Nyanserad.

Idag har vi bytt rum pa Hostlet, Inatt bor vi endast jag och Cam. Kanske man sover ut lite battre. Imorn ska vi bo med 10 andra igen. Flytta runt ar ju skoj, eller¿ Mest drygt men sant ar livet. VFi har det ju bra anda.

Vi har bland annat vart och tittat pa Font majuic som ligger i stadsdelen dar OS 1992 agde rum. Det ar en fontan stor som attans som de har ljud, ljus och rorelseshow vid. Hur mysigt som helst. Vi tog med oss burgare fran Burger King och smaskade pa. Sen satt vi i en trappa och kolla medans vi drack ol. Slutligen satt vi precis breve fontanen och blev sprayade av vattnet. Mys pys!


Igar var det dags for stranden igen men det rader en brist pa skuggiga platser sa jag pallade inte sa lange. Drog till Placa de Glories och gick pa shoppingjakt efter parasoll. At en galen macka pa ett stalle som hette Bocatta. Fett och sjukt gott! Cam kom efter ett tag hon med. Vi kopte ett rosarandigt parasoll och jag karade ned mig i en jacka/troja som bara fanns i strl L och XL. Jag har dromt om den dar jackan. Den ar sa snygg! Jag ska ga dit snart igen och hetsa lite pa dom att skaffa fler av den. Annars javlar...!

Idag bytte vi rum for natten pa Hostlet. Vi bor i ett dubbelrum inatt for att flytta in i en Dorm imorn igen. Kommer bli en del flytter runtikring har men det ar skont att inte behova byta Hostel. Har ar det valdigt soft och nara till stranden. Vi testade parasollet idag, funka fin fint sa lange det inte blaste for mycket. Men man kan ju inte fa allt, eller¿

Nu Siesta, sen matlagning, vin och snusk framfor TV:n.

Ja just ja, pa mandag ska vi ga pa Opera minsan! Da galler det att kla sig fint och lyssna pa Ludvig van Beethovens Fidelio. Kommer bli urballt tror jag. Nasta vecka planerar vi aven en liten vinresa ut pa landet. Bara for en dag men enda.

Urklipp fràn DN.

"134 gripna i Barcelona Publicerat i dag. 11:06

 Onsdagens Champions league-seger firades vilt i Barcelona, dock lite väl vilt bland somliga. Totalt 134 personer greps och 153 ska ha skadats varav dock de flesta mycket lindrigt. Ungdomsgäng ska bland annat ha kastat flaskor mot polismän utposterade vid Barcelonas mest kända gata, Las Ramblas, och dessutom vandaliserades ett flertal telefonkiosker, busshållplatser och gatlampor. Mer än 100 000 människor var ute på Barcelonas gator för att fira 2—0-segern mot Manchester United i Rom."

Dár var vi! Bara sà ni ska fòrstà hur galet det var.

Fotbollsfeber i barcelona!

Barca vann Champions League! Behover jag saga att gator och torg var proppade med firande Barcabor¿ Helt galet och fruktansvart kul! Det var folk precis overallt. T-banorna var proppade med dansnde Barcabor. Det sprangde av varsta raketerna pa gatorna, det var trummor med en massa dansande svettiga spanjorer overallt. Och i denna smet var jag och Cam. En javla upplevelse det vill jag lova!


Lite film fran festen pa plaza Catalunya. Festen fortsatte pa varenda gata sen. Vi stod precis dar han filmade sa vi kanske ar med pa ett horn till och med.

Forca, forca!

Har vi stekt bacon eller har vi? Sen har vi lagat mat och druckit vin. Vi har fortfarande inte testat pa Barcelonas krogliv. Vi kor lite mer pa det har pensionarslivet vi. Men det ar faktiskt inte dumt det inte. Det ar kul att sitta i en soffa och dricka vin och snacka skit. Vi har ju inte direkt brottom. Vi ska ju vara har ett tag sa. Traffade lite svenska tjejer idag. De har vart i Rom ett tag och ska vara har nagra dagar.

Vi ska nog bege oss till Picassomuseet imorn. Ska vara ratt ballt. Maste ju vara lite kulturell ocksa. Kan inte bara dricka vin och steka arsle och shoppa. Fast det ar ju kul!!

