In the year 2oo9.

Var det inte igår som man firade in Milleniumskiftet? Kommer ihåg den kvällen bättre än saker som hände under detta år.

Saker som hände under 2oo8:

* Jag flyttade 4 gånger detta år. Men jag anser mig fortfarande skriven hemma hos mor och far.
* Jag mötte en vän för livet i min älskade Camilla. Det tackar jag Magnus Larsson för, Food & Beverage maneger i Stöten.
* Jag förlorade en morfar och därmed min sista mor/far-förälder.
* Hade 46 års fest tillsammans med Angelica "Skrot" Hagfelt. Starta tradition på det?
* Jag fick äntligen mitt körkort! Nu är jag fulländad.
* Jag fick jobb på Island men backade ur för att jag fick lägenhet och jobb i Norrtälje. Stort misstag!
* Såg Rage Against the MachineHultsfred. Sjukt bra!
* Fightats mycket med ångest och insett att det är inte värt att göra nått man inte trivs med.
* Hängt på Trädgårn i tid och otid mest hela sommaren.
* Fick jobb i Funäsdalen och ett jobb som jag alltid velat testa. Jag är BRA!
* Haft mycket skratt, skrik, tårar och kärlek med mamma. Min hjälte!

Och mycket mycket mer små och större saker!

Nyåret firades på detta sätt:

Förfest i 12:an, jag öppnar en bärs och efter halva inser vi att vi inte har någon skjuts jag slutar dricka och ställer upp. Nervöst. har inte kört i vinterväglag och aldrig en massa fyllon. Vi hoppar in en ca 8 personer i en liten skåpbil och beger oss. Efter halva backen upp mot vägen kommer vi ingen vart. Tilläggas bör att jag knappt nådde fram till tramporna i bilen för stolen gick inte att skjuta fram längre. Packet får gå upp för backen för bilen är för baktung. Upp kom vi och så var det bara sladda vidare. Baktungt och vingligt, 200 upp och ned-växlingar i varje liten backe kom vi äntligen fram. Usch för att köra fyllon. Knallade in på Brännet och hämtade en liten Asp som jobbat långpanna. Hem till Slakthuset och där fick han fixa till Nyårs-looken. 23:55 beger vi oss upp mot nattklubben Rudolf. Två minuter innan 12-slaget står vi ute och räknar ned, kramas, kollar på raketer och myser. Tajmat och klart in i minsta detalj. In på Rudolf, behövde aldrig visa min biljett så den var ju ett onödigt köp. Sprang runt och tjoade och tjimmade med en massa folk. Träffade lite kunder och en ny bekantskap på tjejtoan. Fast det visade sig att hon ville vara lite mer intim med mig än jag trodde från början. Så det blev ett nej där. Rudolf stängde klockan 02:00 och då gick jag och Aspen hem till Slakten. Asgarvade och spårade inne på hans rum tillsammans med Hampus och Emma till småtimmarna, Aspen fyrade av lite smällare i fönstret så gnistorna slog hål i hans uppblåsbara säng. Det innebar att vi vaknade på golvet i morse som två korvar i ett korvbröd. Vrånkan kom och hämtade mig när hon skulle hämta sin bättre?/sämre? hälf och hans bror vid backen. Sen var det kissnödiga jag som satt i bilen och såg sliten ut medans de tankade och handlade på ICA. Sprang in på toa så fort jag kom hem, resten av dagen har spenderats i sängen. Man tål inte lika mycket som när man var yngre är helt klart!

Vi spelade in en liten Nyårshälsning inatt och la upp på Youtube också. Kännsliga tittare varnas då språket och ljudnivån är av modell "tonåring-full-för-första-gången". Enjoy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0