Sippar på rödpang

Har just ätit middag och druckit lite vin. Gott gott!

Fick värsta sentimentalrycket. Snackade lite med Lola idag. Om alla vänner som är ute i världen och flyger och flänger. Att man saknar dom som tusan! Jag har snart inte sett Anna på ett helt år! Det är bisarrt! Saknar henne. Och Johanna är i Norge. Saknar henne också en väldans massa. Det är så härligt att man har sådana sköna tjejpolare som tar för sig och kommer iväg men usch vad man ibland bara vill att det ska vara som förr då vi alla hängde i Norrtälje, alla dessa förfester vi haft, krogrundor och dessa söndagar med bakisångest. Våra dagar vi legat i parken som ett gäng döda valar. Och så vidare.. those days are gone! Tillsvidare. Men man kan alltid se fram emot våra reunionpartaj! Snart kommer Jojjo ner och då jävla blir det kalas! Och i oktober kommer Anna. Wie!



Försökte mig på att få en cool bild men det blev lite för ljust i bakrunden och jag hade lite dåligt tålamod. Älskar mammas keramikglas. Allt smakar så mycket godare med dem.

Ha en härlig kväll i solen!

Kommentarer
Postat av: jooojoooo

vet du., ja saknar de också. fan va ja saknar de...kom hit en svæng också vet ja.-. finns massa parker och vin och pizza och allt.... men de kommer bli sjukt kul nær ja kommer hem...pusss

2009-07-18 @ 00:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0