Snart sista dagen på detta år.

Har just återvänt från Ramis. Vi skulle dra och spela volleyboll som vanligt på tisdagar men hallen var stängd för jullov så vi drog in till Ramis och lekte i gymmet och badade i poolen. I poolen gick det hett till, Jeppe hade hittat en liten tygbjörn som vi använde som rugbyboll tills den gick i tusen bitar efter en gruppfight med 7 personer som låg och härjade med den i vattnet. Sjukt kul! Måste göras igen, kanske med en riktig boll dock. Nallebjörnen hamnade i himmlen den. Stackarn.

Cam har åkt och hälsat på brorsan i Lofsdalen så i natt får man sova själv. Börjar tycka det är lite jobbigt att sova själv. Man vänjer sig fort vid att någon alltid finns där. Det är mysigt. Jag gillar Camilla jag, hehe. Hon är hemma imorn igen men då är det kanske jag som inte sover hemma. Nyår ska firas in på Rudolf i Ramis så man kanske inte kommer vara i körbart skick vilket kommer medföra att jag sover hos Aspen om han vågar. Kan nog bli trevligt.

Nu ska jag stretcha lite så man blir lite smidigare i kroppen. Jobbar imorn men är ledig på nyårsdagen. Flyt!

Natti!

Bilder.

Finns nu en ny länk på höger sida i spalten "Länkar" här på bloggen. Den heter "Bilder från Funäs 3" Klicka där och spana in mitt liv.

God natt från mig!

Ännu en dag i paradiset.

Natten till igår började jag raketkräkas och sov på golvet inne på toan. Mådde skit hela gårdagen och var hemma idag med men skillnaden var att jag mådde i prinsip som vanligt idag förutom en tom mage som behövdes fyllas på. Sjukt hur fort det kan gå över. Blev i alla fall mest bara deppig av att ligga hemma och tycka synd om mig själv så jag och Camilla bestämde oss för att ta en promenad på toppen av Ramundberget med lite matsäck. Det var en superbra idé för att få igång aptiten och få nått i magen. Sen har det bara gått som ett spjut och imorn ska jag jobba. Ska bli så jävla skönt! Har inte jobbat sen julafton! Höll på att bli tokig av att inte ha nått att göra. Mitt jobb är fan det bästa jag någonsin haft hittils! Och tur är det.

Eventuellt ska jag åka hem någon gång i nästa vecka och köpa/hämta en bil. En Toyota Corolla. Får köpa den billigt av en polare. Jag är hur pepp som helst! En bil betyder så himmla mycket här uppe!

Köpte en ny T-shirt idag också. En gråsvart Rip Curl med rosa dödskalletryck på. Kläder är bra roligt det.

Kvällen har ägnats åt att tvätta kläder, laga till en culinarisk middag bestående av nudelwok och spela Chicago hos grannarna. En härlig söndag! Nu ska jag ägna mig åt att lägga in lite bilder på Facebook från idag och glo på TV.

Sådär ja en bild på t-shirten.

Suget.

Har preppat mig själv full med inspiration idag. Skidfilm och filurat ut en ny skidåkningsplaylist för lite hårdare skidåkning. Nu är det bara vänta på ledigheten igen för idag kunde jag inte ta mig till backen riktigt. Cam behövde studera sin meny och det förstår man. Behöver verkligen en bil! Vill kunna slippa vara beroende av alla andra hela tiden. Men dagen har vart trevlig endå. Efter Cam hade pluggat lite så åkte vi ned till byn och satte oss på Loftet och fikade lite, foccacia med rökt reninnanlår, mumsigt! Sen drog vi och suktade efter en massa kläder inne på Hillside, massa fint! Men man är ju inte miljonär, än! Dock hittade vi en kul annons som vi ringde på, modell för en kväll på tisdag. Modevisning på Eriksgården, lät urkul!

