Snart dags för flytt!

Den 12 november sätter jag mig i bilen med destination Härjedalen och hem till Bruksvallarna. Ska bli riktigt skönt! Heltidsjobb och snö i 6 månader. Vad mer kan man önska sig? Börjar jobba den 18 november så jag och mamma kommer hinna mysa till det under helgen innan, hon har sagt att hon ska följa med. Ska bli jättekul att få visa henne mitt liv jag har där uppe, blir så mycket lättare för henne att förstå allt jag babblar om sen. Nu återstår bara nyfikenheten på vem man ska få bo med i år. Nyfiken i en strut jag, ska i alla fall bo på Johannesgården i år med, fast jag flyttar från Sexan till Ettan, vilket betyder gavellägenhet, vilket betyder att jag bara kan störa en granne hehe.



Utsikt från min trapp/utsikt mot min trapp i hörnet/Min trapp med massor av snö!

 

 


Fredagsmys

Slår man upp "fredagsmys" på Wikipedia så kommer denna text.

"Fredagsmys är en aktivitet där familj eller vänner samlas på fredagkvällen efter en slutförd arbetsvecka och firar helgen med lugn samvaro, hämtmat, plockmat, godis, TV-tittande, och ibland alkoholdrycker för de vuxna. Enligt etnologen Charlotte Hagström vid Lunds Universitet är fredagsmyset en modern rit.[1] Fredagsmyset kan också lindra stress.[2]

Begreppet fredagsmys är viktigt i marknadsföring av mat och godis.[3] Det används bland annat i en kampanj för snacks från OLW. Fredagsmyset har också utsatts för satir av Henrik Schyffert i föreställningen The 90's - ett försvarstal där han påtalar sina föräldrars alkoholkonsumtion."

Vad ska eran fredag bestå av för mys?

Min ska bestå av pizza från Vreta och film i sängen, sedan kommer jag somna klockan 21:00. Den här veckan har inte jag hängt med så bra så jag har mest sovit, på underliga tider tyvärr. Missade bland annat fika hos Lola för att jag somnade efter en heldag med jobb och dessutom hicka, hela jävla dagen hickade jag! Nån annan som tycker det är fruktansvärt jobbigt med hicka?

Tangentordsbatterierna tog slut för 3 timmar sedan så jag fick pausa det här inlägget. Nu har jag i alla fall fått i mig pizza. Nu ska det letas film!


Curly Haze

Oj senaste dygnet har det hänt grejer minsan! Jag har köpt bil, jag har hängt på taket hemma hos Aspen och jag har permanentat håret. Satt i fyra timmar hos frisören, jag har rätt mycket hår! Nu är jag helt slut i huvudet så jag ska nog inte göra mycket alls, läsa igenom 50 uppdaterade blogginlägg! Jösses! Orkar inte ta en sådan jättepiffig bild på mitt hår just nu men det kommer.

Imorgon är det en galen dag igen, först jobb, hem snabbt och låna ut bilen till min bror, äta middag och in till Lola för fika, däremellan ska jag ringa några samtal. Busy busy!

Ta hand om er!


Kärt barn har många namn!


Är du bra på att sticka?

Jag skulle vilja vara. Farmor var stickfantast och stickade ett par raggisar på en dag utan ansträngning. Man fick alltid nått sött i julklapp av farmor och farfar, minns framförallt en korallfärgad tröja med en katt på magen. Så väldans gulligt! Hon hade även en speciallité att sticka tumvantar med små "hjärtan" på, hela min släkt hade dom. Vi har ett gäng väldigt slitna ligga i lådorna i hallen. Hade hon funnits nu hade jag velat bett henne att sticka en Pippi-tröja till mig. Älskar dom! Finns det nån annan där ute som har lust att tjäna en slant så är ni välkomna att sticka en till mig, du blir rik och jag blir snygg! Eller om ni har en ni vill sälja. Mejl finns här till höger.


Hjälten

Vem älskar inte Per Morberg? Hade inte Patrick Swayze vart min farsa hade jag banne mig hoppats på att Per skulle ha vart det. Nej då far lilla, jag bara skämta. Som Per lagar mat och visar passion i köket önskar jag också att jag hade. Men jag är på god väg! Min kokbok börjar få få tomma sidor att fylla. Men anledningen till detta inlägg är att skvallret har gått, Per Morberg var i Norrtälje igår, åt närmare bestämt på McDonalds. Vad gjorde han här?

