bilder från helgen imorn tänkte jag. Blir kalas det!

Jo jag och Cam hade ju en liten after ski i bilen hem, Celine Dion bjöds det på då. Japp. Punkt.

Invigning av Veras.

Skulle åka skidor idag. Jag tog visst sovmogon istället. Sen fick jag migrän och spydde. Vad är det med mig och kräks nuförtiden? Jaja det gick ju över. Kvällen vart galant med förfest hemma hos Fredrik och sen blev det Veras med trubadur-Jens och Var är vargen. Sjukt trevlig kväll. Jag, Cam, Aspen och Hampus satt på första parkett och vrålade som om det inte fanns en morgondag. Jag kan fan inte beskriva hur skönt det känns att äntligen få vara här och få vara lite allmänt ur spår och bara ha kul!

Så kvällen kan sammanfattas som: Allsång till Håkan Hällström i bilen till Funäs, Chicago i soffan, äppelvin, mycket asgarv, Vrånkan och hennes sugrör, Hampus koncentration med mobilen, underbar trubadur, Vrånkan förvandlas till Evil Vråk, säkerhetsbälten, Var är vargen-allsång och mycket mer! Välkommen till fjällen, jag vill aldrig att det ska ta slut!

Nu har jag precis ätit en tallrik banan-yogurt och är redo för att hoppa i säng. Imorn blir det skidåkning ta mig tusan!

Love you all älskade små läsare. Ni får gärna lämna en kommentar så jag vet vilka ni är. Är lite nyfiken på er alla!



Bitter!

Igårkväll tyckte jag att jag mådde relativt bra. Så bra så att man i alla fall skulle få slippa ligga ensam och uttråkad i lägenheten. I morse därimot så gick jag upp i samma tro, efter 10 min då var jag bra jävla snurrig och död i kroppen. Jahapp så var den dagen körd. Och nu känner jag att jag har hel del saker jag inte gillar.

* Telenor verkar ha dött här uppe så jag kan inte ringa någon.

* Mitt kylskåp är tomt så jag borde handla men..

* ..mina vantar ligger på jobbet.

Mitt huvud kokar.

Saknar att lalla runt på jobbet och pyssla med alla nya prylar. I morn är sista dagen innan ledigheten och för mig i Ramundberget på heltid. Måste styra upp energinivån i mig, alltså handla och det utan vantar då. Ska nog gå bra. Är ju inte så långt till ICA.

Äta.

Sitter vid mitt köksbord nu och sörplar i mig lite yogurt med banansmak. Sjukt god yogurt! Jag gillar ju saker som smakar banan men äter sällan banan som den är, lustigt nog. Körde lite skytteltrafik mot tjotta imorse och sen däckade jag. Vaknade av att mobilen ringde men det var ett nummer jag inte kände igen så då väntade jag tills jag vaknat till lite och ringde sen upp. Var en av mina bossar Calle som ville gå igenom mitt schema lite. Kommer börja jobba i Bruksvallarna från och med måndag, tillsammans med Micke tills han drar till Canada i januari. Jobbar måndag mellan 8-17 cirka och på tisdag 13-17 ungefär. Sen är jag ledig i en vecka. Så frågan är om jag ska åka hem redan på onsdag morgon? Kanske är bra att komma hem och då få lite mer tid till pluggandet. Blir nog så.

Grattis till Louise som vann tävlingen i inlägget tidigare idag. Dina skidor skickas med hundspann vecka 52. Det rätta svaret var: Toan, tjotta, hemlighuset och så vidare.


Vårstädning..

Av magen. Klassisk säsongarsjuka (förrutom bakfull) är den trevliga kräksjukan/magsjukan. Lite för mycket nya baciller för våra stackars imunförsvar. Jag är den tredje som jag vet om som blivit dålig och fler lär det väl tyvärr bli. Ligger i min säng och ser på klockan och tycker synd om mig själv. Om fem minuter (klockan 8:00) så börjar dom andra jobba och här ligger jag. Vad fan ska jag hitta på då? Det enda jag har att leka med är min dator och tur är det. Lär bli till att kolla på en massa serier mellan besöken på hemlighuset.



