Long time..

Dålig uppdatering. Har jobbat en del. Just nu ligger jag i sängen. Imorse startade inte bilen så jag ska ta in batteriet och ladda det och hoppas det ska gå sen. Är inte lätt att vara bil när det pendlar mellan -37 (i fredags morse) och -15 (då är det varmt ute tycker man, haha).

Jobbet går urbra och här om dagen sålde jag mina första alpinskidor, Völkl Tigershark för 8500:- det bor vissy en säljare i mig. Jävligt gött för självförtroendet för kunden var så nöjd efter ett par provåk att han inte ens ville testa några andra skidor. High five med mig själv!

Snart julafton, inge kul alls! Alla de jag umgås med här uppe jobbar sent, åker hem eller har planer. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det känns inte kul att sitta själv hemma och vänta på folk. Dessutom har jag ju ingen bil nu så då är man ännu mer låst. Usch! Vill ha min familj här!!!

Det blev jobbigt det här, blev mycket hemlängtan nu, jävla helger och komma och spöka med folks rädsla för ensamhet.

Stämning

Snart en vecka till jul. Fort det går!

I natt så började vi att flytta över Sannas saker in till mig. Så nu bor jag inte själv längre men jag tror inte att det skulle kunna bli bättre än såhär. Sanna är en bra tjej så jag är nöjd. Idag drog jag till jobbet och trodde vi skulle jobba men istället var det strömavbrott så vi fikade och hoppades att det skulle gå över men elen skulle vara avstängd till 12-13-tiden så jag drog hem eftersom vi endå inte fick nått gjort på jobbet. Kom hem och åt lunch och kollade på film och toksomnade! Vaknade och tog mig en tur med dammsugaren och bakade lite kuvertbröd. Mums fillibabba. Imorgon är det kick off för hela Ramispersonalen, kommer bli skoj! Och imorn drar även Anna och Lolan till Sydamerika en månad, hoppas verkligen ni får det skönt där borta!






Julklapp till mig själv?

Om lönen räcker till så ska jag beställa en tröja efter jul. Annars får jag spara och köpa en annan månad. Kanske har nån av mina läsare en liggandes i en garderob nånstans. I såna fall går det hur bra som helst att skicka den till:

Angelica Hansson
Johannesgården Ösjöbacken 10
840 97 BRUKSVALLARNA

Hehe. Man kan ju alltid drömma i alla fall.


Lite bilder

På ett dygn så har det snöat ca 20 cm vilket man kan se på min bil som stått sedan klockan 17:30 igår då den var snöfri. Bilden är tagen 17:15 idag. Jag har just ätit värstingmiddagen, ugnsbakade rotfrukter med kyckling, mango rajasås och sallad till. Mätt var ordet!


Taget i liften i lördags eftermiddag. Ser inte spåret av en enda människa!




Efter ett dygn är Pecka täckt av snö!


I vänstra hörnet bor jag.


Jag ser det snöar!


Rullat hatt

Igår drog jag ned till Hanna i Funäs där vi tog oss ett par groggar innan vi knallade vidare mot Veras. Vi klev in och där var det typ 10 pers som vi inte kände igen. Vi drog vidare mot Eriksgårn men mötte Cristin och Pite som just vart där men det var ingen succé så vi ramlade in hos kockarna och snackade lite dynga med folk innan vi drog till Eriks lite senare. Innan dess hann Jesper backa in i en parkerad bil vilket alla vi andra tyckte var skikul, han var nog inte lika glad dock. In på Eriksgården och där pumpade E-type för fullt, jag struntade i att betala inträde och ingen sa nått så de får väl skylla sig själva. Mötte Sanna i dörren så vi härjade loss på dansgolv och i baren. Klockren tjej det där! Lite Leila K vart det också. Eriks har verkligen koll på musik, haha. Sen vart det en prommis hem till Hanna när det stängt, jag gick och snackade finlandssvenska och citerade Beck-filmer och "Tomten är far till alla barnen" så jag vaknade bra hes i halsen. Har mest legat i sängen och soffan medans Hanna skrattat åt min ynklighet. Nu snöar det för fullt och jag har just kommit hem till mig igen. Ska duscha, diska, vika tvätt och dona lite.

Imorn fyller min mamma år!

Sovmorgon

Det var skönt som satan att sova till jag vaknade idag. Har vart en rätt intensiv vecka. Igår hade jag misstagit mig och trodde jag skulle vara ledig men Thunman ringde och väckte mig och frågade vart jag var. PANIK! Var tvungen att ligga kvar 10 min i sängen annars skulle jag fått blodsockerfall och svimmat inne på toa. In i duschen och på med kläder och dra till jobbet. Sen var dagen helt okej fram till stängning då en av kassorna började spöka med betalinslag som bara dök upp från ingenstans. Visade sig vara Funäs som loggat in på vår dator. Vilken soppa och det blev så mycket siffror att jag blev helt blind. Men det löste sig hoppas jag.

