Ved och prickekorvmackor

Idag stod det "Ved" på schemat. Så ja, det är vad vi pysslat med hela dagen, förutom att ta ned ett militärtält då förstås. Sånt man pysslar med här ute på Arholma Nord. Att klyva ved är kul, fråga mig inte varför jag tycker det men det är mysigt och lite sådär smutsigt och svettigt, sånt är kul! Helt kraschad i musklerna blir man också, vem behöver gym? Jag gjorde i ordning en fikapåse till mig och Malin, varm choklad och Skogaholmslimpa med prickekorv, som sig bör när man pysslar med hårt kroppsarbete.

Vad har ni pysslat med idag?


Klicka på bilden, den är från en liten fotoshoot på en gammal skjutbana.


Oj oj halloj!

Ja vad ska man säga. Dålig uppdatering har det vart. Ska stolpa upp lite händelser för er.

* Sist jag skrev var det Öland som var på gång. Öland var guld! Sol en dag men vad gör det med Jossi som sällskap, vi badade, vi festade på Strand, såg Hoffmaestro, sjuuukt kul, vi åt glass och vi fikade, bland annat!

* När jag kom hem från Öland kom Johanna på besök från Bergen. Gröna Lund, Allsång på Skansen med Sara och rocka till Mando Diao, onsdagsmiddag på Gräddö och sen partybuss till Norrtälje och Terrassen. Fest!

* Började ett nytt jobb på Pensionat Granparken.

* Blev 25 år. Firade med familjemiddag och kaffe och kaka med släkten. Känner mig enormt gammal när jag skriver det.

* Fick jobb ute på Arholma Nord där jag fortfarande jobbar. Skickade ett svar på deras jobbannons på fredagen, de hörde av sig på lördagen, på söndagen var jag där och hälsade på och då fick jag jobbet. Katshing!

* Flyttade ihop med Jezzlan i den bästa ettan på Lundmansgatan 1A. Compact living fick en ny innebörd men det funkar prima.

Det var några av de större händelserna. Sen har Anna vart hemma två snabbisar mellan Tunisien och Jordanienjobb, jag har vart förkyld, Jezzlan och jag har druckit rödpang och dansat i lägenheten och sprungit till McDonalds i pyjamasbyxor och handlat och en massa mer småskojigheter.

Snart bär det av till Kanada! I slutet på November tror jag.

Det var det från nu :)

RSS 2.0