Igårkväll drog Klas, Veronika och jag ned till Funäs och hem till Lolle för att glo på TV. Gemytligt och trevligt med thé och bullar framför CSI och Boston Tea Party där Filip och Fredrik testade att vara fulla på jobbet. Så jävla störda och roliga pojkar. Känns som att man kör ett litet lugnare tempo den här säsongen än den förra. Tycker faktiskt det är jävligt skönt. Man är ju inte tjugo längre, hehe. Man mysere lite mer och umgås istället för att kröka. Kan ju i och för sig bero på att jag inte jobbar inom resturang längre. Mina fördommar stämmer nog om man kollar på kockarna, hehe. Men på fredag är det kalas i alla fall. Johannes-gården ska invigas av oss som bor här och alla andra som vill komma. På dagen ska jag få med mig Cam på en tur i backen. Beror på hur hur pigg hon är. Hon kommer upp på torsdag som det ser ut. Och det gör även Aspen. Kommer bli en sjukt rolig helg! Just nu är det bara vi på Topsport som är full styrka så lite mer folk skadar ju inte.

Gissa till vilket rum jag ska gå till nu? Svarar du rätt så vinner du ett par slalomskidor, Atomic Supercross 02/03 som vart uthyrda i 462 dagar och som dessutom har ett borrhål i vardera skda.

En tur på fjället.

Idag har Topsport haft sin Kick-Off. Vi började klockan 9:00 i morse. Lärde känna varann lite mer och alla nya, gick igenom lite säljtekniker med mera. Käkade god lunch på Fjällgården och vid 15:00 ungefär så drog vi på oss snöskorna och började en vandring upp på berget mitt emot Ramundberget, upp till en gammal gruva där vi slog läger för ett par timmar och grillade korv och hade det mysigt. I grottan fanns ett hål rätt upp i himmlen. Det var helt stjärnklart och vindstilla på fjället, -16 grader en riktig kanonkväll. Efter grillandet var det dags att bege sig nedåt igen. Springa i snöskor var sjukt kul, man fick en jävla fart och klaffsa ner för berget. Efter den dagen vill jag lova att man känner sig förtjänt av en varm dusch och en god natts sömn. Förhoppningsvis har man inte sån faslig träningsvärk i morn. Kvällen har jag spenderat i sängen med datorn. Har inte ens vart inne i 12:an! Kors i taket, men jag tror alla är sjukt trötta. I morn är det jobb mellan 8-16 skulle jag tro. Sen är det meningen att vi ska ha pokerturnering imorn, tisdag är det innebandy nere i Funäs (varje vecka). Är ledig fredag-söndag så då blir det skidåkning och fest här på Johannes-Gården vill jag lova! Jävla röj ska det bli!

Utanför mitt hem Johannes-gården på morgonen.

Calle står på en liten kulle och blickar ned över Ramundberget, därefter hoppar han ut från kullen och blir ett snömoln nedanför, haha.

Maja gör en sexy pose i grottan.

Korvgrillning.

Några bilder.

Tänkte ni skulle få några bilder på hur jag bor. Har inte tagit så mycket bilder än men det kommer mera. Med start imorn skulle jag tro. Ser rätt kalt och trist ut just nu här hemma men snart har jag alla mina och Cams saker plus att vi ska shoppa lite mysprylar till hemmet. Kommer bli kanon! Klicka på bilderna så blir de större.



Köket sett från hallen.

Det stora badrummet.

Inga sängben på sängen.

Byråerna då. Vi ska få en TV av Mats att ställa där.

Matplatsen med en trasig stol.

Första kvällen. Öl och mat med Sebbe och Viktor.

Från min ytterdörr sett. Mycket snö!

Toptrötta Topsportare.

Det är lördag och en fin dag att festa lite men vi Topsportare vi pallar inte trycket, hehe. Slutade vid 16:00 idag efter ungefär 500 mössor och en massa Haglöfskläder som ska in i datasystemet med mera. Sen vart det sängen och en film. Middagen bestod av rostade mackor och bananyogurt. Här orkar man inte styra nått. Efter filmen vart man lite sällskapssjuk så då drog man till 12:an. Efter en stund dök Mats upp också. Vi kollade på TV medans 12:ans ägare somnade. Så då måste man fåna sig lite tycker jag. Vi möblera om i Sebbes säng, en golvmopp och lite stolar. En brödrost i toan och diskmedelsshotar till frulle bland annat. Ja så roliga är vi. Hehe. Brödrosten tycker i och försig jag var asrolig! Den passade hur bra som helst i toahålet, visste man inte bättre skulle man kunna tro att det är meningen att den ska vara där.

Imorn är det kick-off med jobbet. Vi ska medtaga: varma kläder, ficklampa, ryggsäck och eventuellt nått drickbart om vi inte gillar öl. Nått säger mig att vi ska vara ute på fjället nånstans. Ska bli spännande!


Idolmys i tolvan.

