Fuldans

Idag har jag vart ute på balkongen och målat som en dåre. Jag ska göra balkongen fin, måla, inreda och pyssla. Sen ska jag bo där när jag inte har bättre saker för mig. Så gött!

Sen har jag gjort en fuldans på internet. Så kul har vi här ute på landet.

http://fuldans.se/?v=pnqtwvocem

Steg ett imorgon..

..köp en anteckningsbok där du skriver ned det som din hjärna inte kommer ihåg, ALLT!

Häng, släng och fläng!

Det är mitt liv det. Har knappt kunnat sova om nätterna för jag har så mycket inom mig jag bara vill göra och få utlopp för, min rastlösa själ bara tigger om att få vidga sina vyer och må bra! Men hur ska jag få ihop mitt liv är den ständiga följdfrågan?

Drar till Lofoten på vinst och förlust om ungefär två veckor. Ska jobba och bara chilla, jag vill så gärna ha lite ro och lugn så Lofoten låter ju hur bra som helst, hellst av allt vill jag inte lära känna en kotte utan koncentrera mig på miljonerna och mig själv. Ja jag är lite knäpp. Men sen förstår ni så gör vi en 360° vändning och drar till Canada (om allt går som det ska det vill säga) och där ska det träffas sköna människor, åka en massa skidor och jobba litegranna.

Detta är ju bara en plan. Jag har alltid en nödlösning om jag inte trivs och det är att komma hem. Därför känner jag mig inte ett dugg nervös utan sjukt taggad. Annars är jag ju så nojjig men jag har nog vuxit upp lite.

Ja vi får väl se hur det går med mina planer men jag hoppas i alla fall!


Har ju dock svårt att se att jag kommer ogilla detta!


Whoop whoop!

Kom just från jobbet, rätt chill dag idag, tur för jag kunde inte sova inatt så jag kollade på Star Wars och spelade för mycket iPhonespel, toooookig blir man av det!

I morgon är det måndag, busy, busy dag kommer det bli!

* Gå till banken och be om ett kontoutdrag.
* Gå till Polisen och göra nytt pass.
* När vi ändå är hos Polisen så ska jag fixa ett registerutdrag eftersom skrivaren på mammas jobb inte funkade idag.
* Träffa Kinesen, Kameleon och mitt lilla Kosttillskott hemma hos Kinesen i Vallentuna. LÄÄÄÄNGTA!

I kväll ska jag roa mig med att skriva ett brev till en politiker. Bättre göra nånting än ingenting! Sverige är ett skitland på flera sätt!

Twitter

Skaffade mig en Twitter för ett tag sedan, kul när man har en iPhone som man snabbt kan twittra med. Det är lite stökigare i den än på bloggen för er som gillar det.

http://twitter.com/Hazeinspace

Snurr i skalle

Idag har jag totat ihop ett snyggt engelskt CV, fifflat med VISA-ansökningen, kliat mig i skallen åt ett konstigt formulär, läst en massa FAQ-papper, raggat referenser, halvt blåst iväg när jag öppnat ett fönster, lyssnat på Yael Naim, druckit en massa festis och ätit kexchoklad samt skickat en del mejl. Produktivt för att vara en lördag må jag säga. Hittade min mobil nu på eftermiddagen, den hade jag gömt i min ryggsäck så ursäkta alla ni som hade ringt.

Ska börja med ett personligt brev som jag ska skriva på engelska, var längesedan man skrev på engelska och jag är väldigt pedantisk med gramatik när man skriver viktiga papper så det tar ju sin lilla stund att komma på rätt gramatikform men det löser sig.

Köpte ett par skor och en klocka häromdagen föresten.


Undra

Kom just hem från Undra, har spenderat veckan hos Jezzlan, sovit, färgat hår, vart i Sthlm och inte shoppat ett skit, grillat varje dag, cyklat, glott på film och sovit lite till. Skönt!

Hade en skön liten bunt papper som väntade när jag kom hem, visumansökningar och massa info om Canada, jag är så taggad, nyfiken, nervös och alldeles alldeles lycklig! Ungefär som julafton kändes när man var liten. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det här kommer gå vägen, nu eller aldrig! Har mycket att stå i innan den 15 juli då ansökningen ska vara klar.