Snacka om stalkerinlägg!



Jaha i övrigt kan jag berätta att jag mår bra. Har inte speciellt mycket planerat för veckan, jobba, träffa Aspen och gå på maskerad med Jezzlan. Kommer bli grymt! Ha en fortsatt go kväll!


Favoriter




Övergivna platser

I vintras fick jag och Cam ett ryck mitt i natten och drog på en biltur bort till Tänndalen för att spana på ett övergivet hotell. Vi kom dit och gick utanför och kikade lite. Gick fram till porten och kände på dörren, den var olåst. Vem kan stå emot att inte gå in? Vi kunde inte. Vi gick in och gick runt lite och kikade. Jävligt ballt! Och sjukt läskigt, The Shining de luxe! Året innan hade en jobbarpolare bott i ett av de gamla hotellrummen och en gång om året har de en kväll som kallas för retrokväll i den asstora danssalen så helt helt öde är det ju inte men allt står ju kvar från den tiden det var öppet. Ni kan läsa hela historien på den här länken där även alla bilder är lånade från. Dessutom finns det en massa andra ödeplatser beskrivna där. Sjukt kul!


Fototripp till Stockholm

Har hängt med Erik inne i Sthlm idag. Han har testat nya ljussättningar i studion med mig som plåtningsobjekt. Blev tokmycket bilder. Ska bli skoj att sätta tänderna i dom senare och redigera lite. Efter studion så packade vi på oss blixtar, stativ och kameror och begav oss ut på stan för att fota lite. Folk stirrade och pekade. Trodde nog jag var nån kändis. Ibland har man ett extra ordinärt liv.

Kroghäng

Blev en mysig kväll med mycket gott och roliga samtal.











Än en gång förbannar jag min lilla kamera. Den suger! Men jag är inte bitter. Jojje sitter nog därimot hemma och Twittrar för fullt om bittra saker. Hehe.


R.I.P

En vän till min familj har gått bort. Känns tungt och konstigt.

Höstkollage




Höst på jobbet. Och en bild har hoppat ur led :(


Grym kväll på gång!

Ikväll ska några av de grymmaste äta middag på På G. Ska bli superskönt att träffa vänner och äta lite gott efter den här veckan är jag väl värd det. Det har vart en tung vecka för min hjärna. En massa inre stress. Har sovit helt rubbat, vart så trött vid 19-tiden på kvällarna att jag omöjligt kunnat hålla mig vaken. Sover tre timmar och sen är jag klarvaken hela natten och sover nån timme innan jag kliver upp. Inte det bästa sättet att bli utvilad på. Men förhoppningsvis ska det bli bättre nu. Har fått sova ut idag och det var underbart!


Citronsmoothie

Jag behöver C-vitamin! En riktig chockvitaminkick! Dessutom tror jag att jag håller på att få urinvägsinfektion så jag behöver rensa kroppen med en massa tranbärsjuice och citron.

Vad tror ni om att mixa jordgubbar och hälla i citronjuice och vaniljyogurt? Kan det bli en bra kombo? Kanske nån har ett tips på en god men lite småsur smoothie?

Lite skitsnack och en mössa

Har jobbat och slitit med bilköp i veckan. Det tär fan att köpa bil. Jag har en på gång men jag har inte bestämt mig än, kommer antagligen få fixa lite saker på den och jag är inte direkt bilfixhaze så vi får se. Så svårt! Men det ska nog ordna sig, drömmer att jag provkör bilar hela tiden. Sitter och glor på bilsidor hela tiden.

Appropå ingenting så tycker jag det är rätt roligt med fenomenet "precis-innan-du-somnar-så-får-man-ryckningar-eller-tror-sig-falla", jag tog en liten lur efter maten och jag verkar ha anpassat mig till vintern, för istället för att "falla" så halkar jag på en isplätt.

Idag hade vi översvämning i källaren på jobbet, jätteskoj att stå och dammsuga upp typ 100 l vatten.


Söt mössa, ser upp som en cupcake!


Frostigt

Idag var det sjukt kallt ute! Och dimmigt.




Medvind

Så nu har jag vart hos banken och det gick prima. Nu jävlar ska här letas bil! Ska göra i ordning lite frukost och sitta på Blocket.