Puss pa er, ni borjar plotsligt bli sa manga lasare och jag vet ju inte vilka ni ar. Hojta till lite vettja!

Shopping, beer and chillout!

Efter varan lilla flytt sa begav vi oss ut pa gator och torg, i vanlig ordning. Knallade runt pa Avignon Diagonal i jakt pa lite skona butiker jag hort ska finnas dar. Men vi hamnade mitt i siestan sa vi hittade inte sa manga. Vi var aven inne i en shoppinggalleria, kopte ett par blaa skor. At en macka pa Subway. Efter mycket knallande blir man trott och da ar det ju gott att det inte ar sa langt till stranden. Vi la oss pa en filt och somnade snabbt. Hur skont som helst att sova pa stranden. Man blir ju dock lite snedbrand men vad gor det. Har gott om tid att ratta till den. Nar man vaknar ar man hungrig igen. Sa ett strandcafè ar grejen. En varm macka (till) och en Fresa Daquiri senare madde man bra. Vi tog tuben bort till Barceloneta dar vi kopte oss en ol och satt pa kajen och spanade pa folk. Finns bra mycket roligt folk att titta pa, sa mycket olika stilar och nationaliteter. Harlig blandning pa folk i den har staden. Helt klockrent. vi drog annu en gang till Marimagnum och shoppade lite, ett par jeans och tva T-shirtar. Imorn ska vi ligga pa stranden och bli snygga. Ata en massa frukt och ha det gott. Vi har aven bestamt oss for att stanna pa detta Hostel vi ar pa nu. Ar sjukt bra har! Sa har ni lite trakigt sa kom ner till Barcelona sa ska vi visa er allt. Vi hittar sjukt bra har nu. Kanns som hemma. Man kommer val inte vilja aka hem nastan. battre om alla goa folk hemifran ocksa kommer hit. ¿Eller vad sager ni?

Nu ska jag ragga upp lite mat! Hungern gor sig pamind.

Flytt idag.

Idag har vi bytt Hostel, vi har nog hittat dromhostlet! Sa jakla najs. Sa har kommer vi nog stanna sa mycket vi kan. Ar fullt i helgen sa vi far hitta natt annat da men det ska nog losa sig. Idag har lonen trillat in sa det kommer nog bli nan flaska vin nanstans och sen shopping ikvall. Sjukt kul att shoppa har. Vi har traffat lite roliga dudes har nere. Tva hawaiiansnubbar och en amerikan som alskar att ligga pa stranden hela dagarna. Sjukt rolig men lite rokt kanske. Haha.

Skriver mer sen. Har borjat skriva for hand pa kvallarna allt vi gor har nere. Kommer bli en fin bok det.

Kommentera garna och ge mig lite adresser. Johanna!!!!! ¿Och Anna kanske vill ha ett ocksa?

Mil efter mil!

Idag har vi vandrat som galningar! Testat tunnelbanan, hangt i en stor park, heliumballonger var grejen, knallat runt lite mer, vart nere vid stranden dar vi atit god mat och druckit rosévin tills vi sprack! Da la vi oss pa stranden och lyssnade pa havet, passade aven pa att offentligurinera bakom en kontainer. Sen blev det shopping pa Marimagnum, stort shoppingcenter vid havet. En troja och ett par byxor. Sen blev det hemgang och dar nmottes Cam av lite trassel med sitt VISA-kort. Som jag inte orkar ga in pa nu. Min bankdosa har pajjat ocksa sa jag har ingen aning om min lon. Ska ringa till min bank imorn och snacka lite med dom.

Nu ska vi nog do lite i vara sangar. Ata lite minipizza. Imorn blir det flytt!

Strapatser!

Sitter pa ett Hostel nanstans i Barca nu. Sjukt trott efter en helt wicked forsta kvall i Barca. Vi tog det ju chill och bokade inget boende till vi kom ned. FUCK! Fanns ingenting nanstans, vi gick igenom allt fran sunk till 5 stjarningt utan resultat. 12 km gick vi med vara javla vaskor. Vi trottnade vid 23:00 tiden och drog till flygplatsen igen. Dar kan man ju nastan fa sova ifred utan att bli ranad iaf. Vi lever men ar sjukt trotta. Ska snart fa checka in pa ett Hostel har och sova ut.