Appropå Eriksgården så hade vi lite juldagsfirande där igår. Väldigt trevligt om än rätt dålig musik. Den DJ:en hade ett bäst före-datum, 2000-05-13. Men som sagt det var trevligt endå, sista danserna var helt hysteriska! Ska vi backa bandet lite till så kan jag berätta om hur Julaftonen spenderades, med sällskapsspel i allrummet tillsammans med ost, kex och vin. Riktigt trevligt!

Nu ska jag gå och handla lite mat. Så man överlever ett par dagar till. Hej så länge! Ikväll kommer nya bilder upp!

Julafton.

Nu är det julafton. Claes och Vrånkan har just gått hem efter en kvällsvickning med sill, köttbullar, skinkmackor, julmust och choklad. Lite snabbt uppstyrt av mig som mästerkock. Imorn ska jag jobba mellan 9-14 och sen ska jag faktiskt hem och göra fruktsallad för det är tradition att ha som efterrätt på min familjs julbord. Säkerligen kommer den inte bli lika saftig och god som min pappas men bra ska det bli endå.

Om ni tycker jag är tråkig och aldrig hör av mig så är allt Telenors fel, de hatar mig och jag hatar dom. Ömsesidigt hat. ska nog byta operatör.

Har fått lite julklappspengar av mamma så jag tänkte jag skulle visa vad dom pengarna har gått till förutom julmat.



Väldigt turkos blev jag men ack så fin jag är i dom. Jackan är en skaljacka och perfekt att ha när man är ute och motionerar vilket jag gör varje dag i cirka 20-30 min på morgonen till jobbet, i uppförsbacke. Då är det bra svettigt att ha sin skidjacka. Den här kan man röra sig mycket bättre i. Ska köpa ett par längdåkningsöverdragsbyxor så är man fit for fight vad man än ska ut och göra. Sa jag att jag älskar att jobba i sportbutik?

Nu är det en väldans massa goa och mysiga människor jag vill hälsa God Jul till. Hoppas alla mår bra och kommer ha en underbar jul, min kommer bli annorlunda. Första julen utan min familj. Sjukt jobbigt men det ska nog gå bra det med.

Massa kramar och kel från mig och Camilla!

Nej.

Idag har inte vart den allra bästa dagen. Egentligen vet jag inte riktigt varför. Eller jo det började väl i morse när min telefon började strula, sen gjorde jag lite vurpor i backen och då blir jag sjukt frustrerad sen så brukar det inte vara så svårt att få resten av dagen att gå nedåt med hjälp av dumma kommentarer från folk som inte har en aning om någonting men gärna vill ha nått att säga till om. Att jag sen hade ätit dåligt hela dagen gjorde ju inte saken bättre. Har spenderat mestadelen av kvällen sovandes i min säng, fryser hela tiden och känner mig bitter. Hatar att vara bitter! Vill faktiskt bara komma bort ett par dagar, gärna hem till min säng...

God natt!

Sällskapsspel.

Igår och idag plus en del förrgårdag och kväll.

I förrgår hade vi våran Kick Off som ni vet. Dagen spenderades med att lyssna på lite föreläsningar om hur man ska klä sig i sin ålder. Av det lärde jag mig att vid 25 börjar man bli rynkig. Sen en del snack om Ramundbergets historia då såklart. Alla fick en grå Ramundberget-hood, sjukt skön! Sen blev det lite förfest nere i hyran med Minttu-shottar och chefen slängde fram en flaska Absolut, han ska då visa gott föredömme. Sen snabbt hem och byta om och tillbaka för middag på Brännet. Efter middagen var det partaj men den kändes som det aldrig skulle ta slut, när klockan var 22:30 var jag trött och trodde klockan var 2:00 på natten. Clas kom och hämtade oss eftersom att han var hemma med sina magbesvär och mest spenderade sin tid inne på Backoffice med Jan Gilliou som bäste vän. Jag och Cam hade självfallet en liten efterfest för oss själva med allsång till svenska klassiker.