High Drama

Gjorde ett litet filmklipp häromdagen och lade upp på Facebook. Tänkte att ni också kunde få se skiten. Visst blir man imponerad över hur säker jag är på filmredigering? Eller inte.



Ska nog hoppa i säng nu, ska upp tidigt och gå på bankmöte. Vuxensaker är inte det bästa jag vet. Men som tur är följer världens bästa mamma med, hon är bra på siffror. Hon är bra på att vara mamma. Finns ingen som ställt upp så mycket på mig som hon gjort. Alltid funnits där när jag legat på sjukhus, när jag skrikit, när jag haft ont, när jag behövt skjuts, när det har kaosat och man bara vill hem. Finns inget som inte går att berätta för henne. Vad vore världen utan mammor?


Bilder från kräftskivan

Så nu har jag stått i mörkerrummet och framkallat bilder, sen scannat in dom i datorn. Kämpigt värre! Ja eller så ljög jag nu. Mörkerrum är dock bland det mysigaste som finns! Mm skolminnen. Lillekameran är bra sämst på att få till färger så jag tycker det blev bättre med en makeover. Måste vara nån inställning i kameran jag inte förstår. Får ta och använda min älskling stornikon mera. Dock ingen jättepraktisk festkamera.


Anna köpte hem en vinflarra från Mallorca, modell lite större än en normal vinare.




Två blekfisar och en nyanserad Fia.


Dessertbordet!





Man kan säga att det var Lomans kväll!


Man vet att det är en livad fest när Anna behöver megafon för att höras!


"Åh, det finns ju bål kvar!"


"- Servicebilen, servicebilen KOM!
- Ja, var är ni nånstans?
- Vi befinner oss lite på sidan av kanalen"


De obligatoriska blåbärsshotsen. Vodka, varm blåbärssoppa, grädde och kanel.


Pez har ätit sin spenat.


Loman var inte riktigt nöjd med bålen så han gjorde en retur och somnade.


Man kan säga att Anna har en del handväskor, detta är endast en bråkdel!


Dunder och brak

I'M ALIVE!

Trodde ni inte va? Dock trodde jag att jag skulle dö när jag vaknade i morse. Vaknade av att det högg i bröstkorgen och jag fick panik. Inte bästa sättet att vakna! Men det gick över tack och lov. Underliga saker händer då jämt mig och min kropp.

I kväll var det Kräftskiva med stort K. En av årets happenings! Var en succé även denna gång. Och mina kära vänner, inte en droppe alkohol åkte ned i min kropp. Väldigt skönt att koppla bort alkoholen ur mitt liv ett tag. Fick ju dessutom köra bilen hem och sånt är alltid kul. Har en massa foton från veckan som jag tänkte dela med mig av i morgon. Ett bra söndagsnöje med lite kalasbildstittande.

Ska nog hoppa ned i bingen nu och sussa. Så suss gott på er alla! Och särskilt sa jag det till dig Johanna för du fattas mig! Älskade lilla Johanna Ronja Kristina Alex!

Boondock Saints II

Kollade just på trailern, jag är inte eld och lågor. Tror tyvärr tvåan kommer suga i gemförelse med ettan. Döm själva.


OMG

Har AD:n på Ralph Lauren tänkte när denne redigerade den högra bilden kan man undra. Sen hur den bilden har tagit sig igenom alla ansikten som godkänt reklamen ända till utskick är också en gåta. Modellen Fillipa Hamilton ser ju uppenbarligen inte ut sådär i verkligheten. Jag har googlat och hittat en massa bilder på henne men aldrig hade hon styltben eller gigantiskt huvud. Ja jösses! Men vad säger man, all reklam är bra reklam?



Jaha, säg goddag då!

Igår var jag ute med Jezzlan, Slem, Anna Kajsa och Kyller på Trädgårn. Fick i mig hela 3 cider på fyra timmar. Idag är jag döendes i baksmälla. Jag som nästan aldrig dricker alkohol borde väl inte straffas med halvdöden när jag umgängesdricker 3 stycken cider!! Är inte första gången jag blivit såhär bakfull det senaste halvåret. Kan nog räkna på ena handen hur ofta jag druckit den här sommaren och på samma hand kan jag räkna de vidriga bakfullorna. Nu är det slut på festdrickandet tills vidare. Hellre nykter och glad dagen efter än full och galen och död dagen efter. Tur för mina vänner att jag har körkort och kan agera världens roligaste taxi.