Vi har kikat pa farja till Anna ocksa sa nu vet vi hur de gar. Kostar inte sa mycket sa vi ska dit pa besñk nar vi lyckats vila ut oss lite. Det ska vara hart att leva men jag ar glad anda.

Puss from now!


Nu är det dags!

Nu ska jag strax stänga av datorn och åka mot Arlanda. Vad har man glömt denna gång då?

Ska försöka uppdatera nått nångång i alla fall. Så ni vet lite vad vi pysslar med. Johanna och Jezzlan, era adresser har jag inte. Vill ni ha kort så skicka ett sms eller mejl.

Nu är det Cam och Jag mot världen. Hoppas den är snäll mot oss. Låt oss hitta ett bra boende i natt. Amen. Hehe.

Torsdagstrött.

Gårkvällen avnjöts med pannkakor och snowboardfilm. Jag är hur åksugen som hellst! Efter det tog jag bilen till Norrtälje för lite gemenskap med Asp och Lisa. På vägen in hade jag en nära rådjurs upplevelse, jag körde på en landsväg med tre mötande bilar varpå rådjuret kutar upp mellan den första mötande bilen och den andra vilket gör att jag inte ser han förens nosen sticker fram emellan och då var det tvärniten! Jag har nästan fått still på bilen när röven på han är vid min högra billykta, då bumpar han i och sen försvinner han. Och där står jag helt förvirrad. Hur gick det med han? Det gick nog bra tror jag, inte en skråma på bilen så det kan inte vart så hårt.

I Norrtälje blev det först fika hemma hos Maria, jag åt glass jag. Gott gott! Sen drog vi ned till Trädgårn eftersom att det var invigning av onsdagsklubben. Blev en jävla massa folk! Trevligt blev det. Vi drog hem vid 00.00. Lagom det.

Funderade lite på mig själv innan jag somnade. Jag är 23 år och en väldigt förvirrad och lite smådisträ person, lider av en massa skumma fobier och tvångstankar dessutom inget vidare värst ansikts och namnminne. Dock är jag glad och trevlig och bra ändå. Men hur fan kommer jag vara som 83 åring? Förvirrelsen själv eller? Sen så kom jag inte längre med mitt grubbel. Jag somnade!

En uppgift till er mina små läsare. Jag ska ligga på stranden och tota ihop små vykort. Så jag behöver era adresser. Alla har ju flyttat åt alla håll så jag har ju ingen aning längre! Hör av er!

Onsdag.

Rubrikerna går ju åt skogen numer.

31 minuter senare:
Min dator hängde sig och jag fick knappstänga av den. Sen när jag startade den igen så funkade inte Windows. Kom inte ens in i Felsäkert läge. Jag höll på att bajsa på mig. Okej nej det gjorde jag inte men frustrerande var det iaf. Fick gulla en massa med den och stoppade till och med in en installationsskiva men den ville bara ge mig alternativet att installera skiten och ta bort ALLT som fanns innan på datorn och se det ville verkligen inte jag! Sen vipps så funkade den igen. Tur för den det. Nog om det.

Har vart i Norrtälje med mamma, fikat på Krabban i regnet. Snackat skit och sen gick vi över till Åtellet och jag pratade med Sanna. Verkar nog som att jag kommer jobba lite extra där sen i sommar. Vilket leder mig till alternativen att bo hemma hos mamma, köpa bil och jobba extra med lite diverse ELLER om det skiter sig, sticka till Bergen och min Johanna. Pratade en lång stund med henne idag i telefon. Insåg att jag inte pratat med henne på evigheter och jag saknar henne en massa. Hon är så jävla duktig den tjejen. Och modig. Hon har verkligen lyckats skaffa sig ett liv där borta och verkar trivas dunder. Sen har hon ju en norrman också. Får en ju att vilja börja nynna på "Kär och Galen-låten". Hehe.

Jag skulle ju helst vilja hitta nånstans att bo här hemma. Tror jag. Men att ha en bil är ju inte så dumt det hellet. Då har man ju faktiskt en anledning till att inte dricka lika ofta. Vilket är bra för sparandet till framtida resor. Dock kostar ju bensin skjortan men men. Nu ska vi inte vara sådana.