I lägenhet nummer 12 bor Sebbe och Viktor. Mitt andra hem. Är där mest hela tiden. Ikväll var även Mats, Maja, Hanna, Veronika och Klas där. Sicket litet kalas. En mystiskt lugn fredag för att vara säsong. Men första arbetsdagen är avklarad och vi är inte lediga förräns nästa fredag så det är kanske likabra att ta det lite kallt. Vi plockade upp en massa nya varor för vintern idag, jäkla sjå med följsedlarna och allt som inte stämde. Tvåhundramiljarder pinaler och pryttlar! Men vi fick undan det mesta idag så imorn blir det till att fixa med hyrskidor och till att få lära sig hantera "monstre", våran slipmaskin. Ska bli ruskigt kul.

Har tagit lite bilder på hur jag bor men just nu är batteriet dött så jag lägger upp dom imorn tror jag.

Nu blir det nog film och sen sängen. Trött tjej!

Funäs dag 1.

Sovmorgon till 10:30 vilket var sjukt skönt efter den bussresan man hade. Sen drog jag, Sebbe och Viktor till Ramis och träffade lite Topsportare för lunch, köttbullar och potäter, rackarns fint Efter lunchen fick jag ett ultimatum, dra till Funäs och handla mat eller dra med scooter upp på fjället och glida backen. Eftersom att jag är vuxen och tråkig så blev det Ica men det kanske var likabra, mat och styra upp hemmet är ju aldrig fel. Jag gjorde en form av möblering åt mig och Cam, får se ifall hon diggar den eller ej. Hursom så lär vi dra på roadtrip till Sveg och inhandla hemmamysgrejer på Dollarstore, Sebbe och Viktor är med på roadtripen så det kan bli skoj. Sjukt trevliga gossar! Mr Honk the horn and Mr Play on Horses som är mina namn på dom. Kvällen bestod av att dricka lite bärs, snacka skit, röka vattenpipa, käka farmors fläskfilé med potäter och beasås, spela kort och snacka med lite nytt folk. Bland annat en tjej som ska jobba på Topsport och kommer från Herräng och kände Aspen, aldrig ska man sluta förvånas över den lilla värld vi lever i.

Nu är jag så nära däck som det går, nu blire film och sova vill jag lova!

Äntligen!

Efter världens kanske längsta bussfärd så sitter jag nu i den lägenhet som ska vara min bostad de närmsta 6 månaderna. Utanför är det tyst och stilla, samt 3 dm snö!!!!! Jag kunde inte vara lyckligare. Mattias och Carina hämtade mig vid bussen och skjutsade mig hit, visade mig runt och om en stund kommer två stycken Bollnäskillar som jag ska ge nyckel till. Vi tre ska åka till Ramis imorn för lunch med bossarna. Kommer bli dunders! Boendet är kanon. Det är 11 lägenhet i en lång länga med egen ingång. Vi bor i nummer sex och dörren breve vår lägenheten ligger tvättstugan och allrummet med ett kök. Vi har pentry i lägenheten men ingen ugn. Hur bra som helst! Stort badrum har vi också. Senjas baracker kan ta sig i röven, haha! Sitter och funderar på hur vi ska möblera. Kommer knappt kunna vänta tills vi har fått det iordning och det ligger en mysig Camilla i sängen breve.

Nu är jag närmst intill trött till blindhet så jag vet knappt hur och vad jag skriver. Kommer mera imorn eller inatt. Nu kommer gossarna!

Tröttheten gör sig i anspråk.

Nu ligger jag i sängen. Har packat klart allt nu. Bra packat tycker jag allt. Två stora väskor med kläder, en påse mat, en påse alkohol, en låda med prylar och skidorna. Ja okej en hjälm med två högtalare i också. Sen tillkommer ju täcke och kuddar. Fan nu lät det ju asmycket. Men det borde inte vara några problem med att få plats med detta i bilen.

Kvällen har tillbringats med Pistvakt, installerat mobilt bredband två gånger, ätit middag med nästan hela familjen+Aspen, packat, ätit lussebullar och druckit julmust, har fluffat till datorn med lite film också. Så man har att göra den närmsta tiden ifall man nu inte får vara med dom andra tjurarna och stångas som dom. Som är min mardröm. Utmobbad på direkten, haha. Jag tvivlar dock på att jag blir det.

Imorgon klockan 10:00 ska jag på intervju för Åtellet. Kan nog bli ett kanon år detta (ta i trä). Sen skjutsar Aspi in mig och 13:00 åker bussen till Funäs. Känns som att jag tjatar in en massa saker på er genom mina upprepningar. Det känns mer organiserat och kontrollerat ifall jag säger allt 2000 gånger. Vill inte missa nått i mina planer.