Torsdagen var invigningsdagen av Nya Völlan, jag och Micke var på plats och redo om än något trötta. På plats inser vi att kortdragarmaskinen inte fungerar då vi inte flyttat över telefonen från gamla butiken, det skulle ta ett par veckor. Sådär ja, endast kontanter. Nästa steg blev att 360 inte skrev ut några kvitton, ja men säg goddag då. Vi lyckades dock senare på eftermiddagen få en ny kortdragare så nu går det utav bara satan när man vill betala med kort. Inget ont som inte har något gott med sig. I övrigt flöt dagen på fint. Kvällen bestod i att sjunga Sing Star och kalasa inne i allrummet med Johannesgårdenmaffian. Jag var ju kung på Sing Star, vilken inlevelse jag hade när jag sjöng Madonnas - Like a Virgin alltså! Måste nog upplevas för att ni ska förstå. Åter igen hade jag och Cam en egen lite efterfest med snöbollskrig och sång. Vi är för nedrans charmiga endå. Sen somnade vi som spädgrisar.

Vilket då har lett oss fram till idag som egentligen är igår såg jag nu på klockan. Men i alla fall. Upp klockan 07:00 och börna ned till Funäs för att gå på Clinique (pruduktmöte med återförsäljare från Fischer/Swix), lite trött men jag kände absolut att jag börjar hänga med i längdåkningen nu, kände igen en massa av det han pratade om och kände att jag snappat upp en del nu. Sen bar det av hemmåt igen, hade tänkt ta med Cam på en tur med längdskidorna men hon kom på att hon hade bokat in en lunch med några vänner så jag bestämde för att vara husmor istället. Har tvättat, diskat och plockat lite hemma idag och bara tagit det lugnt. Drog ned med Mats till ICA och spenderade hela 55 kr av min sista hundralapp på lite mat. Lagade middag och sen blev det degning på hög nivå i 12:an med en bunt grabbar framför Cops och Scrubs. Ramlade sedan in till 2:an där det bjöds på Trollglögg som Totte fixade, pepparkakor och sällskapsspel. Vi spelade När & Fjärran med lag, jag var med Jesper och vi vann! Äntligen fick jag visa min allmänbildning, haha. Nu har jag lyckats släpat med er till nutid och jag ligger i sängen och skriver, breve ligger Cam som kom hem från jobbet nyss. Vi socialicerar på hög nivå över internet. Fantastiska internet!

Imorgon är en annan dag. En dag som kommer börja med att jag, Vrånkan, Clas och Cam ska äta hotellfrukost och sen bege oss ut i backen. Med lite finess och tur så ska vi även ta på oss längdutrustningen på eftermiddagen. På kvällen är det invigning av Eriksgården, är bjuden dit på mingel och dryckesförtäring vid 19:00 men har inte bestämt mig för om jag ska dit. Känns som att det kan bli en ganska lång kväll då. Blir ju jobb på söndagen.

Nu känner jag mig rätt färdig med det här inlägget. Känns även som att det kanske är rätt jobbigt att läsa för jag har skrivit på ett lite annorlunda sätt tror jag. inte riktigt som mig själv i alla fall. Men men.

Tills vi ses igen då!

Bilder lägger jag upp på Facebook men det är ju inte alla som har men klicka HÄR så kan även ni se albumet. Lycka till!

Filmmys.

Har vart hemma hos Elan och Torsten ikväll och spelat Guitarr Hero och nu ligger jag i sängen med tända ljus och myser med mig själv framför Titanic. Saknar dock lite mysigt sällskap men man kan inte alltid få det man vill ha. Får väl drömma mig in i filmen. Fick ju faktiskt kramas och mysas med Aspen som kom på besök idag och gjorde min dag lite roligare så jag ska inte klaga. Bättre kramkompis finns inte! Åter till ämnet. Var sjukt längesedan jag såg Titanic. Kommer ihåg när man gick i sexan och var på premiären i Norrtälje. Vi stod och köade utanför bion hur länge som helst och försökte värma oss med en sketen liten BIc-tändare. Stina grinade så hela stolsraden skakade och jag satt och garvade åt henne. Är inte den som börjar gråta för filmer allt för ofta. Jag är nog lätt lite okoncentrerad av mig. Jösses vad jag babblar bort filmen nu... Cam är i Lofsdalen och hälsar på sin bror som jobbar där. Jaja åter till filmen då kanske...