Nu ska jag kliva upp och sticka till Ramis för några åk.

Dreamer

Det är nått som fattas mig i livet. Kanske är det en man men mest troligt är det en hund. Känner att det börjar bli rätt tid för mig att slaffa mig en hund. Smyger lite för ofta in på Blocket och spanar på hundannonser. Jag vill ha en arbetshund som jag kan ha med mig i skogen och som älskar att röra sig. Ingen plutthund. Jag är helt såld på Alaskan Malamute! Ge mig gärna 6 st så jag kan flytta till fjällen och köra hundspann. Hittade hundspannskurs i Lappland. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!



Vem kan motstå?


Down and up

Nu börjar svinet gå ur mig vilket känns jätteskönt. Har fortfarande ont i armen och vissa körtlar men en ska inte klaga. Åt två korvar med bröd och drack en halv liter mjölk så jag blev rätt pigg faktiskt. Dessutom har jag fått nys på lite spännande saker. Med lite tur så kommer jag få det lite bananskal denna vinter vilket känns dunderbra! Dock är jag lite vidskeplig och tror att om jag berättar det så kommer det inte bli så.

Nu ska jag kolla på Vänner och sedan CSI NY.

Natti natt!

Världens bästa mamma!

Fick ett mejl av min mamma. Hon är ju helt klart den bästa mamman ever! Älskar dessa bröd, mamma brukar göra dom till jul. Mums!


Biverkningar från svinvaccin

Usch vilken skitnatt! Har haft dunderont i kroppen och körtlarna i armhållorna, febrat så jag stundtals legat med två täcken och huttrat för att sen svettas som en gris. Ont i huvudet och bihålorna har jag också. Svininfluensan light! Om detta är light varianten så är jag glad att jag vaccinera mig, vill verkligen inte veta hur den riktiga influensan är, hade antagligen dött då.

Yes yes dramaqueen. Men jag blir lätt så när jag mår dåligt. Orkar knappt gå till toan. Trodde verkligen inte jag skulle bli såhär däckad!

Två snöiga bilder

Jag och Moa gick loss med kameran i liften. Eller ja, gick loss och gick loss, jag tog fyra bilder. Här är två.




Lila hjälm, vaccinering och 1-års kalas

Idag har vart en rätt intensiv dag. Först träffade vi Hestra (tillverkar de bästa skidhandskarna) i Funäs, sen drog vi till Ramis där vi fyllde en skotervagn med skidor och drog upp Solliften och testade skidor, föll för Dynastar Sultan 80, riktigt rolig skida! Jag och Moa bestämde oss även för att dra ned till Funäs igen för att ta svinsprutan, jag var asnervös eftersom att jag är klen när det gäller sprutor och kanyler men det gick bra. Passade även på att gå in på OKQ8 och köpa en kupévärmare till bilen. Slutligen drog vi tillbaka till Ramis och träffade Sweet som gick igenom sitt sortiment med oss. Är bra trött nu och öm i armen efter sprutan.

Idag är det exakt ett år sedan jag tog mitt körkort. Bara ett år till tills prövotiden är slut.

Till slut, lila hjälm, hot or not? Tror det kan vara grant till min skidjacka och bralla men vad vet jag? Hjälp mig!


Filmkväll

Jag drog över till Torbjörn och åt morotskaka, drack hemmagjord flädersaft och kollade på film. Vi såg en mycket störd film men också roande trots allt det invecklade babblet.

Imorn ska jag vaccinera mig. AJ!


En massa bilder på mat

Ifall ni tror att jag svälter. Tömde just D40:n på bilder och de flesta bilderna var på mat. Kameran ligger på hyllan i köket så jag skyller på det.








7 december

Dagen till ära så är det ju min namnsdag. Tackar mamma för gratulationen.

Tänkte ni skulle få lära er lite om namnet Angelica:

Angelika eller Angelica ett kvinnonamn, av latinets angelica - den änglalika. Bland romarna användes namnet som ett mansnamn.

Namnet är mycket vanligt i Sverige bland personer födda på 1980-talet. De flesta stavar namnet med 'c'. Den 31 december 2005 fanns det totalt 13 606 personer folkbokförda i Sverige med namnet, varav 8 904 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 137 flickor namnet, varav 62 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Källa: Wikipedia

Att det använts som mansnamn hade jag ingen aning. Haha.

Sitter och slökollar lite på Ullared på TV:n, har tvättat, diskat och ätit. Ytterst produktivt haha.


Prylnördar mig.