Vi hörs nog imorn natt ifall jag inte börjar toksurfa på bussen.

Kommer saknar er som fan här hemma! Jezzlan har jag inte ens hunnit träffa. Men alla är välkomna upp om ni känner er ensamma och uttråkade. Jag grejar boende.

24h kvar i regnrusket.

Har precis kommit innanför dörren. Regn och helvetesskap ute. Har vart inne i Norrtan och införskaffat nödvändigheter såsom Shampo i big pack. Samt handlat lite matsäck till bussen. Aspen kom förbi på Rusta efter att jag ringt och väckt han. Killen som ställer upp i alla väder! Ikväll kommer han på middag också. Fantastiskt. Och imorn kör han mig till Sthlm. Min hjälte!

Läste just min mejl hade fått ett mejl från Åtellet där jag sökt jobb till sommarn. Hon vill träffa mig så nu blir det till att pussla lite. Har jag tur så har hon tid imorgonbitti så kan jag hinna träffa henne innan jag åker uppåt landet. Hoppas hoppas! Åtellet är ett nytt hotell som byggs i centrum av Norrtan. Det skulle vara ett askul jobb tror jag. Man kommer få göra det mesta som behövs göras på ett hotell, vilket jag har mycket erfarenhet av så det skulle ju vara perfekt för mig. Så håll en tumme för mig!

Köpte med mig lussebullar och julmust hem. Sjukt gott!

Martin Timell på knark.




Ett klipp från Äntligen Hemma som man speedat ner lite. De ser och låter för jävla roliga.

Urk på burk.

Lite sne i min dygnsrytm nu. Gick och la mig vid 04:30 efter att ha kollat på film, Ett Päron till farsa firar Jul. Blrv väkt klockan 09:00 av att telefonen ringde, fucking försäljare. Efter det försökte jag somna om men drömde skitskumt och vaknade helt slutkörd. Så nu är jag helt väck i paletten. Ska börja mitt packande nu idag. Vill inte packa! Det suger. Har en massa småsaker att styra upp.

[] Tvätta.
[] Beställa biljetter för upp och sen hem och upp igen.
[] Hämta min kudde och mitt linne i Gräddö som legat där sedan bartömningen.
[] Inhandla diverse nödvändigheter.
[] Fixa med datorn. .Byta ut innehållet i musik och film-mappen.
[] Styra upp familjemiddag Fast det sköter nog mamma.

Saker som tar sin lilla tid! Blä jag vill dra täcket över huvudet. Jag hyr in någon som fixar't åt mig.

Värdskapskurs.

Gör min internetkurs i värdskap för funäsdalen. Just nu ska jag svara på två stycken frågor som man ska hitta svaren på hemsidan för Funäsdalen

Frågorna lyder:

  • Hur många bäddar finns det i området?
  • Vad är telefonnummret till turistbyrån?
Telefonnummret var inga problem att hitta men antalet bäddar därimot! Enda gången de nämner hur mycket bäddar som finns så är siffran 25 000 sängplatser. Vilket är fel svar på frågan. Gissa vem som ska ringa till Turistbyrån imorn och fråga sönder dem? Jo precis just jag! Annars kommer man inte vidare i kursen.

Detta är vad jag sysslat med de senaste timmarna. Tar lite tid men man lär sig nog en del nyttiga grejer. Turister kommer med de allra märkligaste frågor ibland.

Lördagsmys.

Några dagar sedan sist. Har sovit borta sedan i torsdags. Gillinge gick kanon, godkänd som de flesta andra. Kul att få sladda runt lite. Sen drog jag hem till Aspen och somnade lite på hans säng medans han spela SKATE. Middagen intogs på McD lite senare på kvällen. Sen sova. Snabb resumé här.

Fredagen var sista dagen på intensivkursen så det var bara ut och repetera och gå igenom viktiga grejer. Lunchade med Lola på den indiska krogen, inte den allra hippaste maten men inte heller åt helvete. 69:- för en dagens är ju rätt okej endå. Sen var vi lite sega så vi satte oss på bibblan och snackade tills jag hade min nästa lektion. Hem till Asp och sova en stund, duscha och fixa för kvällen, ner till bussen och på bussen kommer man ju såklart på att man har glömt biljetten hemma. Panik! Ringer och beklagar mig för Aspen och Lola. Lola är sötast på jorden som skjutsar mig fram och tillbaka till bussen så jag skulle kunna hämta biljetten. För jag skulle in till Sthlm och kolla på snowboardrullen That's it, That's all-premiären. Kom in till slut om än på håret. Filmen var en mysig snowboardrulle med mycket vackra bilder.. och män. Och salongen var ju en enda korvfest det med. För att inte tala om efterfesten vi gick på. Tjena hejsan noll konkurans. Men jag hade ju mina tre män redan. Även fast kvällens grej för mig var när Travis Rice gick förbi mig och höll mig på magen och smekte magen med sin hand när han gick förbi. Där kunde man ha blivit groupie, haha. Efter efterfesten så vart det totalt barnkalas på tuben och påvägen hem till Eriks farmor. Aspen är inte så blyg och Erik W ville gärna jucka på Aspen hela natten. Vattenkrig blev det också och ett trasigt paraply. Nånstans därefter blev det total däck i den uppblåsbara sängen.