Sitter och äter våffelmackor, ni vet mackor man toastat i våffeljärnet. Stavas det våffeljärn eller våffelgärn? Orkar inte googla.

Slut på lägesrapport.

Retrokollage

Säga vad man vill om 70-talet men det är bra mycket roligare att göra ett 70-talskollage än ett typiskt skandinaviskt stilrent och vitt kollage. Tycker det ser riktigt hemtrevligt ut! Mer än man tror är från IKEA för den som blev lite sugen.


God kväll

Imorn blir det Stöten reunion light. Jag, Slem, Jezzlan och A-K ska bärsa på stan minsan. Blir drömmen!

Har setat och kikat runt lite på internet nu. Är lite inspirationslös just nu så det blir lite futtigt här i bloggen. Ska säkert hitta på nått skoj åt er att läsa.

Har kikat lite på Pip-Larsson som jag fick på Posten idag, halva Norrtälje är ju med, såklart.

Återblick


Huvudsaken

Slängde ihop ett mösskollage lite hastigt. Fick slut på redigeringsfantasi, därav de fula gubbarna.


Marge i The Simpsons viker ut sig i Playboy

Inte den allra nyaste nyheten kanske men jag såg det först idag på DN.se. Tycker det är en rolig idé med ett tecknat utvik. Vad tycker ni?


Morgonpigg?

Inte idag. Gick upp 13:50!!! Det var superlängesedan jag vaknade så sent. Men som tur är känner jag mig inte så där förstörd som man brukar göra när man kliver upp sent. Ska se om lusten att fixa lite bilder till mina annonser kommer fram. Dock känns det som att jag har noll lust what so ever. Är fortfarande i nått slags koma och kroppen värker och halsen gör ont. Detta har verkligen blivit århundradets förkylning.



Har beställt en film, eller rättare sagt en tv-serie. Pip-Larsson! Tyckte den var så mysig när den gick på tv.


Sovrumskollage

Har suttit och PhotoShopat lite sovrum. Blev värsta IKEA-trippen av det heka. IKEA är bra fint det.

Tycker kudden med bruden på är riktigt najs. Och lamporna! Hittade sjukt mycket roliga lampor på IKEA. Tapeten är egentligen lite glansigt i det turkosa.

Så ser den ut.


Pjäxdans




De turkosa Fulltilt-pjäxorna kommer bli mina om det visar sig att de är bekväma på mina fötter. De kommer förhoppningsvis stå pall för lite mer tryck och hårdare åkning. Om man ska tro allt jag läst om dem. Men det är ju jävligt individuellt. Men visst är de snygga? Jävligt mycket billigare än jag trodde dessutom. Förra årets modell var brun/kaffelattefärgade med lite mönsterdetaljer i något som såg ut som Lous Vittonväska mönster, lagom erotiskt! Mina gamla kommer jag sälja till ett trevligt pris. De är jättesköna och passar min smala fot bra, även om Salomon brukar ha ganska breda pjäxor. Men tills jag köpt nya så får de hänga med på lite försäsongsåkning.


Filmtajm

Vilket jäkla höstväder det är ute. Urmysigt när det knakar i huset av all blåst, eller när regnet piskar mot rutorna. Har mest sovit idag. Och spanat på alla nya skidprylar på Freeride.nu, man måste ju hålla sig uppdaterad när man jobbar i branchen. Har dessutom upptäckt att pjäxorna jag var sugna på i vintras kommit i en ny förlaga, och de är så äckligt snygga så jag ska åka in till Alpingaraget nån dag och pröva ut storlek. Har rätt mycket problem med mina benhinnor och har hört en massa om dessa pjäxor, allt är säkerligen bättre än de jag har nu i alla fall.

Imorgon ska jag fota en massa prylar och skidkläder som jag ska sälja på Blocket. Så ni kan ju hålla utkik här på bloggen. Blir bland annat ett par sprojlans Scott Googles, en Rip Curl-jacka och en Nikita-jacka. Men som sagt, mer om alla prylar sedan. Nu är det filmmys med läsk och wiiiiiiiinärbreeedds!


Om en vecka är hon hemma!

Anna kommer hem nästa lördag efter en sommar i värmen. Praktik verkar ju inte så dumt! Då är de i alla fall fest som gäller, den årliga kräftskivan! Och idag är det Annas födelsedag dessutom, hoppas verkligen du festar sönder Mallorca inatt stumpan!