Känns som att jag har en del att fundera över nu och var är bättre än en månads semester i Barcelona då? Hehe. Man kan ju inte klaga över livet egentligen. Sen kommer ju skatteåterbäringen snart också. XX.XXX:- rätt ned i fickan.

Nu ska jag ta bilen på en sväng ut på Rådmansö.


Den är till dig Johanna. Hehe.

Tisdagsrycket.

Dagen började riktigt opiggt men efter två filmer med Madicken och en halv Saltråkanfilm så fick jag faktiskt lust att röja i rummet som jag säkerligen kommer spendera mitt liv i när jag ska ha tak över huvudet i sommar. Röjde i lådor och skåp. Slängde en SÄCK! med bara en massa prylar, tidningar och skit som jag samlat på mig under hela mitt liv. Helt jävla stört mycket junk! Nu har jag fått en massa plats för sakerna jag behöver nuförtiden. Nu kanske man ska stå ut med att bo hos föräldrarna. Inte för att jag har något emot dem, mest för att det känns som man gått tillbaka några år i sitt liv och plötsligt är beroende av att tänka sig för och ta lite er ansvar. Har trivts bra med att bo själv eller med polare då man kan stöka lite mer utan att någon blir arg på hög musik klockan 03:00 på natten. Jaja nog om det.

Imorgon ska jag in till Norrtälje med mamma, in på Åtellet, panta flaskor i miljoner! och kanske hänga lite hos Lola på Donken.

Inspirationen är död nu. Ska lägga in lite bilder från helgen.

Måndagssänkt.

Haft en trevlig helg med min vän Asp och gästspelare. I fredags var det After Work på Trädgårn och Sommersby på tapp. Succé! Jag och Aspen satt och chillade och snackade skit. Vi hookade upp med Joel och Henke. Joel visade oss sitt nya crib, som han så duktigt målat om. Innan var det bebisblått och bebislila. Urtjusigt ju! Efter den lilla rundturen drog vi hem till Joels nuvarande boende. Det vart en del vin och jordgubbsgrogg innan vi åter igen drog ned till Trädgårn. Vi vart bra blaskiga under fötterna och träffade väl på en del luriga personer. Jag ville absolut inte till Mobergs men när jag fick en gratisbiljett så kunde ju faktiskt åka med tänkte jag. Så så blev det. En halvtimme var vi där sen hade vi tröttnat. Och då drog vi till Statoil och härjade lite, sen bums i säng. Lördagen var lite bakfull som sig bör men tre bitar pizza hjälpte och sen lite Drömkåken på det. Kvällsmat intogs på McD. Gott! Vi köpte med oss Ben & Jerrys och hade "tjejkväll" tills vi somnade framför TV:n.

Igår kom Emma för att hämta sina prylar och vi passade på att fika på Krabban och ha session på parkeringen med skate, longboard och inlines. Trevligt, trevligt. Kvällen var död och idag är jag död och har igen lust att göra nånting. Ska fixa ihop pengar till Barca och träffa Sanna på Åtellet innan jag åker men det ska nog lösa sig. Måste bara sparka mig där bak så jag verkligen gör det. Nu ska jag skriva ett litet jobbigt mejl sen blir det film, igen. I min säng för jag orkar inte nått annat.

Forca Barca!

Haha ett inlägg till ska ni få era jävlar!

22 maj- 19 juni är jag i Barcelona! Nu är det bokat och betalt. Fy fan vilket härligt glidarliv jag lever. Anna är på Mallis vilket är 3,5 timmar med båt från Barca. En tripp till Anna måste ju faktiskt genomföras!

Vi kommer hem på midsommaraftonskvällen och då blir det raka vägen till Gräddö för fest. Bra tajming!

Vill ha! Och lite dagens skitsnack.


Dessa skor hittade jag i Sthlm men bestämde mig för att vänta med.

Ikväll fick jag skjuts hem av Aspen efter en kall parkhängskväll som slutade med fika på donken, longboard i mördarbacken (dock inte jag, skadad va!), raggarvals med bilen och allmänt flumm. Som bilderna i inlägget tidigare visar. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Mamma skulle plåstra om mig men jag har redan tagit bort det. Såret fick inge luft så nu har jag det utan och fy fan vad det varar! Har ett litet jack i armbågen. Är det bra eller? Hehe. Ser helt klart för jävla äckligt ut det där såret. Uppfläkt hud, gropigt, brännskadeliknande, bubbligt av var. Måste fan upplevas.