Lördagen var jag den som mådde sämst trots det ynka intaget av EN öl! Jag som trodde att man skulle få beröm av de högre makterna om man var duktig med alkoholen men icke! Sov mig igenom hela lördagen. Först i Sthlm och sen i bilen till Värmdö och hem. I Aspens säng och till sist i min egen säng. Upp och hoppa och in till Norrtan och ut till Anna som bjöd på myslördag med asiatisk räkgryta med ris, chips, saft, kladdkaka och fruktsallad. Sjukt gott men jag fick inte plats med så mycket som jag velat. Allt detta avnjöt vi till den ljuva "musiken" i filmen Angel. Sämsta jag sett sen filmen Spider. Nu är jag åter hemma i min säng och ska kika på South Park-avsnitt tills jag somnar.

Sov gott!

Bibblan.

Gick upp klockan 6:00 imorse för att ha körlektion. Galet trött eftersom att jag inte kan somna i tid på kvällarna. Lektionen gick galant. Fick köra med Tommy och han var rätt skön och bra på att ge tips. Nu sitter jag på biblioteket och väntar på att få åka till Gillinge. Uppdaterade mitt lånekort, jag hade inte använt det sedan 2004! Haha. Så kan det gå. Tog en morgonpromenad i parken efter körlektionen, låg en militärbåt med en massa lumpare ombord. Alltid lika fina i sina sailorkläder. En sån har man ju haft. Kan man bocka av i "To Do-listan". Efter promenaden blev det frulle på Tösses, sitta och glo på folk från övervåningen. En stackars söt och förvirrad tant knallade rätt in i personalingången på baksidan av Trädgårn sen kom hennes gubbe rännandes och tog med henne bort därifrån.

Efter Gillinge drar jag hem till Casa del Asp och kommer säkert somna som en trasa på sängen. Lång dag det här. Gillinge tar fyra timmar. Phu!

Vi hörs..


Lista.

Ålder: 23 år fyllda.
Längd : 163 cm.
Vikt: 45-50 kg. Vad man än gör så rör sig inte vikten mer än mellan det. Har inte gjort sedan högstadiet.
Piercing: Örat är töjt till 10mm vilket får räcka och ett hål i läppen som jag sällan har nått smycke i längre.
Tatuering: En dödskalle på baksidan av höften. Kommer en på andra sidan inom en snar framtid.
Hårfärg: Ljusbrunt. Min egna färg har växt ut och den är inte så pjåkig.
Ögonfärg: Blåa.

Senaste:

Film du hyrde: Minns inte när jag hyrde en film senast ens.
Film du köpte: Sista jag köpte en film var nångång i sommras, typ Life of Brian kanske?
Låten du lyssnade på: Nått på min mp3.
Låten du hade på hjärnan: Teammusiken i Ensam Hemma. Nynnar på den hela tiden.
Personen du ringde: En tjej på Telia när jag fixade med bredbandet.
TV program du tittade på: Nu när man inte har någon TV på rummet så blir det ju sällan TV-tittande. Kollade senast på TV med Aspen och ML Asp förra torsdagen. Du blir vad du äter och nått heminredningsprogram.
Personen du tänkte på: Många! Hur jag ska hinna säga hej då till alla mina vänner och på personerna jag inte träffat än i Funäs.
Mat: Vi orkade inte göra middag så vi gjorde Thé och mackor.
Sport: Ingen aning, Rally på körskolan, räknas det?
Dryck: Cola.
Kläder: Linne och trosor.
Film: Ensam Hemma 2
Bil: Har ingen.
Parfym : Senaste parfymen jag ägde var nog Amor Amor som jag fick av Max i julklapp för några år sedan.

