Örtlax med färskpotatis och kall syrlig romsås

I fredags bjöd jag mina fina föräldrar på middag.



Örtlax

3 bitar laxfilé
En skiva vitt bröd
1,5 dl parmesanost
Vitt vin
Grönsaksbuljong
1 dl örtblandning (gräslök, basilika och dill)
Kryddor (citronpeppar, vitpeppar och salt)

Gör en blandning med alla ingredienser utom vinet och buljongen som du häller på laxen efter du lagt på blandningen. 20 min på 225 grader.

Syrlig romröra

3 dl gräddfil
Gräslök
Citronsaft
1 rivet äpple
1 burk svart stenbitsrom

Blanda, blanda, blanda!

Servera med färskpotatis!



Enkelt och gott recept för att få glada och nöjda föräldrar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0