Upp som en sol, ned som en pannkaka

Igår var jag relativt pigg, idag har jag gått av på mitten. Känner mig jätteförkyld igen. Var som att man fick lite ledigt från skiten igår för att sedan gå tillbaka till helvetet igen.

Har legat i sängen och pratat med Johanna, sjukt mysigt att snackes lite med'na. Saknar henne massor när hon ränner runt i Bergen. Och snart flyttar Jezzlan också dit. Borde ha dragit dit i början på sommaren som jag hade pratat om men så blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men men som Johanna sa, det kommer fler sommrar. Bra sagt!

Mina Sura Björnar är slut.

Försökte få tag på Aspen men han svarade inte. Är bartömning ikväll ute på Lidö som vi har planerat att gå på för längesen men jag hade inte planerat in den här jävla förkylningen där.


Miss Kahlua 2oo9

När man är på säsong så får man en massa reklamprylar från olika alkhoföretag. All denna bråte ligger sedan i drivor, så vad göra med allt? Jo en händelselös natt i Lågarö så tar man på sig två halsdukar som vips blev en klänning och lite Bacarditofflor samt matchande stråhatt. POFF, en spritprinsessa i sitt essé! Nått för Sommarfesten 2010 i Hamra kanske? Tofflorna fick åka, obekvämma till tusen!




Samlar vuxenpoäng

Fy fan håll tummarna nu! Är alldeles skakig! Pengar gör mig helt nervig..

Superfredag

Som Tv4 kallade det för några år sedan. Blir hemmamys för mig, är ju inte så pigg efter en veckan dunderförkylning. Första dagen jag lämnade huset idag. Ut och tog upp näten och sedan handla med mamma. Skönt att göra vanliga Svenssongrejer.

Till middag blev det lövbiff med ugnspommes (gottigast), sallad och massa mango rajasås! Svinigt gott!

Fick katalogen från Blue Tomato idag, skoj skoj att kika på nya prylar!



Sura Björnar minsan!



Toktummen!


Badrumskollage

Känner ni att jag snöat in? Hehe. Tycker nog allt att mitt hem kan bli ganska mysigt! För att erkänna en sak så har jag en rätt stor bunt med huskataloger i bokhyllan. Pappa äger ju en del mark och tomter så det är väl bara bli lite lagom rik och köpa en byggsats. Lägga pussel är ju faktiskt kul!


Ro, ro till fiskeskär

Har vart ute med pappa och bror för att ta in näten (uttalas neeten alt. neetena på rospiggska). Blåste rätt ordentligt så min bror roddar'n fick ta i för kung och fosterland. Dock var näten (åter igen, det uttalas neeten) näst intill tomma. Trist. Bättre lycka för kusin Herman som tog båten efter oss för att lägga ut nät (neet).



Får aldrig nog!

Dessa vill jag också ha! Grymt att koppla in skivspelaren till datorn när man vill lyssna på stenkakor!


Kökskollage

När vi ändå är igång är det väl likabra att låta fantasin flöda och drömma lite till.

Retro, modernt, svartvita mönster, lila och turkost, loppisfynd, kitch.. Me like!



Glömde fixa en detalj men ni kanske inte ser det.


FYYYY FAAAN VAD SKÖNT!

De senaste dagarna har jag legat med två täcken över mig i sängen, datorn på magen och stackars mamma har fått agerat roomservice mestadels av dygnen. Har gått upp för att kissa och tugga på en tandborste och ibland för att hämta en macka. Nu har jag äntligen duschat och skrubbat hela mig med skrubbhandskarna samt slängt de gamla myskläderna i tvätten. Nu sitter jag i nya rena myskläder och känner att livet kommit åter.

Ja lite överdrift är det ju men i det stora hela.. så ja!!

Lämna idet!

Skulle så gärna vilja ha en egen bostad! Men det funkar inte riktigt med mitt leverne, klart man kan ha en lägenhet som väntar när man kommer hem från vintersäsongen men i och med att en tvåa går på en sisådär 820 000:- i Norrtälje så är det inte direkt som att skaffa ett par nya skor. Blir till att fortsätta med att flytta runt i olika hyresbostäder tills man lugnat ned sig och blivit så kallad vuxen. Men sålänge kan man ju drömma lite i alla fall.