Antal:

Gånger du varit kär: Två riktigt kär och ett flertal små förälskelser.
Gånger ditt hjärta brustit: Fyra gånger på grund av kärlek, död och vänskap som sårat mitt hjärta till onda. Lät ju som man talade i kyrkan där.
Hjärtan brustit på grund av dej: Kan jag inte svara på.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Det är nog en del gånger, kom på fyra nu: Gymnasieintagning, Ritade tekningar som publicerades när jag var liten (tror det blev två), vimmelbild, tidningen gjorde reportage om en snubbe som höll föredrag på textlektionen i 2:an. Sen har jag vart med på Aftonbladets internettidning "Bästa Stilen".
Ärr du har på kroppen: Har tre stycken rejäla längre än 10 cm. Det ni!

Senaste:

Bok du läste: Ett Rocky-album.
Personen du fick mail av: Stina.
Personen du fick brev av: Ett klamydiabrev.. Hehe nej senaste brevet var nog från mamma när jag var i Stöten.
Personen du fick sms av: Sms är inget jag pysslar med så mycket. Senaste var från SL när jag beställde sms-biljett.
Din familj åt middag tillsammans: Jag har inte ens sett min bror på över en månad, kan inte minnas när vi alla fyra åt middag senast. I sommras?.

Övrigt:

Vad har du gjort idag: Vart på körskolan.
Hur tidigt steg du upp: 07:50
Gillar du att slåss: Nej.
Vad ska du göra ikväll: Jag har kollat på film och snackat med mor min.
Är du seriös: Ibland, ibland inte. Beror ju på.
Vad är du allergisk mot: Tål inte kiwi och vissa meloner ibland. Getingar.
Var har du ont: Just nu.. Har haft ont i magen sen i eftermiddags men det verkar ha gått över nu.
Använder du hårspray: Japp, Klippotekets..
Kan du stå på händer: Nje det kan jag nog inte. Har inte testat på länge.
Favorit serie: Family Guy!

Övrigt mer:

Salt eller socker: En blandning av sött och salt precis som Lasse Berghagen.
Är du glad nu: Ja det tycker jag.
Var du glad igår: Migrändag så nej.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: 4-5 stycken.
Vad dansar du till: Allt med rytm.
Stockholm är: Rätt grått och trist på vintern.
Göteborg är: Har knappt vart där men gillade det starkt sist jag var.
Kan du sjunga: Tror jag verkligen inte jag kan men det skiter jag i.
Mer värt än guld: Vänner och familj.
Spaghetti eller makaroner: Spaggisar är bra med god sås men mackisar är godast plain.
Ett land jag helst vill besöka: Argentina.
Ska bli skoj : Sista helgen hemma. That's It That's All på fredag, åka till Funäs.
Ska inte bli skoj: Lämna alla goingar här hemma på onsdag.
Väntar på: Att bli trött så jag kan sova.
Pålägg som gäller: Rökt skinka eller ärtskott eller groddar.
Dagens dryck: Brämhuldts Apelsin.

Barndomsminnen.




Jag garvade så jag fick andnöd åt det där när jag var liten. Och dra på tusan om jag inte garvade bra jävla mycket den här gången också när Marv bli elektrifierad. Så underbart mycket stryk dom får i den här filmen. Livet är bäst när man garvar!

God natt och sov gott! Imorn ska jag upp klockan 6:00.

AAAAAAJ!!!!

Helt plötsligt ifrån ingenstans kom jordens största oh värsta magknip. Den dök upp mitt i en omkörning på motorväg. Snacka om att komma olägligt. Som ett slag i magen. Tacka fan för att min snälla pappa kom och hämtade mig vid bussen så jag slapp gå hem i kylan. Nu står min kupévärmare på för fullt och jag har bäddat ner mig i sängen så man ska slippa värken. Hatar mina krämpor. Kommer bergis bli en gnällig tant med ont överalltsyndrom...

Körandet gick kanon. Omkörningslektionen var skoj och kul att få testa att köra lite fortare. Lite läskigt också. Sen fick jag träna lite på accelration och hård inbromsning för imorn är det Gillinge som gäller. Lite guldstjärna fick dagen.

Ringde ett samtal upp till Funäs idag också. En dryg decimeter snö och imorse hade hela team Topsport vart ute med långfärdsskridskorna! Jag är inte ett dugg avis, jooo!! Börjar jobba nästa fredag så senast på onsdag sätter jag mig på bussen upp så man hinner träffa lite polare innan man börjar. Måste ju flörta till mig skjuts till jobbet. Aspen kommer upp veckan efter med resten av mina grejer och sig själv såklart. Nu börjar allt kännas asbra, jämfört med häromdagen då jag bara vill glömma allt. Dom är så söta där uppe och sa att han hämtar mig vid bussen och kör mig till min bostad och grejar. Grymt sjysst! Just nu känns det som att jag skulle kunna dra dit imorn om det inte vore så att jag har andra saker att göra. Gud vad jag tjatar men ni förstår säkert att jag är glad, trots magen.