För ungefär en vecka sedan ringde en kille från Telenor till mig och då sänkte jag min månadskostnad från 299:- till 199:- och då blev mitt abonemang förlängt ett år. Idag skulle jag kolla mitt saldo på Telenors hemsida och hittade ett erbjudande om att få en iPhone för 199:- i månadspris fast då i 24 månader. Så jag ringde till Mattias på Telenor och vi ändrade om så nu får jag en ny mobil om typ 1-2 veckor. Bättre att förlänga abonemanget och få nått för det än att ramla runt med min Sony Ericsson ett år till. Frågan är bara, kommer jag förstå mig på iPhone? Men alla har ju snart en sådan så den borde ju vara bra. Dessutom får jag surfa hur mycket jag vill på den tills abonemangstiden går ut och ringa gratis inom Telenor. Bra deal tyckte jag! Vilka har Telenor?


Rubrik

Tänker börja med att klaga lite på världen. Igår brände jag munnen när jag drack thé, skulle ta en liten sipp men fick en jätteklunk av kokhett thévatten i munnen. Resultatet är blåsor i gommen och en tunga som är som fiskfjäll. Gör sjukt ont och inget går att äta. Idioti!

Fick ett sms av Hanna, hon hittade en bild på mig på Bruksvallarna.se Janne fotade mig och Sanna i liften i fredags.



Igår drog jag och typ en tredjedel av resturang och bastade och badade i Ramis. Vi satt och drack bärs i bakteriegrottan och till slut hamnade vi på Personalen men jag blev tvärtrött så jag drog hem innan klockan ens blivit midnatt, när blev jag en sådan klenis? Somnade på studds och sov i exakt samma ställning till idag och då tvingade jag i mig lite yogurt med flingor men flingorna skavde sönder min gom ännu mer så då tog jag mig en tupplur igen. Är fortfarande trött. Så det är tur att jag är ledig imorn med så jag kan komma upp lite i energi igen. På onsdag kommer Hestra och ska snacka om sina vantar. Och efter det ska vi ha skidtest i Ramis för att avsluta med en så kallad clinique (leverantörer som berättar om sina produkter) med Sweet. Go dag!

Ska tvätta och baka en morotskaka tills dess.


Mör

Idag var det skidåkning igen. Drog ut med Thilda och Moa. Vi gled även runt med Mattias som hade lite teknikträning med oss, jäkligt matnyttigt. Ska bli kul att klämma på sig ett par bra pistskidor och fortsätta träna. Vi tog ju oss såklart även en fikapause på Tusen, bulle och läsk.

Kom hem och somnade i sängen. Hade tänkt glida ned till Funäs ikväll för att träffa lite folk men just nu känns soffan och tv:n mycket smartare. Imorn är det jobb och återlämning, kommer bli gött.

Friday Im In Love

Ni blev lite nyfikna vem som sov hos mig förstår jag. Det var ingen mindre än Carro som kom upp igår och ska bo i 8:an men vi tyckte det var mysigare att ha lite pyjamasparty.

Idag gick vi upp i ottan för att stå i liften när den öppnade. Jag och Sanna tog en riktigt soft dag i backarna, lite åkning, lite varm choklad, lite åkning, lite lunch på Tusen, lite åkning, lite kaffe på Rudolf och slutligen lite åkning. En brud i min stil! Ramlade en gång i Slalombacken och det känns nu, var lite spänd såhär första dagen i backen men men det ska kännas att man lever. Var helt maniac i backarna, asskön snö och fint pistat! Som det ska vara. Dessutom inte nån kanonsnö, var annars i Sverige kan ni få det just nu?


Utsikt från Tusen.


Åt en Klening med rödingröra, lax och rökt röding på. Mums!

Ikväll ska jag laga nudelwok och bara mysa, har köpt julebrus och lussebullar också.


Inte ensam

Vem är det som ligger i sängen brevid tror ni? Inte den som egentligen ska sova i den i alla fall.

Imorn ska jag göra säsongens första åk! Jag och Sanna ska kasta oss i pisterna med huvudet före!

Haha!

Jörgen spelade upp den här:


Nu så!

Nu börjar jag vakna ur mitt koma. Har vart en riktigt trött människa ett tag men nu börjar jag pigga på mig som tur är. På en natt har det dessutom gått från nästan inga minusgrader till -20 så nu är det svinkallt här uppe! Därför ska jag införskaffa en kupévärmare till bilen så man slipper sitta i en isbit på mornarna. Har även bokat besiktningstid, 24 februari klockan 11:10, framförhållning indeed!

Kvällen har spenderats inne i 6:an med tacokväll med en massa Johannesbor, nu börjar äntligen säsongen rycka igång! På fredag är jag ledig så då ska jag och Sanna befinna oss i backen, ska bli skönt att äntligen komma ut!

RSS 2.0