Imorgon ska jag och Aspen dra på en heldagsfylla med start klockan 14:00 och hela kvällen lång! Vi ses i dimman och på After Worken på Trädgårn. God natt!

Sommersby på tapp.

Första veckan på hemmaplan i bilder!



















En veckas tosserier på bild.

Skrubbsår.

Ja så var man sådär snygg nu med trasiga jeans, skitig skjorta och skrubbsår på armar och ben. Jag har vart ute och åkt longboard. Tog mig lite vatten över huvudet i en backe i Kvisthamra. Jag fick hoppa av och försöka springa mig upp i rätläge men det slutade med att jag gjorde en "Anja Pörson-säl" på asfalt! Sexiga skrapsår! Jag och Aspen drog då till Flygis och handlade chips, läsk och dipp. Ikväll blir det filmmys. 

Fiskrullen smakade gudomligt! 

Imorn ska det bli parkhäng med en vinare eller flera. Kommer bli guld!

Hang on in there!

Körsbärsvägen 2

Igår var jag då inne i Sthlm och träffade Emma. Vi lallade runt i butiker och önskade oss miljoner grejer. Jag blev fruktansvärt kär i ett par skor. Ett par lila Reebok. Får ta och köpa dom vid ett senare tillfälle dock. Måste ju spara pengar. Jag slog dock på och köpte en klarblårutig skjorta på Weekday. Färg är grejen ifall ni undrar. Jag och Emma vandrade ned till MAX på Hamngatan och köpte glass med Dumlesås och pommes, sen satte vi oss i Kungsträdgården medans vi väntade på att Annika skulle dyka upp. Vi åt och hade skoj. Jag blev rädd för småfåglar som jag ville mata. Emma fick fågelskit på sig och höll på spy medans hon torkade av den bruna klumpiga sörjan från sina nya byxor. Sen blev det reunion med Annika och däremmellan träffade vi av en slump Malin från Rudolf. Liten värld. 

När Annika kommit så tog vi en promenad bort till Gamla Stan för att möta upp Yoko, Klara och Hannah med vänner. Middag på Vapiano väntade. Jävligt ball pizzeria precis breve T-bane uppgången i Gamla Stan. Mätta och belåtna tog vi sen en tur genom Gamla Stan och hamnade på att Caf'e och drack kaffe ett tag innan vi alla delade på oss. Jag och Emma drog till Tekniska och jag satte mig på en 676:a. Hem till Norrtälje och möta upp Aspen. Sen spenderades resten av kvällen med Family Guy i soffan som så många nätter förr. Nu sitter han och spelar SKATE och jag sitter här. Snart dags för en fiskrulle på Vickningen. Som jag längtat!

Nu är Barcelona bokat. 19 maj-19 juni. Kommer hem på kvällen av midsommarafton så det blir till att dra direkt på fest. Ska bli så jäkla kul att ut och resa med Camilla, Kan inte annat än bli bra!

Nu orkar jag inte skriva med. Kommer bilder ikväll skulle jag tro,

Piststilen 2009

Tacky.se ligger det ett filmklipp från Piststilen för den som vill veta vad vi roade oss med uppe i fjällen. Den snygga bruden i neongul mössa och svarta solbrillor i början som diggar lite lätt är jag. Klicka här för att se klippet!

Carl tog även lite bilder på när jag låg i en boardbag och blev rundburen i stugan.



Livet på säsong är livet!

Peace & Love!

Sådär ja. Camilla och jag är redo för P&L. Vi ska vara funktionärer. Grymt med lite festival! Jag ska jobba inom säkerhet för det är man ju redan insatt i sen Augustibuller. Mohöhö! Camilla ska nog vara artistvärd. Grymt kul! Sen kommer det ju vara en massa Ramisworkers där så det kommer ju bli en underbar reunion.



Men det tar inte slut där! På onsdag kommer Cam ner och vi ska mysa lite i parken med Lola och Aspen (och alla andra som vill) tillsammans med sprattelvatten och vin samt shoppa i Sthlm. Antar att fröken Jarlgård även ska vaxa nått hos Annika? Vi ska boka vår resa till Barcelona som vi drar iväg på när lönen trillat in lite fint. Vi kommer vara borta nästan en månad och kommer nog hem lite lagom till midsommar som ska firas på Gräddö och Lidö i vanlig ordning. Efter det blir det då som sagt P&L.