Inatt kollade jag på Ensam Hemma, jag får så härlig julstämning av den. Nu ska jag nog faktiskt kolla på tvåan också.


Hösten 2oo8 i bilder.



Kameran och jag har vart riktigt lugna den här hösten. Men lite skoj kunde man allt hitta endå. Kräftskiva i Lohärad, Bartömning på Lidö och Funäsdalen plus nån annan lite bild här och där olika tillställningar. En lugn och mysig höst!

Nu ska jag nog ta och bädda ner mig i sängen och ta på mig den fina ögonmasken så mörkret blir mörkare än mörkast. Migränhuvudvärk och ljus och inte kompisar.

Sov gott!

Zumo

Migräntabletten Zumo, två stycken för 179:- och där har vi min underbara dag. Har haft migrän sen 12 års åldern men aldrig haft såhär ofta som nu. Jävla sattyg är vad det är! Men det är nästan över för den här gången i alla fall.

Vintern närmar sig med stormsteg och jag börjar bli skräckslagen! Sjukt nervös och full av förväntningar. Innerst inne är jag en fegis och tönt som är rädd för nya grejer men i slutänden så brukar jag lyckas med att genomföra dom och oftast blir det kanonbra. Förra vintern var ju ett exempel på det fast å andra sidan så vart allting klart och genomfört på 48 timmar från det att jag fick ett jobb tills då jag var på plats. Nu har jag vetat detta bra länge och snart är det dags. Att vara förberedd gör mig nervös som fan! Spontant och oväntat är nog mer mitt sätt att arbeta på. Men med mina två familjemedlemmar så ska säkert allt gå bra. Hoppas bara dom står ut med mina nervsammanbrott...

Imorgon är dagen späckad med körlektioner och omkörningslektioner! Kommer bli intressant värre. Men jag kommer säkert få guldstjärna på det precis som med min backning. MVG-barnet finns där inom mig nånstans.

Nu ska jag kicka på det sista avsnittet Queer. Spännande!!


Riskvalité men tänkte bara visa att jag kan vara tjejig ibland!

Teknikskit hit och dit!

Jag gör följande procedur på två olika datorer med två olika Windows-system, XP och Vista. Installerar ett program som jag vet funkar alldeles utmärkt. På datorn med XP funkar allt utom ordentligt efter installation men på den bärbara så fattas en massa saker i programmet. Nu ger jag upp! Jag blir så jävla trött på teknik som inte funkar! Ville verkligen ha min bärbara kittad och klar för vintern så man kan leka lite. Programmklumpen jag installerade var Photoshop och Illustrator. PhSh funkar till viss del men Illustratordelen går inte ens att öppna på den bärbara. Ja se det är bra underligt.

Nog tjatat!

Nej Johanna du ska inte vara orolig, det var inget farligt vi diskuterade. Vi tycker bara det var gos!

God natt!!

Styrbord och babord.

Idag har senilsnörena hängt med, hade nån oförklarlig oförmåga att förstå mig på höger och vänster. Tydligen vanligare hos tjejer än killar. Varför är det så? Blev ju en del felblinkningar och in i fel filer. Jag är en liten riksmupp! Lite bitter efter dubbellektionen så drog jag iväg till H&M och testade en massa kläder och drömde om pengar sen in på ett café och kissade i thé't.. precis som han Tarzan. Mitt upp i mitt thékissande dök Anna upp med två klassisar så jag sket i kisset och fikade som en normal människa. Vi diskuterade en massa onödigheter såsom Johannas Bergenhångel, Annas lägenhet och lampskärmsbutiken i Norrtälje. Sen bar det av på en ny körlektion då jag äntligen lyckades komma överens med höger och vänster. Fick göra en massa parkeringar, det var man ju en liten pärla på. Tur det annars hade bilarna jag backade in emellan inte vart lika hela och fina som innan. När man kliver ur bilen så börjar det såklart regna så jag nöjde mig med att sitta och läsa på Biblioteket tills bussen gick.

Nu är jag sjukt övertrött och seg efter en natts dålig sömn så nu ska jag leta reda på en programskiva oh installera lite nödvändigheter på min bärbara och sen börja kika på säsong 5 av Queer..

Så hörs vi närmre Jul som Sossa brukar säga!

Ja förresten, jag hade kjol på mig idag! Det är inte ofta det vill jag lova.

Motiverad!