Jobb på söndag, Vallentuna på måndag-tisdag för att träffa Emma, Cam och Annika, Uppsala på onsdag för att träffa Moa, sen ska jag och min bror börja jobba hoppas jag, han är min nya chef i projektet "Lågarös fulaste Hem" Hehe. Sommaren har börjat.

Nu ska jag fylla i lite papper och sen kolla på film.

Livet som jag ser det.

Ibland när jag kände mig tung i huvudet och behövde ordentlg ro i själen brukade jag åka till Hanna i vintras, där brukade vi snacka en liten stund och sen la jag mig på hennes säng och bara sov. Det var så sjukt skönt att få sova ett par timmar hos Hanna, min hjärna fick verkligen vila sig. Sen kunde man ta tag i livet igen. Idag skulle jag behövt göra detta, men det är inte det lättaste då det är 69 mil till Hanna, som dessutom är i London just nu. Jag försökte med min egna säng och jag har sovit nu men jag är inte vilad i hjärnan för det. Crap! Allt som är i min hjärna just nu är osorterat och röriga rebelliska tankar, i min hjärna krävs ordning och reda för att jag ska funka normalt. Just nu är jag bara trött på alla funderingar och "ta tag i tankar". Men det lättar nog upp snart.

Ska åka till Jezzlan i kväll, i morgon ska jag på nått möte för nån arbetsgivare och sen ska vi till Sthlm. Innan jag åker till Jezzlan ska jag skriva ett brev, duscha, packa, betala en räkning men för mig känns dessa småsaker ungefär som att släpa stenar och bygga en pyramid, jag vill bara slå mig på käften och be mig själv sluta gnälla. Detta är livet som arbetslös, helt fel liv för en sån som mig! Förslag motages gärna av mina vänner på vad jag ska sysselsätta mina grå celler med så jag inte stannar i utvecklingen. Ni vet ju vad jag gillar att göra så snälla påminn mig om vad jag är bra på.

Tack ni underbara människor!


Manisk

Jag kunde inte somna i natt så jag bestämde mig för att kolla på Star Wars för ungefär hundrafemtioääälfte gången men i och med att jag älska Star Wars så satt jag med stora ögon och fånigt leende som ibland avbröts av ett litet fånigt fnitter så somnade jag ju aldrig. Lång mening blev det så andas nu. Efter det hittade jag ett galet beroendeframkallande spel till iPhonen som jag sedan var besatt av till klockan nollfemtretti i morse. Vaknade visserligen rätt hyffsat tidigt men vädret var ju för kass så jag sov lite till. Har just borstat tänderna och ätit frukost, jo i den ordningen, jag smakade så illa i munnen att jag var tvungen att borsta direkt jag vaknat. Drömde att jag var tvungen att skriva om mitt CV för jag behövde ändra mitt personliga brev så det stod att jag var sambo och bodde i ett hus någonstans med en liten unge. Hoppsan!

Tjing!

Tack Annika för att du tror på mig :)

Juni

Oops, tiden flyger iväg!

Vintern är slut, jag har övergivit Funäsdalen för denna gång, nu är det Norrtälje som gäller, Pecka bråkar med mig allt som oftast, arbetslös men det känns rätt okej, sommarlov!

Planer för sommaren är många, vilka blir egentligen av? Storsjöyran, Oslobesök, Bergenbesök, Blekingebesök, utomlands med mamma, festivaler?, Skansen, Kolmården, Funäsdalen.. To much pressure! Gaaah!

Canada?

Blir för mycket för mig, vill ju hinna med allt och alla!

Lite sommarkläder vill jag ha också, fjantig som jag är. Ska in till Sthlm med Jezzlan i veckan som kommer.

Jag vill tatuera mig, en dödskalle till på ryggen (så det projektet kan avslutas någon gång) och en "Hawaii/retro/vintage/poster" på överarmen, någon som vill rita den? Lite palmer, surfbräda, snygg hawaiiflicka, blommor o.s.v.

Ja det var väl lite av det senaste från mig. Får se hur många som hittar tillbaka hit.


RSS 2.0