Sjuk sjukling på sjukbesök på sjukt sjukhus.

Stämmer dock inte längre än till "Sjuk sjukling.." förkylningen börjar ta över mig. Har vart "kvällsförkyld" i lite mer en 4-5 dagar men alltid mått bra när jag vaknat. Idag var det inte riktigt så bra som jag hoppats. Tänkte att lite längre sovmorgon skulle göra susen men nu är klockan ett och jag är bra lam i kroppen. Hungrig börjar jag också bli men vi har strömavbrott så det lär dröja innan jag kan få i mig nått varmt. Imorse låg jag och hällde i mig thé och läste nättidningar. Cam ligger här breve och gör små ljud, vet inte riktigt om det är nått hon försöker få fram eller om hon bara inte vill vara tyst. Hehe. Sötnöten.

Termometern i fönstret visar nollan. Känns lite tråkigt om det ska börja bli varmare nu. Isigt och slaskigt. Imorn har Ramis sin stora Kick Off, hoppas den blir rolig, blir tydligen en massa företagssnack och sen buffé och dryckesförtäring. Undrar om man ska ställa upp som skjuts, ska ju faktiskt jobba rätt tidigt på torsdag. Invigning av nya butiken så det kan nog bli en del att göra. Tappat bort mitt schema har jag gjort också. plus en del andra papper jag tog med mig hemifrån. Nedrans..


Denna dagen, ett liv!

Idag har det vart en tuff arbetsdag. Var dags att flytta "Völlan" som butiken i Bruksvallarna kallas. V började klockan åtta i morse och slet ned allt och körde över till de nya lokalerna. Jättefräscht och fint med Macken brevid vår butik och krog på övervåningen så nu kommer det bli lite mer liv och rörelse i butiken. Vi kom jättelångt med inredandet idag. Kommer bli sjukt mycket mysigare och övergripligt än i gamla butiken. Jag är så nöjd så nöjd. Hehe. Fick även köra lite bil idag, en Nissan Patrol som är en rätt stor och rejäl diesel-Jeep, visserligen med automat men endå. Kul som satan, råkade visst sladda lite med den också men det säger vi inget till cheferna om va? Det är fan sjukt hur kul det känns att köra bil när man vet att man får.

Kvällen har spenderats inne hos Torstenssons med Guitarr Hero och massa svammel om E-koder i mat. Vi har en tendens att bli väldigt djupgående i vissa disskusioner i vår lilla familj här. Väldigt roligt. Fick även en TV av Mats och Niklas idag. Gosgossarna! Så nu börjar man bli komplett här inne i 6:an på Johannesgården.

Angelica Hansson
Personalboendet Ösjöbacken 10
940 97 Bruksvallarna


Kan vara bra att ha ifall nån skulle få lust att skicka nått kul.

Denna veckas låt lär säkerligen fortsätta vara Return-Bye Bye Johnny den är så grym!

God natt!



Return - Bye Bye Johnny

Bättre sent än aldrig.

Folk tjatar på att jag inte uppdaterat. Vilket är sant men jag har inte orkat skriva nått.