Yeeeees! Äntligen har jag fått kissetoffsan ur brevlådan och städat och röjt på mitt rum så man slipper gå snitslad bana för att ta sig fram. Hur mycket kläder kan en människa äga kan man undra! Men nu har jag stuvat undan en massa onödiga kläder i lådor. In med skiten på vinden. Tills man får för sig att man vill ha ett plagg, då är det bara börja leta! Nu känner man sig sådär äckligt duktig och ser fram emot en vecka med körlektioner och skojigheter! På fredag bär det av in till Sthlm för att spana in den nya snowboardrullen Thats it, thats all! Kommer bli skoj och framför allt en fröjd för ögat med en massa snygga snöbrädahunks! Medans jag städade runt i trosor och linne så bjöd jag på en one man-show i webcam för min älskade lilla Cam som sitter i sitt härbre i Tellberg och gör silversmycken på kvällarna efter jobbet. Jävla duktig tjej det där!

Nu säger jag god natt och sov gott!

På Mobergs i september 08.
Bjuder på en bild på mig och Lola från en krogrunda i September.

Jag hatar söndagar..

Oftast är söndagar en dag jag inte har några problem med men när man är en Svensson och vet att på måndag morgon ska man upp och göra sin dag nyttig då är söndagar sämst! Inte för att det jag ska göra i veckan är pest och pina utan bara för att man SKA. Söndagar innan måste brukar bli att jag sover för länge för att verkligen suga i mig den sista sovmorgonen på flera dagar, man blir helt seg och efter när man inser att det blivit mörkt när man äntligen har fått lite energi. Min motivation suger!

Som sagt jag tog nån sorts sovmorgon likt den Törnrosa hade. Sen låg jag kvar i min säng och kollade på serier, har fastnat i den amerikanska varianten av Queer as Folk. Jag har duschat och skjutit upp mitt städande ett antal gånger och nu senast ätit, tagliatelle med en massa ost och knaprig bacon. Gott och jävligt mättande. Nu undrar jag bara vart min deo är? Säkerligen under mitt berg av kläder på golvet. Suck!

Imorgon har jag en dubbel och en enkel körlektion. Ska bli kul! Jag älskar fan att köra bil synd bara att man vart så jävla seg att ta kortet bara. Ska försöka ragga till mig någon att äta lunch med. Nån/några som är sugen? Jag vill testa den nya Indiska krogen som kommit till människobyn.


Sköt om er så länge!

Scrubs


Det bästa klippet någonsin från Scrubs! Man blir så glad!

Nedräkning.

Säsongstart den 5 december. När jag börjar jobba vet jag inte riktigt än. Ska ringa bossen på måndag tror jag. Måste prata och be om lov att få åka hem den 5 december på kvällen för jag har lilla uppkörningen den 6 december på morgonen, teoriprov måndagen den 8 december och uppkörning dagen efter. Har pusslat som fan för att få allt att komma så nära varann som möjligt så jag kan åka hem och göra allt i ett svep. Med lite tur så är Mattsen med på noterna. Dock missar jag ju som ni förstår säsongsöppningen.

Cam och Aspen har vart uppe på Kick Off redan. Lite info, vinprovning och Disco bland annat. När dom var uppe så fick de även nycklarna till boendet vi ska ha. Jag och Cam kommer bo i Bruksvallarna i en lägenhet som är ganska likt en studentkorridor. Vi har eget kök men ugn finns i det gemensamma köket. Men gud vad skönt att ha egna kokplattor, bestick och så vidare. Städning av det gemensamma köket vet man ju hur det brukar bli! Svinstia. Dessutom har vi eget torkskåp! Bara en sån sak är sjuk lyx, TVÅ!? kylskåp, ett stort badrum med varmvatten som räcker längre än tre minuter. Aspen ska bo med fem stycken grabbar i en stuga i Ramundberget. Ett boende i vardera del av världen. Underbart när det är kalas!

Och för er som undrar vad vi ska jobba med så kan jag meddela att Aspen är kock, Cam är servetris och jag kommer jobba på Topsport

Vill ni hälsa på så tar ni bara med er madrassen och kommer upp! Här är vi inte blyga.

A new hope.

För den som kan sin Star Wars så inser man nog nu att Haze in Space är fortsättningen på Stjärnornas Krig. I rollerna ser vi den skarpsynte Christoffer Asp som Han Solo, Camilla Jarlgård som den krutsprutande prinsessan Leia samt Angelica Hansson som den trogne och klyftiga följeslagaren C3PO.

Följ med på deras gäckande äventyr på planeten Funäsdalen!

Snart på en skärm nära dig!

Tell Your Friends.

RSS 2.0