Trök

Idag är ingen rolig dag. Mår illa av allt slem som finns i mig. Borde ta en såndär slemlösande brustablett men jag tror inte att det finns någon här hemma. Kanske en med bäst föredatum nångång 90-tal.

Lola lilla gumman, köp fler tekannor du, den kan du köpa hos Systrarna Sockervadd.

Dagen spenderas mest i sängen. Satt ute på trappen en stund men jag blev alldeles skakig efter 5 min. Roar mig med lite film, Sagan Om Ringen är perfekt när man är sjuk. Kollar på den förlängda versionen, har inte sett dem förrut så det är lite kul med alla nya scener.


Kollage för théälskare

Hösttider är ju början på thésörrplandet. Thé är ju aldrig så gott som på hösten och vintern. Ikväll har jag kört på thé och mackor, en given klassiker! Rostade mackor med apelsinmarmelad och Twinings Earl Gray, den bästa thésorten som uppfunnits! Satt och Googlade tekannor, koppar, thésorter och annat gull, det ledde till loppissug och detta lilla kollage. Jag vill ha en cool tekanna! Och såklart vill jag ha fler teburkar. Brukar fynda burkar på Loppis, älska!



Inspirationen är hämtad från FredFlare, Urban Outfitters, Åhlens, Favoritsaker, Bluebox samt olika online thébutiker.

Natti natt på er alla!


Marknadsgodis

Nougatgodis i alla dess färger som man köper på marknader är mumsigt. Idag är det marknad här i Norrtälje men jag orkar inte gå, men man kan ju faktiskt göra eget godis!



Marknads nougat

6dl Mjöl
6dl Florsocker
2dl Kakao
2msk Vaniljsocker
3dl Mjölk
6dl Socker
4hg Kokosfett

Sikta ihop mjöl,florsocker,kakao och vanilj.
Smält kokosfettet
Koka ihop mjölk och socker i ett par minuter
Blanda ingredienserna och ha i kokosfettet sist.Man brukar få röra ett tag eftersom fettet inte vill blanda sig riktigt.
Häll upp i en stor långpanna klädd med smörpapper.
Låt stelna och skär sedan i bitar.

Gillar ju nougatbitarna som är vit/bruna och smakar mint bäst. Så man kan säkert ha i några droppar pepparmyntsolja så blir det susen.


En bekännelse

Först och främst, Johanna! Din idé om att jag skulle lukta på peppar för att bli av med nästäppa, hur tänkte du nu? Visst man nyser ju arslet av sig och snoret rinner satan men det känns inte som en särskilt harmonisk idé.

Snytpaus..

Det är ju oerhört långdraget att behöva läsa ännu ett inlägg där jag gnäller om hur synd det är om mig som är så förkyld så därför ska jag dela med mig av en sak jag hållt inom mig sedan jag var 8-9 år.

Dock tror jag många genomskådade mig.

Det var kring jul och i våran kära lilla skola så fick varje elev köpa en liten julklapp för en lagom summa pengar. Varje morgon läste vi saga och fröken drog en lott om vem som skulle få dagens julklapp. Denna dagen föll lotten på mig. Jätteglad blev ju jag såklart. Jag gick fram och fick välja ett paket som jag sedan fick öppna, vad var det i? En stor påse godis! Hela klassen ville ju såklart smaka av mitt godis. Men girig som jag var ville jag ju egentligen inte dela med mig. Under hela mattelektionen satt jag och funderade ut vad jag skulle göra för att slippa ge bort en massa godis på rasten. Jag blev såklart "akutsjuk!" Fick gå till lärarrummet och ringa pappa. Pappa hämtade mig och jag kunde spendera hela dagen liggandes i sängen med Kalle Anka tidningar och en påse godis.

Så nu vet ni alla mina kära gamla klasspolare. Jag är en riktig girigbuk!

:(

Snuvar och har mig fortfarande. Har druckit thé och legat i sängen idag med datorn. Har av någon anledning svårt att hosta upp allt slem som åker ned i magen så jag har jättejobbig magknip. Är inte alls tillfreds med tillvaron just nu. Det är marknad imorn, inget wow-ögonblick egentligen men jag är så sugen på att köpa sockor, godis och munkar. Lär ju inte ske. Typiskt!

Huskurer mot förkylning?