Kom upp i ondags. Jobbade torsdag och fredag, helt själv. Torsdagen var lite kaosartad men det löste sig rätt bra tycker jag. Fredagen sålde jag för det dubbla men den var mycket mer strukturerad så det gick galant. På fredagkvällen drog vi på Lussevaka i Ramis, blev en riktigt het fest. Träffade sjukt mycket folk mest personal i och försig. Aspen var DJ kvällen till ära. Jag är så stolt över min guldklimp! På lördagen var jag lite smått seg så jag drog med Cam in till Ramis när hon skulle jobba, drev runt lite, käkade lunch med Fredrik och drog hem mitt på dagen. Ingen skidåkning där. Fast det var skitkallt ute så..

Idag därimot så blev det lite åka av. Men inga mängder, är mer av en glidare än en galen åkare. Hängde på jobbet, hängde med kockarna på Brännet och lite löst ledig personal, fikade och snackade skit. Väldigt gemytligt. Vråken gjorde illa foten i första åket så det var ruggigt trist men den ska nog läka snart. Jag och Cam ringde till mamma och sjöng på hennes födelsedag också. Hon blev hur glad som helst. Bra det tycker jag. Det ska hon va den lilla gummsan. Drog hem från Ramis och låg i allrummet och glodde på TV med Clas och Vråken, käkade middag med Cam och hängde lite med killarna i BLOND12:an. Nu ligger jag i sängen, ensam för Camilla är i Ramis och kalasar lite med sina jobbarpolare, de är lediga imorn medans jag ska jobba långpanna, flytta hela butiken i Bruksvallarna till nya lokaler ett par hundra meter bort. Kommer bli slitiga dagar. Allt ska vara klart till torsdag morgon då det är invigning och då går onsdagen åt till att vara på den stora Kick Offen för all Ramis-personal.

Thats it, thats all from now!

Vägen till körkortet.

Liten snabb resumé av helgen. Kom hem till slut till kära lilla Rådmansö i fredags morse. Stannade på Donken och fikade med Slemelie lite innan. Sen kan jag nog påstå att jag sov hela jäkla dagen. I lördags var ju lilla uppkörningen men den har jag nog skrivit om. Bobby på kvällen med Lola, jättemysigt att fått se dem. Söndagen blev kalaslugn med plugg hela dagen. Igår måndag drog jag in till Sthlm för teoriprovet, höll på att dö av nervositet! Men det gick vägen. Lycklig som fan drog jag hem till Lolan och slappade på hennes soffa och fikade lite. Hon bjöd på middag och vi spelade TV-spel där man var små hungriga fiskar, sjukt kul! Drog till bussen och upptäckte att min plånbok var borta. PANIK! Kom hem till mamma och vi drog in och letade. hade tappat den när jag klev ur bilen vid Balders Hage. Fyy faaan, inget kul att vara utan legg när man kör upp dagen efter. Sen sov jag som en stock. Upp idag och drog till bussen, missade den precis men två söta damer såg det och plockade upp mig sen racede vi ikapp bussen. Fy fan vad tacksam jag var. Sen var det bara att köra som fan! Och jävlar om jag inte klarade uppkörningen också! Jag är så jävla bra! Skjutsade ut mamma till jobbet och där sitter jag nu.

Nu ska jag hem här så nu blev det lite bråttom! Tjingeling!

Best of popsnöre.


The Mo-I'm Gonna Dance


The Sounds-Seven Days a Week (den är man ju faktiskt med i)


Håkan Hellström-Kom Igen Lena


Bad Cash Quartet-Big Day Coming


Broder Daniel-I'll Be Gone


Blondie-Heart of Glass


Liquido-Narcotic

Dessa låtar är så jävla mycket hösten i tvåan på gymnasiet. Massa goa minnen!

Tjipp och hej!

Lördag Norrtälje

Kom hem vid 09:30 igår och stupade i säng. Mamma grejade pizza på kvällen och jag ägnade hela fredagen åt teori och lussebullar, Idag gick jag upp med tuppen för att ha min lilla uppkörning. Den tycker jag gick relativt bra. Har ju inte kört bil på ett par veckor men det gick fort att komma in i igen, skönt att det sitter.