Barcelona

 
Lola/Cam och jag/Aspen "Sossa"

Imorgon ska jag träffa Emma och Annika i Sthlm för att äta middag och gå på Bio. Kommer bli dundermysigt. Jag gillar sommarlov! Hoppas bara man slipper bli för pank. Ska betala en räkning nu på 405:- och samtidigt kolla min budget fram till löning. Ojoj!

Emma/Annika

Kommer bli en helt galen sommar det här. Ska försöka hitta jobb under Juli och augusti. Var som helst går bra och nästan vad som helst också. Bara det är sköna människor och jag har nånstans att bo under tiden. Så tipsa gärna om jobb.

10 års jubileum.

Igår var det fest på Mobergs med MCD. 10 års jubileum. Det var skumpa, gamla jobbarpolare, grillbuffé, tal, dansband och vin. Väldigt trevlig tillställning och roligt att träffa alla gamla jobbarpolare man nästan glömt bort fanns. Började kvällen lite stillsamt hemma hos Lola med Jenny J, Mao och Henke, sedan promenerade vi till Mobergs. Vi tog även en avstickare hem till Nypan senare på kvällen för lite mer vin. Kom hem vid tre och somnade på soffan. Idag har vi mest degat framför TV:n och tagit en skön promenad ned till Landkrabban för att häva i oss skagenbaguetter. Som jag har saknat detta! Så jävla gott. Vi tog oss en promenad upp på Södra Bergen för att spana på Norrtälje och snacka lite skit, sen började det regna och vi gömde oss under en gran. Lilla mamsen hämtade upp mig och vi for ut till landet, pappa hade lagat mat med kryddor. Starkt var det, min mage är inte helt hundra på det här med stark mat så nu fiser jag sängen varm. Ser ut över mitt berg med prylar som jag ska börja ta tag i i morgon. Rensa i lite lådor för jag upptäckte att all skit som låg i dom hellre borde ligga i en soptunna och ruttna.

Filmtips för kvällen?


Norrtälje.

Nu befinner jag mig på hemmaplan igen. Även fast jag faktiskt har kallar Bruks för hemma i ett halvår nu.. men en flyttar hit, en flyttar dit.

Senaste månaden har vart proppad med allt och alla så jag har inte hunnit med eller tagit mig tid att blogga. Fast det har funnits en massa skoj jag velat dela med mig av. Ska väl tota ihop en bildkavalkad åt er så småningom. Sista veckan var fullt ös medvetslös. Fixa för säsongsstängningen, sista festerna och jordens förkylning. Och så lite skumpa på det!

Summan av kardemumman, en jävligt rolig säsong om en lite mörk i mitten men ack vad ljust det blev sedan. Vad jag ska ta mig till nu vet bara gudarna. Tar det hela med lite ro än så länge. Bor hemma hos mina päron igen. Känns lite skumt men mysigt. Har ju bara gått 24h sedan jag kom hem så än ska vi inte ropa hej. Dagen har vart full av bestyr, packa ur bilen, fika med Martin, Totte och Curry, vart i Sthlm med Erik, shoppat en tröja och ett par byxor, ätit middag med mamma och pappa, hälsat på bror och hund, åkt till Lola, hälsat på Jezzlan och Slem i deras nya lägenhet, ätit kladdkaka och kört hem. Ligger i min säng, som är tom! Har inte sovit själv många nätter det senaste halvåret. På vägen hem från Funäs så stannade vi en natt i hos Cams syster i Ljusdal för vi orkade inte slitas från varann. Vi shoppade loss på Dollarstore och loppisar. Dollarstore var i och försig i Sveg. Men endå. Kläckte lite "starta-eget-idéer" och kollade på film. Samt lekte med två galet sköna hundar. Funderar på att tvinga på Rambo på stackars lilla Troya och få fram söta små rottwailervalpar. Hehe. Undrar om det går hem?

Imorn blir det 10 års jubileum. Fest i Norrtälje. Hur ska det sluta?

Nu ska jag natta mig själv. God natt!

RSS 2.0