Kom igen nu, ge mig era bästa tips! Har ni något tips mot täppt näsa utan att använda nässpray så blir ni mina änglar! Jag har lite fobi mot nässpray, tycker det är obehagligt som tusan!

Så, fram med era bästa husmorstips!


Rinnsnuva

När snoret droppar ur näsan då vet man att det är bra jävla snorigt endå. Nyser och har mig, vara som en propp som försvann i morse. Plötligt rann det snor överallt och jag fick bättre hörsel. Man kan ju undra hur länge jag har gått med stopp i avloppet?

Roar mig ikväll med en massa Filip och Fredrik. I morn var det lite planer på att umgås med Jezzlan, bland annat en snabb tripp till Sthlm men jag känner mig på mig att jag inte kommer orka nu när förkylningen verkar vilja eskalera tyvärr. Dock gör jag henne mer än gärna sällskap i en soffa där jag kan sitta med min näsduk och prata strunt. Don't hate me Jezzlan! Jag är ett sjukt litet offer.

Flugor

Hemma hos mig är det vitmålat i taket. En fluga har flygit in genom fönstret och flyger runt uppe vid taket. Ibland tar han/hon/den/det karetafart och flyger rätt upp i taket och studdsar runt ett tag. Man tycker ju att man borde förstå efter första dunsen att det tar stopp där? Eller tycker han/hon/den/det är kul att dunsa runt i taket? Jag börjar dock tröttna på lätet från flugan och från alla dunser. Tänka sig så mycket bekymmer jag har va?


Rubriklös

Haft magknip till förbannelse i natt. Jävla sattyg det här! Innan jag fick magknip kikade jag på Henrik Schyffert 90's Ett Försvarstal. Jävligt bra! Finns på Youtube. Sen försökte jag sova, vred och vände på mig, mobilen varnade om lågt batteri, vred på mig mer, mobilen varnade mer, tillslut åkte mobilskrället i golvet. Tänkte i morse att jag skulle ladda den men sladden har halkat ned bakom sängen och jag orkar inte skjuta ut sängen och gräva efter skiten. Jag tänker ligga i min säng, gnälla, se på film, läsa bloggar, googla knäppa grejer (dagens Googlefetich är vaccin), dricka Cola, äta kräm med flingor.. Ett innehållslöst liv, javisst! Ikväll är det Klubb Sunkit i Sthlm och jag skulle med, så blev det inte då nej. Min vanliga tur.

Har kollat på nya Family Guy-avsnittet idag, sjukt kul! Quigmire upptäcker internetporr och försvinner i flera dagar, Peter blir kär i en pappkartongsmodell i baddräkt och Lois upptäcker att hon är judinna. Klockrent! Ikväll dyker nog även nya avsnittet av How I Met Your Mother upp.

Bilder från fredagen

Vi var ju ute och rullade hatt i fredags, jag och Asp. Det var grundkonceptet för kvällen. Vi hade en del gästspelare också.

Jag körde på nån sorts "skrik och panik-fylla", vi hamnade i Rimbo, vi var på fest hos nån känd Crossåkare, jag fick en USB-hub, vi åkte i driven på Donken, vi hängde på På G, jag slösade 1 kr på ett myntinkast och idioten märkte det inte ens, vi hatade Ryd, Sossa tvärdog vid halv ett och då drog vi hem och sov. Vi hade skoj som fan med alla dessa små hyss.














Kissies oskuld

Det vanligaste sökordet på Bloggportalen är "Kissies oskuld". Det är rätt fachinerande att Kissie är så stor. Hon är lite som en kvinnornas Robinson Robban. Ett fenomen som får folk att gå crazy när det gäller att bry sig om att inte bry sig. Alla tycker usch och fy om Kissie. Hur kommer det sig då att hon är så stor? Ni är ju lockade av att se vad hon hasplat ur sig i offentligheten hon har roffat åt sig. Visst det är ju ett jävla sätt att synas på men hon kan fan det här med buissnes. Hon tjänar ju storkovan. När hon har tröttnat på ytligheten kan hon ju göra en helomvändning, berätta om hur helylle hon blivit. Om 10 år är Kissie som en tidig Carola som i direktsändning står och berättar om den heliga skriften lite småfnittrande. Och alla kommer säga "Åhhh".

Vore ju i alla fall rätt kul. Så fortsätt du att googla efter Kissies oskuld för jag har då inte tagit den.