Ikväll ska jag in till Lola, hon ska baka lite lussebullar och jag tänkte störa henne när bullarna är klara. Efter det ska vi ned till Trädgårn och kolla på Bobby. Sitter och lyssnar på deras gamla skiva "Romantic and bleeding" och minns en massa goa grejer från förr.

 

Bobby - Autumn Never Leaves

Arlanda

Hej jag är inte frisk i ögat. Snortrött!! Riktigt sjuk resa har det vart. Började bra i Funäsdalen klockan innan 17:00. Jag och Micke satte oss i rally-Volvon och begav oss mot Ljusdal. Vid Ljusdal gick därimot ljuset upp för mig att jag inte skulle kunna ta ut min biljett eftersom att Ljusdals jävla skitstation inte har någon SJ-automat. Så jag fick gnälla lite på busschaffisen att jag skulle få åka med bussen till Hudiksvall, han gick nästan med på det. Han slängde av mig i en håla för att hämta pengar till biljetten. Jag gick med på det. Vad skulle man göra? Så 44 kr fattigare så hamnade jag i Hudik klockan 23:00 en torsdag. Det vill säga ALLT är stängt. Men en "snäll" farbror försökte flitigt få med mig till det ända stället som var öppet för att bärsa all night long, i helvete heller att jag vill dricka öl med en över medelålders Göteborgare med Guldfiskminne som säkert frågade mig 17 gånger vart jag skulle och att han kom från Göteborg, jo jag förstod det första gången. Så jag flydde ut på en upptäckspromenad och hittade en kyrka i snyggt ljus och lekte med alla inställningarna i kameran. Blev ett par fina bilder. Smyga runt på kyrkogård mitt i natten kan vara bland det ballaste denna vecka i alla fall. Blev dock rätt kallt så jag vandrade vidare och hittade "Best Western Hotel" med den sötaste receptionisten, så där satt jag och babblade med henne och pluggade teori tills tåget gick. Jag hade fortfarande ingen biljett så jag gick på tåget och blev jagad av en konduktör som släpade med mig till ett litet rum där han började fråga ut mig om vad jag höll på med. Åker tåg! daaa! Jag uppgav mitt bokningsnummer men han dumförklarade mig och sa att jag minsan hade bokat för en annan dag för jag fanns inte med. Nehe! Tjena efter lite mer tjat så fanns jag plötsligt med. ÖVERST på listan! Blindstyre! Då vart han i alla fall tyst. Jag satte mig och jag somnade, vaknade till vid Arlanda och tänkte japp här går jag av så slipper jag sitta i Stockholm och vänta på bussen som går 05:40, tycker inte om att vara i Sthlm mitt i natten, på Arlanda därimot känns det mycket bättre. Har fikat, laddat mobilen lite inne på toa och nu sitter jag och surfar och lyssnar på en gubbe som snarkar som om det inte fanns en morgondag. Jag har benne mig god lust att stoppa nått i käften på han så han kniper igen. Bussen till Norrtälje går 06:22 så jag borde vara hemma vid 08:00 ungefär. Och då ska jag sova! Punkt! Har sådan jävla trötthetsmagknip så det är inte klokt! 

Tror fan jag fått ned all dårskap i det här blogginlägget nu. Har nog inget att tillägga känns det som.

God natt/God morgon eller vad ni vill. 

Åsa Kleveland-Norrtälje

Snart bär det av hemmåt. Är inte ett dugg sugen egentligen men mest för att min inställning om att jag kommer ta körkortet suger. Tror aldrig på mig själv. Ibland verkar det nog som att jag tror jag är kung och fixar allt men jag blir fan alltid chockad och förvånad när till exempel arbetsgivare hör av sig och vill veta mer om mig. Vad kan jag ha som dem tycker är bra? Innerst inne vet jag själv att om jag inte kände mig och kollade på mitt CV så skulle jag nog faktiskt tycka att wow den här tjejen har testat på mycket och verkar nyfiken på livet. Men det är väl nått att arbeta på. För jag är ju en duktig tjej många gånger! Nu gled jag totalt iväg från ämnet känner jag.

..jag vill jättegärna träffa min familj eftersom att man knappt har tid att prata med dem i telefon. När mamma ringer har jag alltid en massa saker för mig och eftersom att ända stället med teckning i det här huset är när man trycker skallen mot fönstret så orkar man inte riktigt snacka så länge. Mamma lär ju tro jag dissar henne. Men det gör jag inte. Har inte snackat med många över teleon de senaste veckorna. Sms är snarare melodin här. Ska duscha och packa sen är jag redo för en nästan 12 timmar lång resa hem med bil, tåg och buss. Klockan 03:45 är jag i Stockholm. Sen lär jag få vänta ett antal timmar på en buss till Norrtälje.

Nyhetssammanfattning.

* Jag kraschade en muskel i svanken igår under ett hårt pass av innebandy och volleyboll. Jag haltade runt som en halt höna hela dagen på jobbet. Men nu efter en snabb stödvila så börjar det bli bättre.

* Imorn åker jag och Micke i en röd Volvo mot Ljusdal för att med tåg bege mig hemmåt mot norrtälje i 5 dagar. Jag ska ta körkort och se BobbyTrädgårn.

* Camilla Jarlgård har skaffat Facebook!

* Jag har en mobil som går het med ännu hetare disskusioner.

* Jag öppnade butiken ensam idag och det gick skitbra. Jag är ju skitbra helt enkelt.

* Denna nyhetstråd är väldigt egoinriktad.

* Cam ska på möte imorn så snart börjar degen trilla in i vårt hushåll. Vi har vuxenpoäng.

* Kvällens film är Bill & Ted.

God Kväll!

Tröttmössa.

Tiden bara flyger fram här uppe. Har snart vart här i två veckor! Började jobba i butiken i Bruksvallarna igår så nu är jag fulländad längdexpert, typ. Kanske var lite överdrift. Vad har hänt sen sist då?

Jag har börjat skriva normalt igen i alla fall. I söndags sov jag ut och bara tog det chill sen på kvällen drog ett gäng ner till Fredrik i Funäs och badade bubbelkopp som hans lägenhetslänga har tillgång till. Sjukt jävla bra och härligt! Måste göras om många gånger denna säsong. Sen blev det till att åka hem och styra upp en middag. Under middagen kom vi på den geniala idén att anordna adventsfika för alla grannar så sagt och gjort. Blev en del grannar här på massa mys i vår säng. Bullar och thé. Igår måndag började jag jobba i Bruksvallarna då, fick stor hjälp av Micke som lär mig allt han kan och det är en väldans massa! Pyssla runt med en massa saker, efter jobbet var det Chicagoturnering hemma hos Vrånkan och Klas, jag kom skitasist men det kan ju bero på mitt väldigt underliga spelsystem jag hade. Idag så julpyntade vi och lyckades med genidraget att dra igång larmet i butiken när vi slutade, vi glömde låsa dörren så det blev ett jävla tjutande. Cam kom och hämtade mig efter jobbet så vi kunde åka och storhandla lite. Spörtade hem och rörde ihop nån köttfärsröra med spaggisar för sen var det innebandy med Topsportarna. Blev en del volleyboll också. Jag är ju så sjukt fantastisk på bollsporter, not! Har nog aldrig vart så intresserad av bollar, hehe. Nu ska jag lägga upp lite bilder på Facebook från säsongen so far. Ska nog trycka upp ett gäng här med.


PeeWee kämpar / Maja knegar / Våffelsmet i pottan

Chikagoresultat / Eltejpat duntäcke / Förfest hos Fredrik

Förfest / Förfest / Aspen och Hampus på Veras

Klas och klubba / Adventsfika / Öl med skumkrona

RSS 2.0