Skoliosrygg

Hittade en röntgenbild som är rätt lik en röntgenbild av min rygg innan jag opererades för en massa med år sedan. Har alltså två stycken titanstänger där de svarta pilarna är. Och den röda pilen är mest för att man ska se hur krokig ryggen är. Funderar på om man kan be att få kopior på sina röntgenbilder som liggen i min journal. Vore rätt ballt att göra en tavla av en sådan. Lite creepy sisådär. Men för mig är det en jävligt stor del av mitt liv, de där två små titanstängerna förändrade allt för mig. Utan dom hade jag haft rätt jobbigt, för den som vet Monica Zetterlunds livs historia vet att hon led av skolios och aldrig fick det årgärdat, hennes sista år spenderade hon i rullstol. Man får vara glad att man är född i rätt tidsepok.


Sjuklingscravings!!!

När ska KFC komma till Sverige? Gott tecken att man börjar matfantisera.


Djupt ned i porslinshunden.

Kräks, kräks lite till, mår illa, tittar på Asterix, äter en banan, kräks.. mitt liv i kvadrat just nu.

Gratis bröstförstoring

Plastikkirrurgin kommer gå bankrutt efter detta.

Jag drömde att min vän Johanna hade tuggummi i rumpan och där satte hon en slang som gick till min andra vän Annas tuttar, sen var det bara för Johanna att börja fisa.

En av mina allra stördaste drömmar hittils. Nu ska jag göra mig i ordning för att sticka på jobb.


Ett perfekt ögonblick.

Har ni någonsin upplevt ett kort men helt perfekt ögonblick? För en sekund så är allt bara helt enkelt så jävla vackert. Jag hade ett sådant imorse. Påväg till jobbet, mamma körde bilen, morgonsolen sken starkt på kall och fuktig asfalt, introt till Promoe - Mammas Gata började på radion och upp från diket flyger en fågel som flyger precis framför rutan på bilen. Det var så jävla fint! Fågeln flög så lågt och liksom kikade in till oss i bilen. Tufft, tufft!


En gång för längesedan.

I sommras hade jag väldigt bruna ben. Jag vill vara i solen just nu. Det är så kyligt och rått ute just nu. Kyla är inte jobbigt men när det är kallt och fuktigt ute är det fan fruktansvärt kallt! Nästa vecka är det marknad i Norrtälje stad, jag ska köpa massor med sockor, knästrumpor och sexiga (?) lårstrumpor. Eller som mamma kallar dom, förlossningsstrumpor. Vackert ord. Kanske inte det vackraste men fruktansvärt skönt att ha på sig.

Synd att täcka dessa snygga ben med en massa tyg dock..


Och kvällens film är..

..Asterix och Britterna! Älska Asterix. Blir med engelsk tal.


1 Oktober 2oo9

Blir ett äkta dagboksinlägg idag.

Väder: Det låg frost på marken men solen lös starkt. Dock började det småregna på eftermiddagen.

Hade lite småklurigt att somna igår, det var varmt i sängen och knöligt men sen bom pladask somnade jag med datorn och musik på på högsta volym. Kan sova genom allt sålänge jag väl har somnat. Iväg och jobba idag på Marholmen, var en lugn dag idag så jag fick gå hem tidigare. Mamma hämtade upp mig och vi tog bilen till Gräddö för att handla mat. Kom hem och kelade med hunden, packade in maten och fick ett ryck och städade ur ett av våra små skafferier. Måste ta och fixa det stora skafferiet nästa vecka, vi har så otroligt mycket porslin, glas, skålar och diverse saker man inte vill slänga men heller inte använder just nu. Mamma gillar loppisar och har massa söta kakfat och annat skoj. Blir härligt när man äntligen flyttar till något helt eget och får ta av allt det där. Mammor kan man lita på! Är färdigstädad där så nu är det datortid med mackor och Cola. Mellis. Älskar mellis! Världens bästa påfund. När man var liten och gick hos dagmamma och kom dit efter skolan så fick vi ibland varm nyponsoppa med glass och det var så ruskigt gott! Mer mellis åt folket.

Imorgon ska jag jobba och efter det blir det After Work och kalas med Aspen och Lisa. Så vill ni träffa oss så kommer vi befinna oss på Trädgårn under fredagen. Kommer bli grymt! Vi gjorde samma grej i våras när vi kom hem från Ramis och det var succé!

Tack och Hej Leverpastej!

RSS 2.0